A legdögösebb sztárok szikrázó hófehérben
Nézd meg kedvenceidet álomszép hófehér estélyikben és szexis miniruhákban.

Dia

 	Uma Thurman 	A karcsú Uma Thurman zsűritagként kapott meghívást a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválra. A 41 éves színésznő több ruhát is felvonultatott a tengerparti filmszemlén, de a legszebb ebben a földet söprő, hófehér Versace-estélyiben volt. 	Kapcsolódó galéria: 	A 64. cannes-i filmfesztivál legdögösebb sztárjai »

Uma Thurman

A karcsú Uma Thurman zsűritagként kapott meghívást a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválra. A 41 éves színésznő több ruhát is felvonultatott a tengerparti filmszemlén, de a legszebb ebben a földet söprő, hófehér Versace-estélyiben volt.

Kapcsolódó galéria:
A 64. cannes-i filmfesztivál legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Rachel McAdams 	A kanadai színésznő, Rachel McAdams egészen kivirult, szőkesége és bombázó alakja Marilyn Monroe-t idézi. A Szerelmünk lapjai sztárja a Woody Allen-film, a Midnight in Paris premierjére is szexis ruhában érkezett, a hófehér estélyi Maxime Simoens tervezése.

Rachel McAdams

A kanadai színésznő, Rachel McAdams egészen kivirult, szőkesége és bombázó alakja Marilyn Monroe-t idézi. A Szerelmünk lapjai sztárja a Woody Allen-film, a Midnight in Paris premierjére is szexis ruhában érkezett, a hófehér estélyi Maxime Simoens tervezése.

Dia

 	Emma Watson 	A 2011-es MTV Movie Awards gálára a bájos Emma Watson is a fehér mellett döntött. A Harry Potter sztárja gazdagon díszített Marchesa miniruhájában szexis, fiatal nőként flörtölt a fotósok kamerája előtt. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen kacér! Emma Watson hófehér miniben flörtölt a fotósokkal »

Emma Watson

A 2011-es MTV Movie Awards gálára a bájos Emma Watson is a fehér mellett döntött. A Harry Potter sztárja gazdagon díszített Marchesa miniruhájában szexis, fiatal nőként flörtölt a fotósok kamerája előtt.

Kapcsolódó cikk:
Milyen kacér! Emma Watson hófehér miniben flörtölt a fotósokkal »

Dia

 	Jennifer Lopez 	A latin díva kreol bőrén jól mutatnak a világos színek, nem véletlen, hogy legutóbbi párizsi látogatása alkalmával is egy kétsoros, hófehér miniruhában jelent meg a Le Royal Monceau Hotelben rendezett eseményen. A szexis kreáció egyébként Rachel Zoe kollekciójából való. 	Kapcsolódó cikk: 	Bevállalós díva! Jennifer Lopez feszes pink ruhába préselte magát a gálára »

Jennifer Lopez

A latin díva kreol bőrén jól mutatnak a világos színek, nem véletlen, hogy legutóbbi párizsi látogatása alkalmával is egy kétsoros, hófehér miniruhában jelent meg a Le Royal Monceau Hotelben rendezett eseményen. A szexis kreáció egyébként Rachel Zoe kollekciójából való.

Kapcsolódó cikk:
Bevállalós díva! Jennifer Lopez feszes pink ruhába préselte magát a gálára »

Dia

 	Blake Lively 	A Pletykafészek sztárja, Blake Lively szereti a luxusdarabokat. Legújabb mozifilmje, A Zöld Lámpás premierjén is egy feltűnő, exkluzív estélyiben jelent meg. Az áttetsző, hófehér Chanel-ruhához aranyékszereket viselt. 	Kapcsolódó cikk: 	Most már kár tagadni! Ezért a fruskáért hagyta el párját a nők kedvence »

Blake Lively

A Pletykafészek sztárja, Blake Lively szereti a luxusdarabokat. Legújabb mozifilmje, A Zöld Lámpás premierjén is egy feltűnő, exkluzív estélyiben jelent meg. Az áttetsző, hófehér Chanel-ruhához aranyékszereket viselt.

Kapcsolódó cikk:
Most már kár tagadni! Ezért a fruskáért hagyta el párját a nők kedvence »

Dia

 	Teri Hatcher 	A Született feleségek egyik főszereplője, Teri Hatcher már évekkel ezelőtt rájött, hogy a klasszikus fehérrel nem hibázhat. A 2009-es SAG Awards vörös szőnyegén is igazi dívaként tündökölt rafináltan redőzött, Monique Lhuillier-ruhájában. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem győzték fotózni! Teri Hatcher 13 éves lánya bűbájos hölggyé serdült »

Teri Hatcher

A Született feleségek egyik főszereplője, Teri Hatcher már évekkel ezelőtt rájött, hogy a klasszikus fehérrel nem hibázhat. A 2009-es SAG Awards vörös szőnyegén is igazi dívaként tündökölt rafináltan redőzött, Monique Lhuillier-ruhájában.

Kapcsolódó cikk:
Nem győzték fotózni! Teri Hatcher 13 éves lánya bűbájos hölggyé serdült »

Dia

 	Halle Berry 	A csokibőrű Halle Berry igazán tudja, hogy kell viselni a fehéret. Ezt legutóbb a Frankie és Alice című új filmje New York-i bemutatóján is bizonyította. A Pamela Rolland tervezte, pánt nélküli, szexis, fehér koktélruha kiemelte tökéletes alakját. 	Kapcsolódó cikk: 	Bevállalta! Halle Berry rafinált ruhája nem sokat bízott a fantáziára »

Halle Berry

A csokibőrű Halle Berry igazán tudja, hogy kell viselni a fehéret. Ezt legutóbb a Frankie és Alice című új filmje New York-i bemutatóján is bizonyította. A Pamela Rolland tervezte, pánt nélküli, szexis, fehér koktélruha kiemelte tökéletes alakját.

Kapcsolódó cikk:
Bevállalta! Halle Berry rafinált ruhája nem sokat bízott a fantáziára »

Dia

	Cheryl Cole	A volt focistafeleség és X-Faktor zsűritag a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválra egy meglehetősen merész ruhában érkezett. A Habemus Papam premierjén viselt, köldökig kivágott Stephane Rolland Couture kreáció nem sokat bízott a fantáziára.	Kapcsolódó cikk:	Nem zsűrizhet többé! Ezért küldték haza az X-Faktor zsűritagját »

Cheryl Cole

A volt focistafeleség és X-Faktor zsűritag a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválra egy meglehetősen merész ruhában érkezett. A Habemus Papam premierjén viselt, köldökig kivágott Stephane Rolland Couture kreáció nem sokat bízott a fantáziára.

Kapcsolódó cikk:
Nem zsűrizhet többé! Ezért küldték haza az X-Faktor zsűritagját »

Dia

 	Beyoncé 	A dögös énekesnő, Beyoncé 2011 májusában viselte ezt a klasszikus szabású, elegáns Antonio Berardi-ruhát az ékszertervező Lorraine Schwartz kollekciójának bemutatóján. A szexis díva egy magassarkú Cesare Paciotti-szandállal tette teljessé megjelenését. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem sokat bízott a fantáziára! Beyoncé átlátszó ruhában lépett a színpadra »

Beyoncé

A dögös énekesnő, Beyoncé 2011 májusában viselte ezt a klasszikus szabású, elegáns Antonio Berardi-ruhát az ékszertervező Lorraine Schwartz kollekciójának bemutatóján. A szexis díva egy magassarkú Cesare Paciotti-szandállal tette teljessé megjelenését.

Kapcsolódó cikk:
Nem sokat bízott a fantáziára! Beyoncé átlátszó ruhában lépett a színpadra »

Dia

	Nicole Kidman	A 2011-es Golden Globe-gála egyik legkáprázatosabb ruhája minden bizonnyal Nicole Kidmané volt. A földig érő, fehér Prada-estélyi remekül kiemelte az ausztrál színésznő karcsú, törékeny alakját.	Kapcsolódó cikk:	Ezt látnod kell! Nicole Kidman végre megmutatta 5 hónapos kislányát »

Nicole Kidman

A 2011-es Golden Globe-gála egyik legkáprázatosabb ruhája minden bizonnyal Nicole Kidmané volt. A földig érő, fehér Prada-estélyi remekül kiemelte az ausztrál színésznő karcsú, törékeny alakját.

Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Nicole Kidman végre megmutatta 5 hónapos kislányát »

Dia

	Katie Holmes	Washingtonban minden évben megrendezik az újságírók bálját, a Correspondent's Dinnert. A Fehér Házban rendezett eseményen sztárok is megjelennek, így Katie Holmes is, aki férjével Tom Cruise-zal érkezett. A karcsú színésznő saját, Holmes-Yang kollekciójának hófehér szettjét viselte, arany Boucheron-nyaklánccal.	Kapcsolódó cikk:	Jól meggondolta? Katie Holmes túl rövid szoknyát húzott a fotózásra »

Katie Holmes

Washingtonban minden évben megrendezik az újságírók bálját, a Correspondent's Dinnert. A Fehér Házban rendezett eseményen sztárok is megjelennek, így Katie Holmes is, aki férjével Tom Cruise-zal érkezett. A karcsú színésznő saját, Holmes-Yang kollekciójának hófehér szettjét viselte, arany Boucheron-nyaklánccal.

Kapcsolódó cikk:
Jól meggondolta? Katie Holmes túl rövid szoknyát húzott a fotózásra »

Dia

	Pénelope Cruz	A szépséges latin színésznő A Karib-tenger kalózai 4. részének londoni bemutatójára érkezett hófehérben. A rafinált, cippzáras, csipkével kombinált Givenchy Haute Couture kreáció egyszerre volt szokatlan és klasszikusan elegáns.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Penélope Cruz »

Pénelope Cruz

A szépséges latin színésznő A Karib-tenger kalózai 4. részének londoni bemutatójára érkezett hófehérben. A rafinált, cippzáras, csipkével kombinált Givenchy Haute Couture kreáció egyszerre volt szokatlan és klasszikusan elegáns.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Penélope Cruz »

Dia

 	Vanessa Hudgens 	A High School Musical sztárja a Bandslam című zenés film premierjén jelent meg hófehérben. Georges Hobeika tervezte rövid koktélruhájában a Disney-üdvöske egyszerre volt szexis és fiatalos. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez bizony a valóság! Átlátszóban lépett a vörös szőnyegre a High School Musical sztárja »

Vanessa Hudgens

A High School Musical sztárja a Bandslam című zenés film premierjén jelent meg hófehérben. Georges Hobeika tervezte rövid koktélruhájában a Disney-üdvöske egyszerre volt szexis és fiatalos.

Kapcsolódó cikk:
Ez bizony a valóság! Átlátszóban lépett a vörös szőnyegre a High School Musical sztárja »

Dia

 	Rihanna 	A bevállalós énekesnő szeret sokat mutatni magából, az MTV EMA európai díjkiosztójára mégis egy klasszikusan elegáns, hófehér ruhát választott. A szexis, fordros, aszimmetrikus Marchesa-estélyi remekül illet a Madridban rendezett gála hangulatához. 	Kapcsolódó cikk: 	Te bevállalnád? Rihanna falatnyi nadrágban mutatta meg húsos combjait »

Rihanna

A bevállalós énekesnő szeret sokat mutatni magából, az MTV EMA európai díjkiosztójára mégis egy klasszikusan elegáns, hófehér ruhát választott. A szexis, fordros, aszimmetrikus Marchesa-estélyi remekül illet a Madridban rendezett gála hangulatához.

Kapcsolódó cikk:
Te bevállalnád? Rihanna falatnyi nadrágban mutatta meg húsos combjait »

Dia

	Mia Wasikowska	A lengyel származású, fiatal tehetség is egy hófehér, flitterekkel díszített ruhát vállasztott új filmje, a Brontë-regényből készült Jane Eyre ausztrál bemutatójára. A 21 éves szőkeség fekete Brian Atwood-körömcipővel tette teljessé kislányosan bájos megjelenését.

Mia Wasikowska

A lengyel származású, fiatal tehetség is egy hófehér, flitterekkel díszített ruhát vállasztott új filmje, a Brontë-regényből készült Jane Eyre ausztrál bemutatójára. A 21 éves szőkeség fekete Brian Atwood-körömcipővel tette teljessé kislányosan bájos megjelenését.

Dia

 	Amanda Holden 	A Britain's Got Talent című brit tehetségkutató műsor népszerű zsűritagjának vonalairól ez a fehér ruha sem árulja el, hogy a sztár már kétgyermekes anyuka.

Amanda Holden

A Britain's Got Talent című brit tehetségkutató műsor népszerű zsűritagjának vonalairól ez a fehér ruha sem árulja el, hogy a sztár már kétgyermekes anyuka.

Ezt is szeretjük
Fotó: