5 szexi sztár átlátszó ruhában
Nem hordanak melltartót, ez még lehet véletlen. De az már nem, hogy átlátszó ruhába is bújnak! Íme, 5 hölgy, aki nem sokat hagy a fantáziára!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Ricci

A 28 éves színésznő feltehetően nem volt tisztában azzal, hogy fekete felsője átlátszik majd, amikor a fotós erős vakujával rávillant, habár a szándékoltság az átlátszó ruhák esetében sosem bizonyítható. Eddigi tapasztalataink alapján azonban mégis úgy sejtjük, hogy állhat valamiféle tudatosság az ilyen öltözetek kiválasztása mögött.


A bájos színésznő formás melleinek rejtélyesen körvonalazódó domborulatait látva természetesen mindenképpen helyet kellett neki adnunk legújabb körképünkben. Christina Ricci a mai napig megmaradt annak a visszafogott és szolid lánynak, akit az Addams Family - A galád családban megismertünk, habár az utóbbi időkben látványosan kezd felszínre törni a benne rejtőző domina.

A fekete hajú, aprócska sztár filmes repertoárját végigtekintve pedig örömmel jelenthetjük ki, hogy Ricci lassan húsz éve tartó pályafutása során még mindig nem adta el magát Hollywoodnak, ehelyett inkább rendszeresen vállal szerepeket független, kis költségvetésű művészfilmekben és igényes drámákban, és csak reménykedni lehet, hogy legutóbbi mozis felbukkanása a Speed Racer - Totál turbóban egyfajta véletlen, és csak a pénzhiány miatt vállalta el a szerepet.

Mischa Barton

A 22 éves színésznő háta mögött még nem igazán áll valami fényes karrier, amit fiatal kora miatt nem is róhatunk fel neki. Mischa Bartont az amerikai nézők elsősorban A narancsvidék című sorozat Marissa Coopereként ismerik, habár a hölgy már 1995 óta színészkedik.

Elsősorban olyan csendes drámákban láthattuk, mint a Fűvel-fával vagy az Elátkozott szerelem, ám most talán megtörtént az áttörés, ugyanis ezúttal egy igazi mozifilmben, a St. Trinian's - Nem apácazárdában villantja meg komikusi tehetségét. A filmet múlt héten kezdték játszani a hazai mozik.


A fiatal sztár narancsbőréről az utóbbi hónapokban többször is beszámolt a bulvársajtó, és nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy 2007 végén letartóztatták, mivel részegen és jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul a rendőrök még egy csomag marihuánát is találtak nála! A hajnali órákban azért szúrták ki, mert nem tudta egyenesben tartani az autóját, és még indexelni is elfelejtett. Mindenesetre azt azért talán sejtette, hogyha fehér pólója alá nem vesz fel melltartót, apró mellei és hegyes mellbimbói sokaknak szemet szúrnak majd!

Pamela Anderson

A kilencvenes évek leghíresebb nyuszilányán bizony fogott a kor, ő pedig kellő mennyiségű plasztikai műtéttel próbálta kiköszörülni az évekkel járó szépséghibákat, aminek bizony meg is lett az eredménye. Arca már nem a régi, ajkaiba pedig fecskendezhettek volna kevesebb kollagént, hiszen ez a mosoly már túlontúl kísérteties. A 41 éves Pamela Anderson hol azzal került a címlapokra, hogy kivetette implantátumait, hol pedig azzal, hogy visszarakatta őket, mostani ütközőinek méretét látva pedig sejthető, hogy hogyan is állunk jelenleg Pamelával.


Fehér ruháját szinte széthasítják dús keblei, nem beszélve a méretes bimbókról, biztos sokan legeltették rajtuk a szemüket a kanadai buliban. A legutóbbi hírek szerint a szőke hajú kebelcsoda hosszú évek után kibékült exférjével, Tommy Lee-vel, és újra együtt van az egész család. Kettejük kapcsolata nem csak a szexvideó miatt híres, hiszen a pár úgy házasodott össze 1995-ben, hogy csak három napja ismerték egymást.

Kate Moss

A 34 éves angol topmodell még mindig csúcsformában van, ezt jól bizonyítja ez a kép is. Kate Moss elegáns ruhája szintén nem sokat bíz a fantáziára, formás cickói elképesztően izgató módon sejlenek fel a fehér pöttyök alól, az összhatás pedig mindenképpen méltó a sztár hírnevéhez. Persze lehet, hogy néhány embert megbotránkoztat egy ilyesféle megjelenés, Moss-t azonban nem nagyon zavarta, nyilván, mert hozzászokott már ahhoz, hogy testének izgató részeit különféle módokon mutassa meg a világnak.


Azonban nem feledkezhetünk meg kétes botrányairól, amelyek majdnem tönkre is tették karrierjét, hiszen a 2004-es kokainfogyasztásáról szóló Daily Mirror címlap sokkolta a divatszakmát, egyes források szerint 40 perc alatt öt csík kokaint szippantott fel a modell. Ennek ellenére sokan kiálltak mellette, a botrányok miatt megtépázott szupermodell pedig azóta talpra állt, és ragyogóbb, mint valaha.

Adriana Lima

A 27 éves brazil hölgy iszonyúan szexi alakja és gyönyörű arca miatt méltó vetélytársa lehet Gisele Bündchennek. Feltörekvő karrierjét látva pedig nagyon nagy esélye van rá, hogy néhány éven belül ő legyen a világ első számú szupermodellje, letaszítva a trónról kolléganőjét. A róla készült fotó láttán érezhető az a magabiztosság, ami Adriana Lima megjelenését jellemzi, és azt is sejthetjük, hogy direkt nem vett fel melltartót, hogy hajszálvékony fekete ruhája láthatóvá tegye csinos melleit. A csinos brazil lányt katolikus szellemben nevelték, első lánykérésére pedig 17 évesen került sor, meghökkentő körülmények között.


Akkori pasijával éppen egy filmet néztek, és amikor Lima túlesett a fiútól kapott első csókon, a srác azonnal felpattant, és odarohant a lány anyjához, és azt kérdezte tőle, feleségül veheti-e Adrianát. Erre természetesen nem került sor, sőt, Lima szüzességét illetően rejtélyes és némiképp hihetetlen nyilatkozatot tett, miszerint a mai napig érintetlen, mivel a szexszel vár a házasságig.

Ha hihetünk neki, akkor bizony nem kell már sokáig várnia a nagy napig, ugyanis párjával, Marko Jaric szerb kosárlabda-játékossal már eljegyezték egymást, az esküvő időpontját azonban egyelőre még nem közölték senkivel.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük