A legszexisebb sztárok tündöklő zöldben
Szőkéknek, barnáknak, vöröseknek egyaránt jól áll a zöld szín, nézd meg kedvenc sztárjaidat smaragdzöld estélyikben és fűzöld koktélruhákban!

Dia

 	Pippa Middleton 	Katalin hercegnő bájos húga, Pippa Middleton divattörténelmet írt ezzel a smaragzöld selyem estélyivel, melyet nővére esküvői fogadásán viselt. Az Alice Temperley tervezte, könnyed szabású ruhaköltemény másolatát azóta már több üzletben is árulják Angliában. 	Kapcsolódó cikk: 	Feltűnően szexis! Pippa Middleton színpompás ruhában sétált Londonban »

Pippa Middleton

Katalin hercegnő bájos húga, Pippa Middleton divattörténelmet írt ezzel a smaragzöld selyem estélyivel, melyet nővére esküvői fogadásán viselt. Az Alice Temperley tervezte, könnyed szabású ruhaköltemény másolatát azóta már több üzletben is árulják Angliában.

Kapcsolódó cikk:
Feltűnően szexis! Pippa Middleton színpompás ruhában sétált Londonban »

Dia

 	Beyoncé 	A szexis énekesnő mindig is előnyben részesítette a testhez álló darabokat, hiszen ezek hangsúlyozzák leginkább nőies domborulatait. A Movies Rock: A Celebration Of Music In Film elnevezésű rendezvényen is egy sellőszabású, smaragzöld Zac Posen-kreációban vonult fel, nem csoda, hogy nagy feltűnést keltett a hollywoodi Kodak Theatre vörös - vagyis zöld - szőnyegén.

Beyoncé

A szexis énekesnő mindig is előnyben részesítette a testhez álló darabokat, hiszen ezek hangsúlyozzák leginkább nőies domborulatait. A Movies Rock: A Celebration Of Music In Film elnevezésű rendezvényen is egy sellőszabású, smaragzöld Zac Posen-kreációban vonult fel, nem csoda, hogy nagy feltűnést keltett a hollywoodi Kodak Theatre vörös - vagyis zöld - szőnyegén.

Dia

 	Jennifer Lopez 	A dögös énekes-színésznő sose félt a bevállaós, sokat mutató ruhadaraboktól. Ez a rafináltan hasított Emilio Pucci-estélyi is egy a sok közül, mellyel Lopez feltűnést keltett. A sötétzöld, testhez álló estélyit a 2011-es BAFTA Brits to Watch elnevezésű gálán viselte. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem fogta vissza magát! Jennifer Lopez bikinis partival ünnepelte 42. szülinapját » 	 

Jennifer Lopez

A dögös énekes-színésznő sose félt a bevállaós, sokat mutató ruhadaraboktól. Ez a rafináltan hasított Emilio Pucci-estélyi is egy a sok közül, mellyel Lopez feltűnést keltett. A sötétzöld, testhez álló estélyit a 2011-es BAFTA Brits to Watch elnevezésű gálán viselte.

Kapcsolódó cikk:
Nem fogta vissza magát! Jennifer Lopez bikinis partival ünnepelte 42. szülinapját »
 

Dia

 	Kate Middleton 	Katalin hercegnő észak-amerikai körutazásán számtalan gyönyörű ruhát felvonultatott, ez a zöld Diane Von Fürstenberg-kreáció is egy volt közülük. Kate napbarnított bőréhez és gesztenyebarna hajához a legelőnyösebb árnyalatot választotta, a fűzöld, masnis övvel díszített, Maja fantázianévre keresztelt ruhának óriási sikere lett. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem ijedt meg! Katalin hercegnő lenge ruháját kis híján fellebbentette a szél »

Kate Middleton

Katalin hercegnő észak-amerikai körutazásán számtalan gyönyörű ruhát felvonultatott, ez a zöld Diane Von Fürstenberg-kreáció is egy volt közülük. Kate napbarnított bőréhez és gesztenyebarna hajához a legelőnyösebb árnyalatot választotta, a fűzöld, masnis övvel díszített, Maja fantázianévre keresztelt ruhának óriási sikere lett.

Kapcsolódó cikk:
Nem ijedt meg! Katalin hercegnő lenge ruháját kis híján fellebbentette a szél »

Dia

 	Mila Kunis 	A Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis még csak egy Hollywood fiatal, feltörekvő, tehetséges színésznői közül, de stílusát már most sokan dícsérik. A bájos sztár a 68. Golden Globe-gálára smaragdzöldben érkezett, az aszimmetrikus, rafináltan redőzött Vera Wang-ruhát egy Lorraine Schwartz tervezte aranykarkötővel dobta fel.

Mila Kunis

A Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis még csak egy Hollywood fiatal, feltörekvő, tehetséges színésznői közül, de stílusát már most sokan dícsérik. A bájos sztár a 68. Golden Globe-gálára smaragdzöldben érkezett, az aszimmetrikus, rafináltan redőzött Vera Wang-ruhát egy Lorraine Schwartz tervezte aranykarkötővel dobta fel.

Dia

 	Angelina Jolie 	A csont és bőrré fogyott, egykor dögös, érzéki bombázó Angelina Jolie utoljára talán a 2011-es Golden Globe-díjátadón jelent meg szépsége teljében. A macskaszemű színésznő - smaragdzöld Atelier Versace ruhájában - valóban úgy tündökölt a vörös szőnyegen, mint egy drágakő. 	Kapcsolódó cikk: 	Fáj a szemnek! Angelina Jolie csontos alakja eltűnt a bő selyemestélyiben »

Angelina Jolie

A csont és bőrré fogyott, egykor dögös, érzéki bombázó Angelina Jolie utoljára talán a 2011-es Golden Globe-díjátadón jelent meg szépsége teljében. A macskaszemű színésznő - smaragdzöld Atelier Versace ruhájában - valóban úgy tündökölt a vörös szőnyegen, mint egy drágakő.

