Sztárok átlátszóban
A legszexibb sztárok átlátszóban sem szégyellősek.

Dia

 	Jennifer Lopez 	Az énekesnőként, táncosként, színésznőként, divattervezőként és az American Idol tehetségkutató zsűritagjaként is ismert Jennifer Lopez átlátszó hatású ruhájában sem jött zavarba. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Te bevállalnád? Képeken 2011 legbotrányosabb sztárjai és arcpirító ruháik »

Jennifer Lopez

Az énekesnőként, táncosként, színésznőként, divattervezőként és az American Idol tehetségkutató zsűritagjaként is ismert Jennifer Lopez átlátszó hatású ruhájában sem jött zavarba.

Kapcsolódó cikk:
Te bevállalnád? Képeken 2011 legbotrányosabb sztárjai és arcpirító ruháik »

Dia

 	Heidi Klum 	Az 1973-as születésű német szupermodell fiatalbb éveiben is bátran vett fel átlátszót, de vonalain ma sem látszik meg, hogy négygyermekes anyuka. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Kínosan sokat mutatott! Heidi Klum túl merész felsőt választott a sétához »

Heidi Klum

Az 1973-as születésű német szupermodell fiatalbb éveiben is bátran vett fel átlátszót, de vonalain ma sem látszik meg, hogy négygyermekes anyuka.

Kapcsolódó cikk:
Kínosan sokat mutatott! Heidi Klum túl merész felsőt választott a sétához »

Dia

 	Lady Gaga 	Az 1986-os születésű, többszörös Grammy-díjas énekesnőt gyakran fotózzák kihívó ruhákban, de őt szemmel láthatóan továbbra sem zavarja, hogy olykor túl sokat mutat magából. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Túlment minden határon! Lady GaGa ruhája semmit sem bízott a képzeletre »

Lady Gaga

Az 1986-os születésű, többszörös Grammy-díjas énekesnőt gyakran fotózzák kihívó ruhákban, de őt szemmel láthatóan továbbra sem zavarja, hogy olykor túl sokat mutat magából.

Kapcsolódó cikk:
Túlment minden határon! Lady GaGa ruhája semmit sem bízott a képzeletre »

Dia

 	Kate Moss 	A Rimmel hirdetései mellett drogbotrányairól is ismert brit szupermodell szívesen választ kihívó darabokat, melyekben bárhol, bármikor a figyelem középpontjába kerül. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi ez rajta? Kate Moss igencsak alulöltözve ment a gálára »

Kate Moss

A Rimmel hirdetései mellett drogbotrányairól is ismert brit szupermodell szívesen választ kihívó darabokat, melyekben bárhol, bármikor a figyelem középpontjába kerül.

Kapcsolódó cikk:
Mi ez rajta? Kate Moss igencsak alulöltözve ment a gálára »

Dia

 	Taylor Swift 	A visszafogott stílusáról és eleganciájáról is ismert, többszörös Grammy-díjas country-énekesnő, Taylor Swift is mutatkozott már átlátszóban a fotósok előtt.

Taylor Swift

A visszafogott stílusáról és eleganciájáról is ismert, többszörös Grammy-díjas country-énekesnő, Taylor Swift is mutatkozott már átlátszóban a fotósok előtt.

Dia

 	Jennifer Love Hewitt 	A Szellemekkel suttogó című sorozat súlyproblémáiról is ismert sztárja a közelmúltban ismét remek formába lendült, így bátran visel kihívóbb ruhákat is. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Átlátszóban érkezett! Minden tekintet Jennifer Love Hewittra szegeződött a bulin »

Jennifer Love Hewitt

A Szellemekkel suttogó című sorozat súlyproblémáiról is ismert sztárja a közelmúltban ismét remek formába lendült, így bátran visel kihívóbb ruhákat is.

Kapcsolódó cikk:
Átlátszóban érkezett! Minden tekintet Jennifer Love Hewittra szegeződött a bulin »

Dia

 	Kate Hudson 	Az 1979-es születésű amerikai színésznő két gyermek után is büszkén vállalhatja csinos vonalait, akár egy ilyen különleges, átlátszó betétes ruhában is. 	 	Kapcsolódó cikk: 	2011 legemlékezetesebb villantásai - Fotók, amiken megbotránkozott a világ »

Kate Hudson

Az 1979-es születésű amerikai színésznő két gyermek után is büszkén vállalhatja csinos vonalait, akár egy ilyen különleges, átlátszó betétes ruhában is.

Kapcsolódó cikk:
2011 legemlékezetesebb villantásai - Fotók, amiken megbotránkozott a világ »

Dia

 	Anne Hathaway 	A sokak által visszafogottnak tartott színésznő nemcsak Az ördög Pradát visel című filmben viselt remek érzékkel kiválogatott dizájnerdarabokat, hanem a valóságban is szívesen válogat ezek közül. Sőt, olykor bátran kísérletezik akár itt-ott átlátszó ruhákkal is. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Szörnyen kínos! Anne Hathaway átlátszó ruhája többet mutatott a kelleténél »

Anne Hathaway

A sokak által visszafogottnak tartott színésznő nemcsak Az ördög Pradát visel című filmben viselt remek érzékkel kiválogatott dizájnerdarabokat, hanem a valóságban is szívesen válogat ezek közül. Sőt, olykor bátran kísérletezik akár itt-ott átlátszó ruhákkal is.

Kapcsolódó cikk:
Szörnyen kínos! Anne Hathaway átlátszó ruhája többet mutatott a kelleténél »

Dia

 	Rihanna 	A barbadosi szépség nemcsak a színpadon bevállalós, hanem a hétköznapokon is. A strandon épp olyan szívesen visel átlátszót, mint egy-egy díjkiosztón vagy gálavacsorán. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Átlátszóban kezdte az új évet! Rihanna ismét túl sokat mutatott magából »

Rihanna

A barbadosi szépség nemcsak a színpadon bevállalós, hanem a hétköznapokon is. A strandon épp olyan szívesen visel átlátszót, mint egy-egy díjkiosztón vagy gálavacsorán.

Kapcsolódó cikk:
Átlátszóban kezdte az új évet! Rihanna ismét túl sokat mutatott magából »

Dia

 	Kate Bosworth 	Az 1983-as születésű színésznő pontosan tudja, hogyan kerüljön a figyelem középpontjába. Ezért olykor szívesen választ átlátszó darabokat, persze igyekszik a jó ízlés határain belül maradni.

Kate Bosworth

Az 1983-as születésű színésznő pontosan tudja, hogyan kerüljön a figyelem középpontjába. Ezért olykor szívesen választ átlátszó darabokat, persze igyekszik a jó ízlés határain belül maradni.

Dia

 	Miley Cyrus 	Az 1992-es születésű színész-énekesnő nem visszafogott stílusáról ismert, ami az öltözködésén is megmutatkozik: szívesen visel átlátszót, bárhol jelenjen is meg. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust »

Miley Cyrus

Az 1992-es születésű színész-énekesnő nem visszafogott stílusáról ismert, ami az öltözködésén is megmutatkozik: szívesen visel átlátszót, bárhol jelenjen is meg.

Kapcsolódó cikk:
Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust »

Dia

 	Shy'm 	A francia R'n'B énekesnő a Cannes-ban rendezett NRJ Awards díjátadón jelent meg felül átlátszó, fagyos fólia hatását keltő ruhájában.

Shy'm

A francia R'n'B énekesnő a Cannes-ban rendezett NRJ Awards díjátadón jelent meg felül átlátszó, fagyos fólia hatását keltő ruhájában.

Dia


            	Susan Sarandon
            	Túl a hatvanon is merész ruhákban jelent meg Susan Sarandon.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Nem túlzás ez? Susan Sarandon átlátszó ruhában állt a fotósok elé

Susan Sarandon

Túl a hatvanon is merész ruhákban jelent meg Susan Sarandon.
Kapcsolódó cikk:
Nem túlzás ez? Susan Sarandon átlátszó ruhában állt a fotósok elé

Dia


            	Halle Berry
            	Az egykori Macskanő is szereti az átlátszó felsőket.
            	Kapcsolódó cikk:
            	A fotósok rögtön kiszúrták! Halle Berry átlátszó felsőben lépett ki az utcára

Halle Berry

Az egykori Macskanő is szereti az átlátszó felsőket.
Kapcsolódó cikk:
A fotósok rögtön kiszúrták! Halle Berry átlátszó felsőben lépett ki az utcára

Blog.hu ajánló
Fotó: