Egy deka felesleg sincs a fél éve szült Tess Dalyn

Tess Daly, a népszerű Strictly Come Dancing táncos műsor vezetője májusban adott életet második gyermekének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tess Dalyt bizonyára kissé irigykedve szemlélik azok a hölgyek, akiknek oly sok idejébe és erőfeszítésébe kerül, hogy megszabaduljanak a terhesség alatt felhalmozódott kilóktól és letornásszák a makacs zsírpárnákat.

Terhesen, majd tíz héttel a szülés után

Merthogy a 38 éves műsorvezetőnőn, aki a brit Szombat esti tánc, azaz a Strictly Come Dancing háziasszonya, láthatólag már egy csepp felesleg sem maradt - annak ellenére, hogy májusban adott életet kislányának, Amber Isabellának.

Nem viszi túlzásba a sportot

A sztármami ráadásul azt állítja, nem a rendszeres sportolásnak és kemény diétának köszönheti karcsúsodást, hanem szinte magától olvadtak le róla a kilók a szülés után.

- Sosem állok le egy pillanatra sem, állandóan pörgök. Igazából nem is emlékszem, mikor fordult elő, hogy csak úgy leültem a tévé elé és kényelembe helyeztem magam. Folyamatosan van mit tennem, és hát az emésztésem is elég gyors - mesélte a Heat magazinnak.

Azt is elárulta, próbálkozik ugyan azzal, hogy hetente többször eljárjon egy edzőterembe, de még nem nagyon vitte rá a lélek. Jógázni és úszni viszont szeret, azokat kellemesebb elfoglaltságnak tartja, mint hogy edzőteremben izzadjon.

Fehérneműt reklámoz

Friss bugyis-melltartós képei a La Senza cég legújabb, Steal The Show! elnevezésű fehérneműkampányához készültek a bájos sztármamiról. Bár már megszokhattuk, mennyit javíthatnak valakin a kedvező fényhatások, no meg egy profi retusáló, Daly esetében nem volt szükség sok trükközésre.

Szülés után tíz héttel ugyanis büszke férje, Vernon Kay egy közösségi portálon tette közzé felesége bikinis fotóját, és testén már akkor sem látszott meg a terhesség nyoma.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tess Dalynek egyébként nem a féléves Isabella az egyetlen kislánya. 2004-ben adott életet első gyermekének, Phoebe Elizabeth-nek.
Ezt is szeretjük