Váratlan bejelentést tett este! 20 év után véget vetett házasságának a színésznő
A Különleges ügyosztály sztárja, Tamara Tunie válik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Különleges ügyosztály sztárja, Tamara Tunie tegnap bejelentette, 20 év házasság után különváltak a férjével, Gregory Generettel.

Az 55 éves színésznő és a jazz-zenész 1995-ben házasodott össze, nincs közös gyermekük. A válás okairól azonban egyelőre nem nyilatkoztak, és kibékíthetetlen ellentétekre sem hivatkoztak.

A hosszú házasság titkáról is beszéltek

Tamara Tunie-nak nem ez volt az első házassága, először Greg Bouquett felesége volt, ám csak három évig bírták ki egymás mellett, 1991-ben elváltak.

Tunie és Generet 2012-ben az Essence magazinnak vallott a hosszú házasság titkáról. Akkor a férfi úgy fogalmazott, nem akartak semmilyen mintát követni. Jól érzik magukat akkor is, ha együtt vannak, de megmaradt a szabadságuk is, nem ülnek mindig egymás nyakán. Ugyanakkor ha távol is vannak egymástól, mindig érzik a másik jelenlétét maguk mellett.

- A kulcs az, hogy engedd a társadnak, hogy az legyen, aki valójában, hogy a házasságot ne börtönként élje meg, amiben nem csinálhat semmit. Sose felejtsd el, hogy egyének vagytok, akik házasok, nem szabad a teljes valódat feláldozni. Tiszteletben tartjuk egymás tehetségét és képességeit, együtt ünnepelünk és támogatjuk egymás karrierjét. Bármit is tegyünk, a nap végén a szeretetet és a támogatást kell, hogy érezzük - nyilatkozta Tunie.

Megdöbbentő válások

A Grace klinika sztárja 15 év után válik
Elhagyta 10 évvel idősebb férjét a színésznő
A Keresztapa sztárja, James Caan 20 év után válik el feleségétől

Ezt is szeretjük