Nem győzték fotózni! Teri Hatcher 13 éves lánya bűbájos hölggyé serdült
Teri Hatcher lányának, Emersonnak hatalmas sikere volt a vörös szőnyegen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz elhinni, de a Született feleségek sztárja, Teri Hatcher lánya, Emerson már 13 éves korára gyönyörű ifjú nővé serdült.

Egy éve még kislány volt
Nagyon hasonlítanak
Kész nővé serdült

A sztármami és bájos csemetéje a minap A Karib-tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken bemutatóján vonultak fel kettesben Disneylandben, a kaliforniai Anaheimben.

Sokat változott egy év alatt

A 13 éves iskolás lány csodásan festett smaragzöld koktélruhájában, nem véletlen, hogy a bájos sztárcsemtéről legalább annyi fotó készült, mint sorozatsztár mamájáról.

Emerson szépsége bizonyos szempontból nem meglepő, hiszen édesanyja, a 43 éves amerikai színésznő maga is híres szépségnek számított fiatalabb korában, 1997-ben még az olasz bombázót, Monica Belluccit is kiütötte a nyeregből A holnap markában című Bond-mozi szereplőválogatásán.

Lánya mindenesetre szerencsés géneket örökölt, igazi természetes szépség, aki az utóbbi egy évben kezdett látványosan kivirulni. A korábbi vézna kislány sugárzóan szép ifjú hölggyé serdült.

Erős köztük az anya-lánya kapcsolat

Teri és lánya egyébként nem először jelentek meg közösen, a mosolygós tini gyakorlatilag kicsi kora óta a fotósok szeme előtt van. Bőven volt tehát ideje megszokni a közszereplést és a figyelmet, így aztán egyáltalán nem feszeng, ha el kell kísérnie anyukáját egy vörös szőnyeges felvonulásra.

A sorozatsztár nem tagadja, nagyon erős a kötelék közte és lánya között. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen 2003-as válása óta gyakorlatilag egyedülálló anyaként nevelte fel gyermekét.

Hatcher épp az említett Bond-film forgatásán ismerte meg férjét, a szintén színész Jon Tenney-t. Házasságuk hat évig tartott, a csinos színésznő azóta nem állt újra oltár elé, bár udvarlókban nem szenvedett hiányt. Igaz, a Született feleségek forgatása mellett - mely idén a hetedik évadba lépett - az utóbbi időben nemigen jutott ideje randizásra.

Ezt is szeretjük