Botrányt botrányra halmozott a Féreg

Agresszív játékstílusa, féktelen természete, extrém megjelenése miatt csak Féreg néven emlegetett kosaras ma tölti be 47. életévét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy az öt bajnokságot megnyert, agyontetovált szupersztárt annak idején kirúgták a középiskolai focicsapatból, és a kosárcsapatot is ott kellett hagynia, mert alacsony termete miatt sosem engedték játszani?

Pedig így volt, az 1961. május 13-án New Jersey-ben született Rodmannak a szerencsétlen 13-as szám sikertelen első éveket hozott a sportéletben.

Érettségi után Dennis, a dallasi nemzetközi repülőtéren állt munkába éjszakai takarítóként. Az időközben szálfa termetűvé növekedett fiú tehetségét a család egyik jó barátja fedezte fel, és ő ajánlotta be a gainsville-i főiskola kosárcsapatába is.

A játékos innen egy oklahomai egyetemi csapatba került, ahonnan egyenes út vezetett az NBA-ba. A vad srácban a Detroit Pistons edzője látta meg a lehetőséget, és egyből le is igazolta.

Az agresszív stílusáról elhíresült Féreg vezetésével a csapat sikert sikerre halmozott, Rodman pedig két ízben is elnyerte Az év támadó játékosa címet.
Legendás játék, botrányos magánélet

Rodman a Chicago Bulls csapatában, Michael Jordan oldalán ért el pályája csúcsára, ekkor azonban már nemcsak játéka dicséretét zengte, hanem botrányaitól is hangos volt a világsajtó.

Verekedéseiről, bírósági ügyeiről, meztelen fotósorozatairól, Madonnával folytatott viharos kapcsolatáról, majd a szexistennő Carmen Electrával kötött, rövid életű házasságáról megállás nélkül cikkeztek a bulvárlapok.

Nagyképű, agresszív magatartásával számtalan ellenséget szerzett magának, széles rajongótábora azonban továbbra is bálványozta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A folyamatosan káromkodó, botrányos magaviseletű sztár kétségkívül legendás kosaras volt, az átlagembernek azonban szinte biztos, hogy számtalan tetoválása és piercingje, rikító hajszíne, valamint extrém kontaktlencséi előbb ugranak be, mint híres lepattanó labdái.
Ezt is szeretjük