Sztárok, akik levetkőztek a címlapon
Tom Cruise, Kate Winslet, Jennifer Aniston, Christina Aguilera: csak néhány azok közül, akik nekivetkőztek egy címlapon.

Dia

 	Jennifer Aniston 	Jennifer Aniston a Jóbarátok óta igyekszik megszabadulni a szomszédlányos imidzsétől, több-kevesebb sikerrel. Levetkőzött már a GQ-nak - a 2009 januári számban - és a Rolling Stone-nak is, de azért többnyire még mindig szerelemre vágyó, kicsit szerencsétlenkedő, ám felettébb bájos szingliket alakít a filmjeiben.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta igyekszik megszabadulni a szomszédlányos imidzsétől, több-kevesebb sikerrel. Levetkőzött már a GQ-nak - a 2009 januári számban - és a Rolling Stone-nak is, de azért többnyire még mindig szerelemre vágyó, kicsit szerencsétlenkedő, ám felettébb bájos szingliket alakít a filmjeiben.

Dia

 	Christina Aguilera 	Demi Moore ikonikus terhespocakos címlapja óta nem egy sztár mutatta meg magát várandósan, fedetlen babapocakkal egy-egy magazin borítóján. Egyebek közt Christina Aguilera is, aki 2008 januárjában mutatta meg magát a Marie Claire címlapján - Max Lyron Bratman végül 2008. január 12-én született meg.

Christina Aguilera

Demi Moore ikonikus terhespocakos címlapja óta nem egy sztár mutatta meg magát várandósan, fedetlen babapocakkal egy-egy magazin borítóján. Egyebek közt Christina Aguilera is, aki 2008 januárjában mutatta meg magát a Marie Claire címlapján - Max Lyron Bratman végül 2008. január 12-én született meg.

Dia

 	Christina Aguilera ismét 	2010 májusában ismét nekivetkőzött Christina Aguilera, ezúttal a német GQ-nak, hogy ezzel is promotálja a Not Myself Tonight című kislemezét. A vele készült interjúban azt is bevallotta, szexisebbnek érzi magát, amióta édesanya lett.

Christina Aguilera ismét

2010 májusában ismét nekivetkőzött Christina Aguilera, ezúttal a német GQ-nak, hogy ezzel is promotálja a Not Myself Tonight című kislemezét. A vele készült interjúban azt is bevallotta, szexisebbnek érzi magát, amióta édesanya lett.

Dia

 	Adam Levine 	Adam Levine, a Maroon 5 énekese az orosz Vogue kedvéért dobta le a ruháit 2011 októberében. A képeken modell barátnőjével, Anne Vyalitsynával pózol - a Victoria's Secret angyalával két év járás után, 2012-ben szakított.

Adam Levine

Adam Levine, a Maroon 5 énekese az orosz Vogue kedvéért dobta le a ruháit 2011 októberében. A képeken modell barátnőjével, Anne Vyalitsynával pózol - a Victoria's Secret angyalával két év járás után, 2012-ben szakított.

Dia

 	Jada Pinkett Smith 	Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith 2010 júniusában vetkőzött le az Essence magazin borítóján - állítása szerint azért, mert ily módon szerette volna megtanítani a lányának, hogy fogadja el a testét és a bőrszínét. A színésznő szerint nagyon fontos, hogy egy nő szeressen a tükörbe nézni és tetsszen neki, amit ott lát, mert ettől lesz magabiztos.

Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith 2010 júniusában vetkőzött le az Essence magazin borítóján - állítása szerint azért, mert ily módon szerette volna megtanítani a lányának, hogy fogadja el a testét és a bőrszínét. A színésznő szerint nagyon fontos, hogy egy nő szeressen a tükörbe nézni és tetsszen neki, amit ott lát, mert ettől lesz magabiztos.

Dia

 	Kate Winslet 	Kate Winslet a Vanity Fair magazin 2008 decemberi számának címlapján pózol meztelenül, bár egy kabátot azért mégiscsak ráterítettek a színésznőre. Bár szinte felismerhetetlen a fotón, a magazin szóvivője annak idején azt nyilatkozta, alig retusáltak rajta, csak a bőrhibákat tüntették el, és a bőrtónuson finomítottak.

Kate Winslet

Kate Winslet a Vanity Fair magazin 2008 decemberi számának címlapján pózol meztelenül, bár egy kabátot azért mégiscsak ráterítettek a színésznőre. Bár szinte felismerhetetlen a fotón, a magazin szóvivője annak idején azt nyilatkozta, alig retusáltak rajta, csak a bőrhibákat tüntették el, és a bőrtónuson finomítottak.

Dia

 	Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway 	Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway 2010 novemberében pózoltak együtt az Entertainment Weekly címlapján - akkoriban került a mozikba közös filmjük, a Szerelem és más drogok. a meztelen borítóból egyébként háromféle készült: az egyiken nevetgélnek, a másik komoly, és ez a harmadik az érzékibb, intimebb változat.

Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway

Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway 2010 novemberében pózoltak együtt az Entertainment Weekly címlapján - akkoriban került a mozikba közös filmjük, a Szerelem és más drogok. a meztelen borítóból egyébként háromféle készült: az egyiken nevetgélnek, a másik komoly, és ez a harmadik az érzékibb, intimebb változat.

Dia

 	Keira Knightley 	Még Keira Knightley is megmutatta magát félmeztelenül, mégpedig az Allure 2012 decemberi számában. A brit színésznő az interjúban elmondta, tulajdonképpen nem zavarja, ha látják a melleit, úgyis olyan picik, ugyanakkor a fenekét nem szereti mutogatni.

Keira Knightley

Még Keira Knightley is megmutatta magát félmeztelenül, mégpedig az Allure 2012 decemberi számában. A brit színésznő az interjúban elmondta, tulajdonképpen nem zavarja, ha látják a melleit, úgyis olyan picik, ugyanakkor a fenekét nem szereti mutogatni.

Dia

 	Tom Cruise és Nicole Kidman 	Tom Cruise és akkori felesége, Nicole Kidman 1999-ben vetkőztek le a Time címlapfotójának kedvéért. A színész házaspár abban az évben forgatta a Tágra zárt szemek című Stanley Kubrick filmet, és akkoriban kezdett felröppenni a pletyka, hogy kihűlt a házasságuk. Végül 2001-ben mondták ki a válásukat, 11 év után.

Tom Cruise és Nicole Kidman

Tom Cruise és akkori felesége, Nicole Kidman 1999-ben vetkőztek le a Time címlapfotójának kedvéért. A színész házaspár abban az évben forgatta a Tágra zárt szemek című Stanley Kubrick filmet, és akkoriban kezdett felröppenni a pletyka, hogy kihűlt a házasságuk. Végül 2001-ben mondták ki a válásukat, 11 év után.

Dia

 	Lana Del Rey 	Lana Del Rey 2012 októberében mutatta meg magát a GQ brit számában, abból az apropóból, hogy őt választotta a magazin az év nőjének. Az énekesnő nagyon boldog volt a kitüntetéstől, mert úgy gondolta, ez valódi elismerése a művészetének és annak, amit a zenében képvisel.

Lana Del Rey

Lana Del Rey 2012 októberében mutatta meg magát a GQ brit számában, abból az apropóból, hogy őt választotta a magazin az év nőjének. Az énekesnő nagyon boldog volt a kitüntetéstől, mert úgy gondolta, ez valódi elismerése a művészetének és annak, amit a zenében képvisel.

Dia

 	Miley Cyrus 	A meztelenkedők sorából nem maradhat ki az újabban botránykirálynőként folyamatosan provokáló Miley Cyrus sem, aki akkor is pucérkodik, ha éppen nem címlap készül róla. A 2013 októberi számhoz készült címlapot nem sokkal azután fotózták, hogy Miley twerkelős produkciójától a VMA-n kiborult a fél világ.

Miley Cyrus

A meztelenkedők sorából nem maradhat ki az újabban botránykirálynőként folyamatosan provokáló Miley Cyrus sem, aki akkor is pucérkodik, ha éppen nem címlap készül róla. A 2013 októberi számhoz készült címlapot nem sokkal azután fotózták, hogy Miley twerkelős produkciójától a VMA-n kiborult a fél világ.

Ezt is szeretjük
Fotó: