Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok
A betegségek és tragikus balesetek a legnagyobb sztárokat sem kímélik.

Dia

 	James Dean 	A kultikus színész Az édentől keletre című filmért kapott gázsijából vásárolta azt a Porsche 550 Spyder típusú sportkocsit, amiben életét vesztette. 1955. szeptember 30-án ugyanis halálos autóbalesetet szenvedett, halála után pedig kétszer is posztumusz Oscar-díjra jelölték. 	 	Kapcsolódó képgaléria: 	Az elmúlt évtizedek legnagyobb színészhalottjai »

James Dean

A kultikus színész Az édentől keletre című filmért kapott gázsijából vásárolta azt a Porsche 550 Spyder típusú sportkocsit, amiben életét vesztette. 1955. szeptember 30-án ugyanis halálos autóbalesetet szenvedett, halála után pedig kétszer is posztumusz Oscar-díjra jelölték.

Kapcsolódó képgaléria:
Az elmúlt évtizedek legnagyobb színészhalottjai »

Dia

 	Buddy Holly 	A rock & roll úttörő egyénisége 1959. február 3-án 22 évesen vesztette életét egy repülőgép szerencsétlenségben. Don McLean később az American Pie című dalában úgy hivatkozott erre a pillanatra, mint a nap, amikor meghalt a zene.

Buddy Holly

A rock & roll úttörő egyénisége 1959. február 3-án 22 évesen vesztette életét egy repülőgép szerencsétlenségben. Don McLean később az American Pie című dalában úgy hivatkozott erre a pillanatra, mint a nap, amikor meghalt a zene.

Dia

 	Natalie Wood 	1981. november 29-én a gyönyörű színésznő férjével, Robert Wagnerrel és Christopher Walken színésszel a Splendor nevű jachton töltötte az éjszakát. Egy vitát követően a 43 éves Wood a kabinjába indult, vízbe fúlt holttestét pedig másnap reggel találták meg. Halálának pontos körülményeit nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.

Natalie Wood

1981. november 29-én a gyönyörű színésznő férjével, Robert Wagnerrel és Christopher Walken színésszel a Splendor nevű jachton töltötte az éjszakát. Egy vitát követően a 43 éves Wood a kabinjába indult, vízbe fúlt holttestét pedig másnap reggel találták meg. Halálának pontos körülményeit nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.

Dia

 	Grace Kelly 	A gyönyörű színésznő 52 éves korában hunyt el egy tragikus autóbalesetben. 1982. szeptember 13-án lányával utazott, amikor a volán mögött szívrohamot kapott, autója pedig a szakadékba zuhant. Grace Kelly másnap életét vesztette, lánya megúszta a balesetet.

Grace Kelly

A gyönyörű színésznő 52 éves korában hunyt el egy tragikus autóbalesetben. 1982. szeptember 13-án lányával utazott, amikor a volán mögött szívrohamot kapott, autója pedig a szakadékba zuhant. Grace Kelly másnap életét vesztette, lánya megúszta a balesetet.

Dia

 	Marvin Gaye 	A legendás soul énekesen élete utolsó éveiben elhatalmasodott a drogfüggőség és a paranoia. A 45. születésnapja előtt egyetlen nappal 1984. április 1-jén összeveszett apjával, aki a vita hevében két lövéssel végzett vele.

Marvin Gaye

A legendás soul énekesen élete utolsó éveiben elhatalmasodott a drogfüggőség és a paranoia. A 45. születésnapja előtt egyetlen nappal 1984. április 1-jén összeveszett apjával, aki a vita hevében két lövéssel végzett vele.

Dia

 	Stevie Ray Vaughan 	Az egyik leghíresebb blues gitáros 1990. augusztus 27-én az In Step turnéja következő állomására akart eljutni. A helikopter azonban a sofőr hibájából egy dombnak csapódott a ködben, a 35 éves zenész és a többi utas pedig azonnal életét vesztette.

Stevie Ray Vaughan

Az egyik leghíresebb blues gitáros 1990. augusztus 27-én az In Step turnéja következő állomására akart eljutni. A helikopter azonban a sofőr hibájából egy dombnak csapódott a ködben, a 35 éves zenész és a többi utas pedig azonnal életét vesztette.

Dia

 	Brandon Lee 	1993. március 31-én A Holló egyik jelenetének forgatásán eldördült egy lövés. A pisztolyban vaktöltény helyett éles töltény maradt, ennek okára azonban a mai napig nem derült fény. A 28 éves Brandon Lee a helyszínen életét vesztette.

Brandon Lee

1993. március 31-én A Holló egyik jelenetének forgatásán eldördült egy lövés. A pisztolyban vaktöltény helyett éles töltény maradt, ennek okára azonban a mai napig nem derült fény. A 28 éves Brandon Lee a helyszínen életét vesztette.

Dia

Tupac ShakurMinden idők egyik leghíresebb rapperét négy lövés érte 1996. szeptember 7-én. Az ügy hátterének részletei máig tisztázatlanok. A 25 éves énekes hat nappal később belehalt sérüléseibe.

Tupac Shakur

Minden idők egyik leghíresebb rapperét négy lövés érte 1996. szeptember 7-én. Az ügy hátterének részletei máig tisztázatlanok. A 25 éves énekes hat nappal később belehalt sérüléseibe.

Dia

 	Oliver Reed 	A közismerten nagyivó brit színész 1999. május 2-án a Gladiátort forgatta Máltán. A munka után egy bárban elfogyasztott három üveg rumot, nyolc sört és több dupla whiskyt, majd legyőzött szkanderben néhány fiatal tengerészt. Ám a szíve végül nem bírta a szeszt és a rekkenő hőséget, és holtan esett össze. 61 éves volt.

Oliver Reed

A közismerten nagyivó brit színész 1999. május 2-án a Gladiátort forgatta Máltán. A munka után egy bárban elfogyasztott három üveg rumot, nyolc sört és több dupla whiskyt, majd legyőzött szkanderben néhány fiatal tengerészt. Ám a szíve végül nem bírta a szeszt és a rekkenő hőséget, és holtan esett össze. 61 éves volt.

Dia

 	Natasha Richardson 	A híres színésznő 2009. március 16-án szenvedett síbalesetet egy kanadai városkában. Liam Neeson 45 éves felesége órákkal később fejfájásra panaszkodva ment kórházba, nem sokkal később pedig kómába esett. Március 19-én - miután családja elbúcsúzott tőle - lekapcsolták az őt életben tartó gépeket. 	Kapcsolódó cikk: 	2 évvel a tragédia után! Először beszélt felesége haláláról az ismert színész »

Natasha Richardson

A híres színésznő 2009. március 16-án szenvedett síbalesetet egy kanadai városkában. Liam Neeson 45 éves felesége órákkal később fejfájásra panaszkodva ment kórházba, nem sokkal később pedig kómába esett. Március 19-én - miután családja elbúcsúzott tőle - lekapcsolták az őt életben tartó gépeket.
Kapcsolódó cikk:
2 évvel a tragédia után! Először beszélt felesége haláláról az ismert színész »

Dia

 	Amy Winehouse 	2011. július 23-án, szombat délután a 27 éves Amy Winehouse-t londoni lakásában holtan találták, halálát alkoholmérgezés okozta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Amy Winehouse élete képekben » 	 

Amy Winehouse

2011. július 23-án, szombat délután a 27 éves Amy Winehouse-t londoni lakásában holtan találták, halálát alkoholmérgezés okozta.

Kapcsolódó képgaléria:
Amy Winehouse élete képekben »
 

Ezt is szeretjük
Fotó: