Ő volt a Rosalinda sztárja - A 47 éves Thalía ennyit változott a sorozat óta
Thalía szinte semmit sem változott, 47 évesen is nagyon szexi.

thalia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rosalinda a '90-es évek egyik legnépszerűbb mexikói szappanoperája volt, Magyarországon nézettségi rekordokat döntött, amikor levetítette a telenovellát a TV2 1999 és 2000 között. Mindenki annak szurkolt, hogy Rosalinda és Fernando José végre egymásra találjanak. A gyönyörű főszereplő bőrébe Thalía bújt, aki akkoriban óriási sztárnak számított Mexikóban.

Még most is bomba formában van

Thalía sokaknak nemcsak a Rosalindából, hanem az 1994-es Marimar című sorozatból is ismerős lehet. A sztár pont ezekben az években volt a legnépszerűbb, azonban színészi karrierje csak 2000-ig tartott, ebben az évben szerepelt a Mambo Café című mexikói vígjátékban, azóta viszont semmilyen más alkotásban nem láthatták a rajongói. Ennek ellenére egyáltalán nem tűnt el, csak sokkal jobban koncentrált a zenei karrierjére, amit már kilencéves kora óta épített. Lelkes rajongói arra is emlékezhetnek például, hogy ő énekelte a Rosalinda és a Marimar főcímdalát.

Zenei karrierje során 22 zenei kiadványt adott ki, ezek között vannak stúdió- és koncertalbumok is. Legutóbbi nagylemeze 2018-ban jelent meg Valiente címmel. Az énekesnő 2018-ban ünnepelte 47. születésnapját, azonban a fotóit elnézve legalább 15 évet letagadhatna a korából, annyira jó formában tartja magát. Ugyanolyan szép, mint a Rosalinda-korszak idején, Instagramján rajongói mindig megdicsérik, hogy mennyire gyönyörű most is.

Ami a magánéletét illeti, Thalía 2000-ben mondta ki a boldogító igent Tommy Mottola amerikai zenei producernek. Két gyermekük született, lányuk, Sabrina 2007 októberében, fiuk, Matthew 2011 júniusában.

Ezt is szeretjük