Fotók! Teri Hatcher lánya már 17 éves és gyönyörű - Szerinted hasonlítanak egymásra?
A Született feleségek sztárjának Emerson az egyetlen gyermeke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akik nem szeretik mutogatni a gyereküket, és igyekeznek neki a lehető leghétköznapibb életet biztosítani.

Teri Hatcher egyetlen gyermeke

Mások viszont szívesen viszik csemetéjüket a különféle rendezvényekre, és azt sem bánják, ha az utcán fotózzák le őket együtt. Elvégre anya vagy apa munkájával együtt jár a folyamatos figyelem, nem árt, ha ezzel a csemete is tisztában van.

Teri Hatcher lánya egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik - és úgy tűnik, élvezi is a felé irányuló figyelmet.

A kis Emerson Rose az 50 éves színésznő egyetlen lánya, édesapja Jon Tenney színész, akihez Teri Hatcher 1994-ben ment hozzá, majd három évvel később közös gyermekük is a világra jött.

Sajnos a házasság nem állta ki az idő próbáját, a két sztár 2003-ban a válás mellett döntött.

Színész lesz vagy író?

Azóta a Született feleségek színésznője igyekszik titokban tartani a magánéletét, így nem lehet tudni, van-e újabb szerelem a láthatáron.

Annál is inkább, mert legtöbbször lánya társaságában kapják le, aki gyönyörű tinédzserré fejlődött az elmúlt 17 évben.

Teri Hatchernek a Closer magazin tette fel a kérdést, nem bánná-e, ha a lánya is a színészetet választaná, amire azt felelte, számára a legfontosabb, hogy Emerson olyan szakmát válasszon, amit szeret csinálni - ha ez a színészet lesz, akkor támogatni fogja, és minden tapasztalatát, amit felhalmozott a karrierje során, a lánya rendelkezésére bocsátja, hogy az sikeresebb legyen.

Ugyanakkor elismerte, egyelőre úgy tűnik, az írás sokkal jobban érdekli a lányát, mint a reflektorfény, mindemellett pedig lelkesen segít édesanyjának a jótékonysági körútjain.

A Született feleségek sztárjai

Így néznek ki most a népszerű sorozat főszereplői!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük