Terence Hill Budapesten - Ezekkel a magyar sztárokkal szelfizett a színészlegenda

Magyarországra érkezett a sztár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Magyarországra érkezett a sztár.

Ha a magyarokat megkérdezik, mi az a film, amit bármikor, ezredszerre is hajlandóak újranézni, az emberek fele kapásból rávág egy tetszőleges Bud Spencer-Terence Hill mozit.

Terence Hill Budapestre érkezett

Bizony, a két pofonosztó, babfaló, spagettiwesternhősnek szinte kultusza van hazánkban. Bud Spencer még szobrot is kapott Józsefvárosban tavaly, egy évvel a halála után. Szerencsére állandó társa még él és virul: habár márciusban már nyolcvanéves lesz, még mindig remekül néz ki az egykori szívtipró, aki kék szemeivel bármelyik nőt képes volt levenni a lábáról.

Most élőben is megcsodálhatták a rajongók, hiszen végre ellátogatott kis hazánkba, hogy népszerűsítse az új filmjét, a Nevem: Thomas-t. Természetesen még a magyar sztárok is izgatottan várták az érkezését, hiszen ők is ezeken a filmeken nőttek fel, ezért nagyra tartják a Don Matteo sorozat sztárját.

A színész reggel a FEM3 Caféban vendégeskedett, a két műsorvezető pedig nem bírta ki, hogy ne készítsen vele közös fotót. Várkonyi Andrea ragyogó mosollyal pózolt a sztár mellett - látszik, mennyire rajong Hillért.

Házigazdatársa, Czető Roland is megragadta a kínálkozó alkalmat, így ő is a büszke tulajdonosa egy közös képnek, melyen a művész úrral szerepel.

Árpa Attila is nagy rajongója Terence Hillnek, így ő is megkérte a sztárt, hogy csináljanak egy közös képet. Azurák Csaba segédkezett a nagy műben: ő lőtte a fotót kettejükről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#terencehill #tv2 #fem3cafe Photo by #azurakcsaba

Attila Arpa (@attilaarpa) által megosztott bejegyzés,

Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője az interjú után még elkapta egy szelfire a máig nagyon sármos sztárt. Nem csoda, hogy Dóri majd' kiugrik a bőréből örömében!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük