Nagyon úgy tűnik, hogy esküdt ellenséggé válik a popsztár! Taylor Swift meglepő ajándékot kapott! - Nézd meg!
Barátnője mindenre képes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály Olivia Bensonja, Mariska Hargitay és a bájos country-énekesnő nagyon jó kapcsolatot ápol.

A két híresség közötti barátság akkor kezdett kibontakozni, amikor a popsztár az egyik cicáját Hargitay sorozatbeli karakteréről nevezte el, a színésznő pedig hálából egy gravírozott nyaklánccal ajándékozta meg a kis jószágot. De nem ez az egyetlen dolog, amivel a sorozatsztár meglepte a szőkeséget!

Taylor nem tudott nemet mondani 

Mivel a magyar felmenőkkel is rendelkező Hargitay nagyon kedveli Taylort, fejébe vette, hogy munkát szerez neki a sorozatban, hogy egy új oldaláról, színésznőként is bemutatkozhasson. Persze ez csupán egy vendégszereplés lenne, amit Mariska állítólag meg is vitatott Taylorral.

- Már beszélgettem vele erről. Megvárjuk, hogy Taylor befejezze a jelenlegi turnéját, és akkor meglátjuk, hogyan tovább. Jó esély van arra, hogy összejön - árulta el a Különleges ügyosztály sztárja.

Taylor egyébként korábban az egyik koncertje alkalmával felhívta a színpadra Hargitayt, hogy csatlakozzon hozzá, és a Bad Blood című klipjében is felkérte őt egy kisebb vendégszerepre. Nos, kíváncsian várjuk, mi sül majd ki legújabb elképzelésükből!

Ezt is szeretjük