Kapcsolódó cikk:
Fáj a szemnek! Angelina Jolie csontos alakja eltűnt a bő selyemestélyiben »

Dia

 	Scarlett Johansson 	A dögös színésznő a 2010-es Movie Awardson viselt utoljára zöldet, pedig ez a csipkés, fűzöld Dolce & Gabbana-kreáció mesésen mutat rajta. A merész szín nem csak hogy kiemeli haja és szeme színét, de a pánt nélküli megoldás és a fekete deréköv elegánsan hangsúlyozza nőies homokóra-alakját is. 	Kapcsolódó cikk: 	A szakítás miatt? Scarlett Johansson igazán drámai változáson esett át »

Scarlett Johansson

A dögös színésznő a 2010-es Movie Awardson viselt utoljára zöldet, pedig ez a csipkés, fűzöld Dolce & Gabbana-kreáció mesésen mutat rajta. A merész szín nem csak hogy kiemeli haja és szeme színét, de a pánt nélküli megoldás és a fekete deréköv elegánsan hangsúlyozza nőies homokóra-alakját is.

Kapcsolódó cikk:
A szakítás miatt? Scarlett Johansson igazán drámai változáson esett át »

Dia

 	Shakira 	A kolumbiai énekesnő is szereti a merész színeket, a Latino Inaugural gála vörös szőnyegén ényes, zöld estélyivel keltett feltűnést. A Celebrando El Cambio – Renewing America’s Promise elnevezésű rendezvényen ő volt egyetlen, aki ezt a színt viselte, nem csoda, hogy a fotósok nem tudták levenni róla a kamerájukat. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez tényleg szerelem! Már nem titkolja új párkapcsolatát az ismert énekesnő »

Shakira

A kolumbiai énekesnő is szereti a merész színeket, a Latino Inaugural gála vörös szőnyegén ényes, zöld estélyivel keltett feltűnést. A Celebrando El Cambio – Renewing America’s Promise elnevezésű rendezvényen ő volt egyetlen, aki ezt a színt viselte, nem csoda, hogy a fotósok nem tudták levenni róla a kamerájukat.

Kapcsolódó cikk:
Ez tényleg szerelem! Már nem titkolja új párkapcsolatát az ismert énekesnő »

Dia

 	Christina Hendricks 	A vörös bombázó nem is választhatott volna megfelelőbb színt és fazont, mint ezt a smaragzöld, görögös szabású Tadashi-kreációt. A Mad Men - Reklámőrültek sztárja ezzel a szettel el is nyerte a 60. Emmy-díjátadó legdögösebb színésznőjének járó megtisztelő címet. 	Kapcsolódó cikk: 	Teltkarcsún is szexi! Fürdőruhában mutatta meg magát az ismert színésznő »

Christina Hendricks

A vörös bombázó nem is választhatott volna megfelelőbb színt és fazont, mint ezt a smaragzöld, görögös szabású Tadashi-kreációt. A Mad Men - Reklámőrültek sztárja ezzel a szettel el is nyerte a 60. Emmy-díjátadó legdögösebb színésznőjének járó megtisztelő címet.

Kapcsolódó cikk:
Teltkarcsún is szexi! Fürdőruhában mutatta meg magát az ismert színésznő »

Dia

 	Freida Pinto 	A Gettómilliomos sztárja szintén egy lenge, zöld estélyivel hangsúlyozta ki egzotikus szépségét legutóbbi filmje, A majmok bolygója: Lázadás premierjén. A 26 éves indiai színésznő Juan Carlos Obando kreációjában és Brian Atwood natúrszínű cipőiben lépett a vörös szőnyegre. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen merész! Levetkőzte gátlásait egy magazin kedvéért a szolid színésznő »

Freida Pinto

A Gettómilliomos sztárja szintén egy lenge, zöld estélyivel hangsúlyozta ki egzotikus szépségét legutóbbi filmje, A majmok bolygója: Lázadás premierjén. A 26 éves indiai színésznő Juan Carlos Obando kreációjában és Brian Atwood natúrszínű cipőiben lépett a vörös szőnyegre.

Kapcsolódó cikk:
Milyen merész! Levetkőzte gátlásait egy magazin kedvéért a szolid színésznő »

Dia

 	Amanda Seyfried 	A fiatal, szőke színésznő a 2011-es Comic Con bemutatóra ment zöldben, az aszimmetrikus szabású, könnyed, fodros Prabal Gurung-ruha jól illett a sztár kislányos külsejéhez. A Hilton Bayfront Hotelben rendezett vörös szőnyeges fotózásra Seyfried a színész-énekes Justin Timberlake-kel érkezett, akivel a Lopott idő című sci-fi-thrillerben dolgozott együtt.

Amanda Seyfried

A fiatal, szőke színésznő a 2011-es Comic Con bemutatóra ment zöldben, az aszimmetrikus szabású, könnyed, fodros Prabal Gurung-ruha jól illett a sztár kislányos külsejéhez. A Hilton Bayfront Hotelben rendezett vörös szőnyeges fotózásra Seyfried a színész-énekes Justin Timberlake-kel érkezett, akivel a Lopott idő című sci-fi-thrillerben dolgozott együtt.

Dia


            	Anna Williamson
            	Az ITV tévécsatorna Daybreak című reggeli műsorának 1981-es születésű műsorvezetője ragyogott zöld estélyijében a gálán.

Anna Williamson

Az ITV tévécsatorna Daybreak című reggeli műsorának 1981-es születésű műsorvezetője ragyogott zöld estélyijében a gálán.

Ezt is szeretjük
Fotó: