Sztárok vadító sárgában
Nézd meg kedvenceidet kanárisárga estélyikben és napfényes, szexi koktélruhákban.

Dia

 	Eva Mendes 	A Pancser Police szépségének karamellszín bőrén remekül mutatnak az élénk színek, amint ez a napsárga Bill Blass-kreáció is bizonyítja. A színésznő a Spirít - A sikító város című akciófilm premierjén viselte ezt a könnyed, nyárias ruhát a Grauman's Chinese Theatre vörös szőnyegén.

Eva Mendes

A Pancser Police szépségének karamellszín bőrén remekül mutatnak az élénk színek, amint ez a napsárga Bill Blass-kreáció is bizonyítja. A színésznő a Spirít - A sikító város című akciófilm premierjén viselte ezt a könnyed, nyárias ruhát a Grauman's Chinese Theatre vörös szőnyegén.

Dia

 	Angelina Jolie 	A hatgyermekes filmsztár karcsú alakján a legtöbb ruha mesésen mutat, ahogy ez az Emanuel Ungaro-kreáció is. Jolie az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik bemutatóján viselte ezt a napsárga selyemcsodát, a 60. Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegére kedvesével, Bratt Pittel érkezett. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenki őt nézte! Angelina Jolie igézően festett vörös estélyi ruhájában »

Angelina Jolie

A hatgyermekes filmsztár karcsú alakján a legtöbb ruha mesésen mutat, ahogy ez az Emanuel Ungaro-kreáció is. Jolie az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik bemutatóján viselte ezt a napsárga selyemcsodát, a 60. Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegére kedvesével, Bratt Pittel érkezett.

Kapcsolódó cikk:
Mindenki őt nézte! Angelina Jolie igézően festett vörös estélyi ruhájában »

Dia

 	Beyoncé 	A csokibőrű díva nem fél a színektől, hiszen nincs is rá oka, még a legmerészebb, legélénkebb árnyalatok is csodásan mutatnak rajta. A Good Morning America című tévéműsor nyári koncertsorozatának egyik adásában egy napsága, horgolt fellépőruhában lépett színpadra. 	Kapcsolódó cikk: 	Alul semmi? Beyoncé merész, arany dresszben lépett színpadra Angliában »

Beyoncé

A csokibőrű díva nem fél a színektől, hiszen nincs is rá oka, még a legmerészebb, legélénkebb árnyalatok is csodásan mutatnak rajta. A Good Morning America című tévéműsor nyári koncertsorozatának egyik adásában egy napsága, horgolt fellépőruhában lépett színpadra.

Kapcsolódó cikk:
Alul semmi? Beyoncé merész, arany dresszben lépett színpadra Angliában »

Dia

 	Kelly Preston 	John Travolta bájos neje, a színésznő Kelly Preston vörösesbarna fürtjeihez élénk, napsárga estélyit választott a 2008-as Oscar-gálára. A csinos sztármami elbűvölően fiatalosan festett pánt nélküli Roberto Cavalli-ruhájában. 	Kapcsolódó cikk: 	Tündéri csöppség! Megmutatta hat hónapos babáját a népszerű sztárpár »

Kelly Preston

John Travolta bájos neje, a színésznő Kelly Preston vörösesbarna fürtjeihez élénk, napsárga estélyit választott a 2008-as Oscar-gálára. A csinos sztármami elbűvölően fiatalosan festett pánt nélküli Roberto Cavalli-ruhájában.

Kapcsolódó cikk:
Tündéri csöppség! Megmutatta hat hónapos babáját a népszerű sztárpár »

Dia

 	Michelle Williams 	A Túl a barátságon színésznője a 2006-os Oscar-gálán jelent meg ebben az élénk, kanárisárga Vera Wang-estélyiben. A divatszakértőket megosztotta a bevállalós ruha, egyesek mesésnek és merésznek, mások túl feltűnőnek érezték a bájos színésznő megjelenését. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez a pasi hódította meg! Másfél év után újra szerelmes az ismert színésznő »

Michelle Williams

A Túl a barátságon színésznője a 2006-os Oscar-gálán jelent meg ebben az élénk, kanárisárga Vera Wang-estélyiben. A divatszakértőket megosztotta a bevállalós ruha, egyesek mesésnek és merésznek, mások túl feltűnőnek érezték a bájos színésznő megjelenését.

Kapcsolódó cikk:
Ez a pasi hódította meg! Másfél év után újra szerelmes az ismert színésznő »

Dia

 	Kirsten Dunst 	A Pókember sztárja a 2011-es Cannes-i Filmfesztivál egyik meghívottjaként érkezett a Melancholia című film premierjére. Kikericssárga Chloe-ruhája remekül illett a napsütéses, tengerparti filmszemle könnyed hangulatához. 	Kapcsolódó cikk: 	Fejébe szállt az ital! Kínosan sokat mutatott magából a fiatal színésznő »

Kirsten Dunst

A Pókember sztárja a 2011-es Cannes-i Filmfesztivál egyik meghívottjaként érkezett a Melancholia című film premierjére. Kikericssárga Chloe-ruhája remekül illett a napsütéses, tengerparti filmszemle könnyed hangulatához.

Kapcsolódó cikk:
Fejébe szállt az ital! Kínosan sokat mutatott magából a fiatal színésznő »

Dia

 	Fergie 	A Black Eyed Peas dögös énekesnőjének nagy kedvence a sárga. A 2011-es Grammy-díjátadóra halvány citromsárga ruhában, a New York-i FiFi-gála vörös szőnyegére pedig csodás vaníliaszínű estélyiben érkezett. A kövecskékkel díszített Max Azria Atelier-kreáció igazán egyedi megjelenést kölcsönzött a csinos sztárnak. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Fergie »

Fergie

A Black Eyed Peas dögös énekesnőjének nagy kedvence a sárga. A 2011-es Grammy-díjátadóra halvány citromsárga ruhában, a New York-i FiFi-gála vörös szőnyegére pedig csodás vaníliaszínű estélyiben érkezett. A kövecskékkel díszített Max Azria Atelier-kreáció igazán egyedi megjelenést kölcsönzött a csinos sztárnak.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Fergie »

Dia

 	Lady GaGa 	Az extravagáns énekesnő számára nem létezik olyan szín, ami tabu lenne, különösen ha feltűnő, rikító árnyaltról van szó. A Born This Way előadója új lemeze megjelenésére például sárgára festette a haját, korábban pedig ezzel a kanárisárga buborékszoknyával örvendeztette meg párizsi rajongóit. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez már megszállottság! Lady GaGa csúnyán túllőtt a célon őrült öltözékével »

Lady GaGa

Az extravagáns énekesnő számára nem létezik olyan szín, ami tabu lenne, különösen ha feltűnő, rikító árnyaltról van szó. A Born This Way előadója új lemeze megjelenésére például sárgára festette a haját, korábban pedig ezzel a kanárisárga buborékszoknyával örvendeztette meg párizsi rajongóit.

Kapcsolódó cikk:
Ez már megszállottság! Lady GaGa csúnyán túllőtt a célon őrült öltözékével »

Dia


            	Hilary Swank
            	Az Oscar-díjas színésznő a napfényes Olaszországban járt a nyáron a 2011-es Giffoni Film Festival díszvendégeként. A Valle Pianában rendezett gála vörös szőnyegén egy citromsárga Isobel-ruhában vonult fel, megjelenése egyszerre volt nyáriasan üde és kislányosan szexis.

Hilary Swank

Az Oscar-díjas színésznő a napfényes Olaszországban járt a nyáron a 2011-es Giffoni Film Festival díszvendégeként. A Valle Pianában rendezett gála vörös szőnyegén egy citromsárga Isobel-ruhában vonult fel, megjelenése egyszerre volt nyáriasan üde és kislányosan szexis.

Ezt is szeretjük
Fotó: