A legismertebb sztárok bikiniben
Ruhával és sminkkel sok mindent el lehet rejteni, de a strandon fény derül a majdnem meztelen igazságra.

Dia

	Julia Roberts	Az 1967-es, egykori Micsoda nő mára három gyermek anyukája, de ez az alakján szinte meg sem látszik.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Julia Roberts »	 

Julia Roberts

Az 1967-es, egykori Micsoda nő mára három gyermek anyukája, de ez az alakján szinte meg sem látszik.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Julia Roberts »
 

Dia

 	Hayden Panettiere 	A Hősök sorozat csinos sztárja remekül fest a korosztályához illő mintás bikiniben, igaz a kép még Vladimir Klicskoval közös gyermekük születése előtt készült. 	Kapcsolódó cikk: 	Kínosan sokat mutatott magából Hayden Panettiere »

Hayden Panettiere

A Hősök sorozat csinos sztárja remekül fest a korosztályához illő mintás bikiniben, igaz a kép még Vladimir Klicskoval közös gyermekük születése előtt készült.

Kapcsolódó cikk:
Kínosan sokat mutatott magából Hayden Panettiere »

Dia

 	Tori Spelling 	Talán nem véletlenül híresztelik az 1973-ban született színésznőről, hogy anorexiás. Még a Beverly Hills 90210 sorozatban is jobb alakúnak tűnt - pedig ott még nem volt anyuka.

Tori Spelling

Talán nem véletlenül híresztelik az 1973-ban született színésznőről, hogy anorexiás. Még a Beverly Hills 90210 sorozatban is jobb alakúnak tűnt - pedig ott még nem volt anyuka.

Dia

	Amy Winehouse	Az énekesnőt többször is bikinifelső nélkül kapták le a strandon. Amy Whinehouse 2011. július 23-án hunyt el.	Kapcsolódó képgaléria:	Amy Winehouse élete képekben »

Amy Winehouse

Az énekesnőt többször is bikinifelső nélkül kapták le a strandon. Amy Whinehouse 2011. július 23-án hunyt el.

Kapcsolódó képgaléria:
Amy Winehouse élete képekben »

Dia

	Paris Hilton	Korunk egyik leghíresebb celeblánya még strandolás közben sem bírja ki pózolás nélkül.	Kapcsolódó címke:	Paris Hilton »

Paris Hilton

Korunk egyik leghíresebb celeblánya még strandolás közben sem bírja ki pózolás nélkül.

Kapcsolódó címke:
Paris Hilton »

Dia

	Nicollette Sheridan	A csábos született feleség nem hagyja magát eltunyulni, pedig már jóval túl van a 40-en.

Nicollette Sheridan

A csábos született feleség nem hagyja magát eltunyulni, pedig már jóval túl van a 40-en.

Dia

	Christina Ricci	Az Addams family egykor kerekarcú kislánya kimondottan karcsú nővé érett.

Christina Ricci

Az Addams family egykor kerekarcú kislánya kimondottan karcsú nővé érett.

Dia

	Penelope Cruz	Spanyol származását le sem tagadhatná a Vicky, Christina, Barcelona csinos sztárja, aki fürdőruhában is buja dög.		Kapcsolódó cikk:	Penélope Cruz szűk kis feketében érkezett a gálára »

Penelope Cruz

Spanyol származását le sem tagadhatná a Vicky, Christina, Barcelona csinos sztárja, aki fürdőruhában is buja dög.

Kapcsolódó cikk:
Penélope Cruz szűk kis feketében érkezett a gálára »

Dia

 	Heather Locklear 	A sorozatok királynője egykor a Melrose Place intrikájaként dühítette fel a nézőket, mára azonban nem a filmjeivel, hanem botrányaival hívja fel magára a figyelmet. 	Kapcsolódó cikk: 	Heather Lockleart pöttyös bikiniben kapták le Hawaii-on »

Heather Locklear

A sorozatok királynője egykor a Melrose Place intrikájaként dühítette fel a nézőket, mára azonban nem a filmjeivel, hanem botrányaival hívja fel magára a figyelmet.

Kapcsolódó cikk:
Heather Lockleart pöttyös bikiniben kapták le Hawaii-on »

Dia

	Jennifer Lopez	A popsiméretéről elhíresült, énekes-színésznő ikrei 2008-ban, 39 éves korában születtek, és ugyan láthatólag maradt testén némi mamihusi, mégis a legvonzóbb sztárhölgyek között tartják számon.	Kapcsolódó cikk:	Íme, Jennifer Lopez kiszivárgott fürdőruhás fotói »

Jennifer Lopez

A popsiméretéről elhíresült, énekes-színésznő ikrei 2008-ban, 39 éves korában születtek, és ugyan láthatólag maradt testén némi mamihusi, mégis a legvonzóbb sztárhölgyek között tartják számon.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Jennifer Lopez kiszivárgott fürdőruhás fotói »

Dia

	Eva Longoria	A Született feleségek legifjabbikának bikiniben sincs oka panaszra, nem csoda, ha válása óta a fiatalabb pasik is teszik neki a szépet.		Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Eva Longoria »

Eva Longoria

A Született feleségek legifjabbikának bikiniben sincs oka panaszra, nem csoda, ha válása óta a fiatalabb pasik is teszik neki a szépet.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Eva Longoria »

Dia

 	Jennifer Aniston 	Aniston 40 év felett is kiválóan érzi magát, bikinis alakját a huszonévesek is megirigyelhetnék. 	Kapcsolódó cikk: 	A fotósok kedvence volt! Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára » 	 

Jennifer Aniston

Aniston 40 év felett is kiválóan érzi magát, bikinis alakját a huszonévesek is megirigyelhetnék.

Kapcsolódó cikk:
A fotósok kedvence volt! Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára »
 

Dia

Keira KnightleyA Karib-tenger kalózainak vagány szépsége azon hölgyek közé tartozik, akik inkább felöltözve vonzóak.

Keira Knightley

A Karib-tenger kalózainak vagány szépsége azon hölgyek közé tartozik, akik inkább felöltözve vonzóak.

Dia

	Charlize Theron	A modellből lett színésznő nem nagyon igyekszik azon, hogy hétről hétre a bulvárlapokban szerepeljen, mégis gyakran felkerül a legszexisebb sztárok listájára - talán nem véletlenül.	Kapcsolódó cikk:	Charlize Theron köldökig kivágott ruhában ment a gálára »

Charlize Theron

A modellből lett színésznő nem nagyon igyekszik azon, hogy hétről hétre a bulvárlapokban szerepeljen, mégis gyakran felkerül a legszexisebb sztárok listájára - talán nem véletlenül.

Kapcsolódó cikk:
Charlize Theron köldökig kivágott ruhában ment a gálára »

Dia

	Britney Spears	Az énekesnőt sokkal húsosabban is láthatták már rajongói, a kétgyerekes sztármami ugyanis imádja a gyorséttermi kajákat.	Kapcsolódó cikk:	Megdöbbentő átváltozás! Britney Spears rég volt ilyen jó formában »

Britney Spears

Az énekesnőt sokkal húsosabban is láthatták már rajongói, a kétgyerekes sztármami ugyanis imádja a gyorséttermi kajákat.

Kapcsolódó cikk:
Megdöbbentő átváltozás! Britney Spears rég volt ilyen jó formában »

Dia

	Denise Richards	Charlie Sheen 1971-ben született exfelesége nem éppen fajsúlyos alakításairól híres, de kétségkívül dekoratív jelenség - pedig már két gyerkőce is van.

Denise Richards

Charlie Sheen 1971-ben született exfelesége nem éppen fajsúlyos alakításairól híres, de kétségkívül dekoratív jelenség - pedig már két gyerkőce is van.

Dia

 	Helen Mirren 	Ki gondolná, hogy a képen látható dáma már elmúlt 60 éves! Ráadásul Mirren színésznőnek is kiváló, 2006-ban A királynőben nyújtott alakításáért Oscart is kapott. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő! Helen Mirren 60 fölött dögösebb, mint fiatalon »

Helen Mirren

Ki gondolná, hogy a képen látható dáma már elmúlt 60 éves! Ráadásul Mirren színésznőnek is kiváló, 2006-ban A királynőben nyújtott alakításáért Oscart is kapott.
Kapcsolódó cikk:
Elképesztő! Helen Mirren 60 fölött dögösebb, mint fiatalon »

Dia

	Lindsay Lohan	A cérnavékony Lohan kisasszonyról már el is felejtette az ember, hogy igazából színésznő, annyi botránnyal gazdagította a celebtörténelmet.

Lindsay Lohan

A cérnavékony Lohan kisasszonyról már el is felejtette az ember, hogy igazából színésznő, annyi botránnyal gazdagította a celebtörténelmet.

Dia

 	Katie Holmes 	A barna hajú színésznő eléggé elhagyta magát, míg Tom Cruise felesége volt, most már valószínűleg sokkal jobban mutatna bikiniben. 	Kapcsolódó cikk: 	Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért » 	 

Katie Holmes

A barna hajú színésznő eléggé elhagyta magát, míg Tom Cruise felesége volt, most már valószínűleg sokkal jobban mutatna bikiniben.

Kapcsolódó cikk:
Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért »
 

Dia

 	Pamela Anderson 	Az egykori Baywatch-bombázó alakján meglátszanak az évek és két terhességének nyomai, de azért sokak számára még mindig ő a nagybetűs Playboy-nyuszi.

Pamela Anderson

Az egykori Baywatch-bombázó alakján meglátszanak az évek és két terhességének nyomai, de azért sokak számára még mindig ő a nagybetűs Playboy-nyuszi.

Dia

 	Cameron Diaz 	A vígjátékok üdvöskéje imádja a vizet, amikor csak teheti, szörfdeszkára pattan, és maga mögött hagyja a hollywoodi nyüzsgést. 	Kapcsolódó cikk: 	Cameron Diazt gyanúsan telt idomokkal fotózták le »

Cameron Diaz

A vígjátékok üdvöskéje imádja a vizet, amikor csak teheti, szörfdeszkára pattan, és maga mögött hagyja a hollywoodi nyüzsgést.

Kapcsolódó cikk:
Cameron Diazt gyanúsan telt idomokkal fotózták le »

Dia

 	Rihanna 	A barbadosi énekesnő nem viszi túlzásba a fogyókúrát, alkatilag erős combokkal és tekintélyes hátsóval rendelkezik, mindnezek ellenére igazi bombázó a színpadon és a tengerparton egyaránt.

Rihanna

A barbadosi énekesnő nem viszi túlzásba a fogyókúrát, alkatilag erős combokkal és tekintélyes hátsóval rendelkezik, mindnezek ellenére igazi bombázó a színpadon és a tengerparton egyaránt.

Ezt is szeretjük
Fotó: