Sztárok családi tragédiái
A sztárokat sem kímélik a tragédiák. Van, aki a gyermekét kényszerül eltemetni, más a tragikusan elhunyt házastársát.

Dia

 	Eric Clapton  	Négyéves kisfiát veszítette el, aki kiesett egy felhőkarcoló 53. emeletéről. A legendás zenész neki állított emléket a Tears in Heaven című számával.

Eric Clapton

Négyéves kisfiát veszítette el, aki kiesett egy felhőkarcoló 53. emeletéről. A legendás zenész neki állított emléket a Tears in Heaven című számával.

Dia

 	John Travolta  	A színész 16 éves fiát kényszerült eltemetni. Jett autista volt és többször epilepsziás rohamot kapott. A fiút azonban a sztár vallása, a szcientológia miatt nem kezeltethették.

John Travolta

A színész 16 éves fiát kényszerült eltemetni. Jett autista volt és többször epilepsziás rohamot kapott. A fiút azonban a sztár vallása, a szcientológia miatt nem kezeltethették.

Dia

 	Kate O'Mara  	A legendás Dinasztia sorozatból megismert Kate O'Mara fiát a garázsukban találták meg, a fiú felakasztotta magát.

Kate O'Mara

A legendás Dinasztia sorozatból megismert Kate O'Mara fiát a garázsukban találták meg, a fiú felakasztotta magát.

Dia

 	Joaquin Phoenix  	Testvére, River a karjaiban halt meg kábítószer-túladagolás következtében.

Joaquin Phoenix

Testvére, River a karjaiban halt meg kábítószer-túladagolás következtében.

Dia

 	Pierce Brosnan  	Lánya, Charlotte Brosnan petefészekrákban vesztette életét - csakúgy, mint édesanyja, a sztár felesége.

Pierce Brosnan

Lánya, Charlotte Brosnan petefészekrákban vesztette életét - csakúgy, mint édesanyja, a sztár felesége.

Dia

 	Mike Tyson  	A nehézsúlyú bokszoló négyéves kislányát vesztette el 2009-ben. A kicsi belegabalyodott a futópad zsinórjaiba és megfulladt.

Mike Tyson

A nehézsúlyú bokszoló négyéves kislányát vesztette el 2009-ben. A kicsi belegabalyodott a futópad zsinórjaiba és megfulladt.

Dia

 	Gary Barlow  	Negyedik gyermeküket vesztették el feleségével. A baba a szülést követően halt meg.

Gary Barlow

Negyedik gyermeküket vesztették el feleségével. A baba a szülést követően halt meg.

Dia

 	Liam Neeson  	Liam Neeson egy szerencsétlen síbaleset következtében veszítette el imádott feleségét, Natasha Richardsont.

Liam Neeson

Liam Neeson egy szerencsétlen síbaleset következtében veszítette el imádott feleségét, Natasha Richardsont.

Dia

 	David Robb  	A népszerű Downton Abbey sorozat Dr. Clarksonja, David Robb felesége, a szintén színész Briony McRoberts a metró elé vetette magát.

David Robb

A népszerű Downton Abbey sorozat Dr. Clarksonja, David Robb felesége, a szintén színész Briony McRoberts a metró elé vetette magát.

Dia

 	Mariska Hargitay  	Édesanyja, a szintén színésznő és szexszimbólum, Jayne Mansfield 34 éves korában, autóbalesetben vesztette életét úgy, hogy gyermekei a hátsó ülésen utaztak.

Mariska Hargitay

Édesanyja, a szintén színésznő és szexszimbólum, Jayne Mansfield 34 éves korában, autóbalesetben vesztette életét úgy, hogy gyermekei a hátsó ülésen utaztak.

Ezt is szeretjük
Fotó: