Meztelenül oltotta szomját Teri Hatcher

A dögös sztárnak nincs mit takargatnia. 44 évesen is gyönyörű és szívesen veti ki hálóját fiatalabb férfiakra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg pletyka terjeng Teri Hatcherről. Hogy mi az igazság, azt valószínűleg egyedül ő tudja. Mindenesetre tény, hogy néhány éve ügyvédei beperelték a Daily Sports nevű lapot, mert azt állították, hogy Teri rendszeresen orgiákat rendez egy háza melletti kisbuszban.

Negyvenen túl

Egy interjúban elmondta, hogy megosztotta 10 éves Emerson nevű lányával az élet lényegét, ami szerinte nem más, mint a jó szex és a sok csoki.

Bár elfogyasztott már két férjet is és rengeteg futó kalandon van túl, úgy tűnik, mégsem teljes a boldogsága.

Elégett pirítós című könyvében őszintén vall szexuális életéről és házasságának kudarcairól és azt is elárulta, hogy válása óta nem tudja önfeledten élvezni az együttléteket.

A Golden Globe-díjas színésznőnek kolléganőjét, Eva Longoriát is sikerült magára haragítania, amikor annak esküvőjén, tíz percen keresztül autogramot osztogatott és pózolt a fotósoknak, miközben a templomban a násznép csak rá várt.

A sors keze, hogy színésznő lett

A programozó édesanya és az atomfizikus édesapa gyermeke Kaliforniában nőtt fel. Kislányként egy balett stúdióban táncolt, később pedig egy amerikai focicsapat pom-pom lányaként buzdította jobb teljesítményre a sportolókat.

Nemsokkal ezután már az American Coservatory Theater színész tanoncaként kísérte el egy barátnőjét egy válogatásra és ő kapta meg a szerepet. Ezen véletlen kapcsán indult el karrierje.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Emlékezetes alakítást nyújtott a Lois és Clark szende újságírónőjeként, manapság pedig a Született feleségek bombázó, csetlő-botló Susanjének bőrébe bújva hódít.

Ezt is szeretjük