Szexi kismamák meztelenül
Az anyaság, illetve a terhesség a legintimebb állapotok egyike, ők azonban áldott állapotban is megmutatták magukat a világnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore

A Sztriptíz táncjeleneteit sosem feledik, akik a kilencvenes években lelkesen látogatták a lerobbant videókölcsönzőket, Demi Moore ugyanis minden tekintetben az évtized egyik legdögösebb színésznője volt. A sztár médiatörténelmet írt azzal, hogy bevállalt egy akkor még jócskán különlegesnek és szokatlannak tűnő fotózást – hét hónapos terhesen! A Vanity Fair 1991. augusztusi száma azóta méltán vált ikonikussá, és indított el egy azóta is szépen hömpölygő folyamot, már ami a sztárokról áldott állapotban készült erotikus fotókat jelenti.


Pedig mintegy húsz évvel ezelőtt egyáltalán nem volt még megszokott, hogy gömbölyű pocakkal és hatalmasra duzzadt mellekkel pózoljanak a hírességek. Annie Leibovitz korszakos fotóinak jelentősége és értelmezési lehetőségei természetesen vitathatatlanok.

Például abból a szempontból nézve, hogy a hollywoodi képmutatás és a hibátlanság örökké hajszolt illúziójának kritikájaként leleplezték le Moore párnás fenekét, nagy hasát és mellét, egyszóval anyaivá alakuló testét.

Támadták is ezért felháborodásukban a lapot, a színésznőt és a fotóst elegen, és hatalmas médiafelhajtás kerekedett az ügyből, a rádiókban, tévékben, újságokban vitatkoztak a sokak szemében visszatetszőnek tűnő fotókról.

Egyes újságárusok pedig egyszerűen elrejtették a lapot, mások csak barna papírzacskóba csomagolva voltak hajlandóak átnyújtani a vevőknek. A Bruce Willis-Demi Moore házasságból született második gyermek, Scott LaRue Willis biztosan nem haragudott meg édesanyjára.

Lisa Rinna

A 44 éves színésznő neve lehet, hogy nem annyira ismert idehaza, mint a tengerentúlon, ami nem is meglepő, hiszen a magyar nézők Lisa Rinnát elsősorban a Melrose Place című sorozatból ismerhetik. Az amerikai színésznő nem futott be valami fényes karriert, hírnevét is leginkább a fiatalok életéről és párkapcsolatairól szóló sorozatnak köszönheti, amelynek három éven keresztül volt szereplője.


Lisa Rinnát azóta is elsősorban sorozatokban láthatjuk, legutóbb például a Törtetőkben és a Veronica Marsban bukkant fel. Tévés pályafutás és sorozatok ide vagy oda, a barna szépség egyik legnagyobb dobása mégis az volt, hogy ő is bevállalt egy terhes fotózást, ám ő bátrabb volt, ugyanis sokkal több mindent megmutatott anyai testének bájaiból, mint kollégái – ami érthető, ha hozzátesszük, hogy a Playboy-nak készültek a képek! Lisa Rinnának azonban nem kell szégyenkeznie a képek miatt, amelyek még tíz évvel az elkészültük után is hihetetlenül szexisek, és az sem meglepő, hogy szép mellei és hegyes mellbimbói miatt elkapkodták az 1998. szeptemberi számot.

Britney Spears

2004-ben még senki sem sejtette, hogy a botrányos pophercegnő karrierje rövidesen padlót fog. A szőke sztár ráadásul ebben az időszakban érdemelte ki a bulvársajtó kitüntetett figyelmét, miután 2004 júliusában Britney bejelentette eljegyzését Kevin Federline-nal, akivel három hónapja járt együtt. A házasságnak két évvel később be is fellegzett, a popdíva azonban két gyermeknek is életet adott. Az első kisfiú, Sean Preston Federline 2005 szeptemberében császárral született, néhány nappal később pedig a pár egy titkos ceremónia keretében kelt egybe.


Második terhességét 2006 májusában jelentette be hivatalosan Dave Letterman talkshow-jában, augusztusban pedig már meztelenül pózolt a Harper’s Bazaar címlapján. Szeptember 12-én – két nappal első gyermeke születésnapja után - aztán megszületett Britney második gyermeke is, Jayden James Federline. A meztelen fotósorozat érdekessége, hogy a szőke hajú énekesnő ezúttal sötét tónusú barna színű frizurával állt a kamerák elé, nem beszélve arról, hogy az egész képet belengi a melankólia és a baljós előérzet, ami az ezt követő események tükrében igencsak furcsa egybeesésnek tűnik.

Chrisitina Aguilera

A szőke szépség a jó sztárszokás szerint sokáig igyekezett titokban tartani, hogy várandós, ám szerencsétlenségére Paris Hilton 2007 szeptemberében kikotyogta az örömhírt, ám Christina még ezek után sem tett hivatalos nyilatkozatot. A bejelentésre csak két hónappal ezután szánta rá magát az énekesnő, egy, a Glamour magazinnak készült interjúban. 2008 januárjában született meg gyermeke, Max Liron Bratman, akinek neve héberül a „Mi legnagyszerűbb dalunk”-at jelenti.


Az énekesnő állítólag másfél millió dollárért adta el a babájáról készült fotókat, melyek a Forbes állítása szerint a világ ötödik legjobban megfizetett bébifotóinak számítottak akkoriban, a lista azonban rövidesen változik majd, ha Angelina Jolie ikreiért kifizetik a 15 milliós összeget. Chrisitina Aguilerának azonban ez sem volt elég, a szülés előtt ugyanis ő is beállt a sorba, és hagyta, hogy lefotózzák várandósan.

A Marie Claire borítóján a róla készült fényképen sokkal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, mint Britney, a magazin belsejében látható képeken pedig még dzsekije is lekerült testéről, hogy meztelenül ragyoghasson a dögös énekesnő.

Ezt is szeretjük