65 évesen hunyt el a Bond-lány: kutyasétáltatás közben esett össze hirtelen Tanya Roberts
Tanya Roberts 65 évesen hunyta le örökre a szemeit.

tanya-roberts-cover

Tanya Roberts, a Halálvágta, a Sheena, a dzsungel királynője és az Azok a 70-es évek show sztárja örökre lehunyta a szemeit, adta halálának hírét a TMZ. 65 éves volt.

Tanya Roberts kutyasétáltatás közben lett rosszul

December 24-én kutyát sétáltatott, ám egyik pillanatról a másikra rosszul lett, és összeesett. Azonnal kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre tették. Sajnos az állapota nem javult, végül a szervezete feladta a harcot, január 3-án hunyt el. A médiaértesülések szerint nem volt koronavírusos, azonban halálának pontos okát nem árulták el. 

GettyImages-583667470
Fotó: Nancy Moran / Getty Images Hungary

A TMZ leírta, hogy állítólag nem volt gondja az egészségével, sőt, Instagram-oldalán is nagyon aktív volt, rendszeresen tartott videóchates beszélgetést a rajongóinak.

1955 októberében született, karrierjét a '70-es években kezdte, modellkedett, számos tévéreklámban feltűnt akkoriban. Színházban játszott, majd a filmezés felé fordult, a Forced Entry című horrorfilmben debütált.

Tanya Robertsről ez a kép 2017-ben készült.
Tanya Robertsről ez a kép 2017-ben készült.
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

Több sorozatban is feltűnt, például a Charlie angyalaiban ő alakította Julie Rogerst. A '80-as években is több ajánlattal elhalmozták, sőt az 1985-ös Halálvágta című filmben Roger Moore oldalán ő lehetett a Bond-lány. Sokan ezzel a szerepével azonosították be. Sokaknak ismerős lehet az Azok a 70-es évek című vígjátéksorozatból is, amelyben Midge Pinciotti bőrébe bújhatott. Utoljára 2005-ben játszott a Barbershop című szériában, utána visszavonult.

Sztárok, akiktől 2020-ban búcsúznunk kellett

Sajnos minden évben vannak olyan híres emberek, akik örökre lehunyják a szemüket, 2020-ban is számos legendás sztártól kellett végső búcsút vennünk. Képes összeállításunkkal róluk emlékezünk meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük