Végignézte, ahogy az apja megöl valakit! A színész hátborzongató vallomást tett
Az Empire című sorozat sztárja, Terrence Howard interjút adott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A FOX csatornán futó Empire című sorozat 46 éves sztárja, Terrence Howard a napokban interjút adott a Rolling Stone magazinnak, amelyben felkavaró dolgokról mesélt.

A színész híres zavaros magánéletéről és botrányairól, többször került az újságok címlapjaira azért, mert nőkkel erőszakoskodott. Második feleségét például fizikailag is bántalmazta, zaklatta, és állandóan a nyomában volt.

Első nejétől három gyereke született, a nőt kétszer is elvette, ám mindkétszer válás lett a vége. Legutóbb 2013-ban nősült, harmadik feleségétől született egy negyedik gyermeke, aki csak néhány hónappal fiatalabb a színész kisebbik unokájánál. Mostanra tőle is elvált. Nehéz követni, ugye?

Az apja előtte gyilkolt

Terrence Howard nagyon furcsa interjút adott a Rolling Stone magazin riporterének, a Daily Mail egyenesen bizarrnak nevezte a beszélgetést.

Van is ebben némi igazság, hiszen a sztár önként mesélt gyerekkori traumáiról és az általa felfedezett matematikai áttörésről, miközben a rajongók számára érdekesebb dolgokról, mint amilyen a nagy sikerű Empire sorozat, szinte egy mukkot sem volt hajlandó mondani.

- Ez az utolsó olyan század, amikor a gyerekeinknek még azt tanítják, hogy 1x1=1. Nekik nem kell a tudatlanságban felnőniük. 20 év múlva már tudni fogják, hogy 1x1=2. Azon vagyunk, hogy megmutassunk egy új igazságot. Az igazi univerzális matematikát - feledkezett bele a komoly matematikai példába Terrence már a beszélgetés elején.

A színészről kevesen tudják, hogy nehéz gyermekkora tette ennyire kiállhatatlan, önző és agresszív emberré. Alig múlt kétéves, amikor szemtanúja volt egy gyilkosságnak, amelyet tulajdon édesapja követett el.

A tragédia karácsonykor egy bevásárlóközpontban történt, amikor Tyronne Howard, terhes felesége, Anita, valamint három gyermekük sorban állt a Télapóhoz, hogy a kicsik elmondhassák, mit szeretnének a fa alá. Egy férfi nem hagyta szó nélkül, amikor a Howard család elé tolakodott, és megrúgta a színész apját. Tyronne erre előkapott egy körömreszelőt, és leszúrta támadóját.

- Apa mellett álltam, és nézelődtem. Aztán minden olyan gyorsan történt. Vér volt a kabátokon, vér volt a dzsekimen. Aztán apát egy asztalra tették, aztán börtönbe került - emlékezett vissza Terrence arra a szörnyű napra.

A férfi csupán 11 hónap börtönt kapott, mert nem ő volt az, aki először támadt a másikra. Ennek ellenére felesége elhagyta, Terrence az anyjával és a testvéreivel Los Angelesbe költözött.

Ezt is szeretjük