Szexikonok, akik botrányosan rosszak az ágyban
A hírnév még nem elég ahhoz, hogy jó szerető is legyen egy sztár: íme, akik hitványnak bizonyultak az ágyban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jared Leto

A Pánikszoba és a Nagy Sándor sztárja egyaránt sikeres színészként és zenészként is – a 30 Seconds To Mars nevű emobanda énekese –, de az ágyban közel sem elsöprő lendületű. Szeretői szerint Jared lehetne jóval kalandosabb kedvű is, és néha kissé unalmas tud lenni – bár annyira azért nem pocsék.

- Volt egy kalandom Jared Letóval, és persze hamar az ágyban kötöttünk ki. Nagyon rendes srác, de a szex nem igazán jó vele. Semmi különleges, hatost, legjobb esetben hetest kapna a tízes listámon – elemezte a színész ágybeli képességeit Krista Ayne, akit egykor az év playmate-jének választottak meg.

Ozzy Osbourne

A Black Sabbath egykori eszelős frontemberéből többé-kevésbé tisztes családapává váló Ozzy maga ismerte be, hogy ifjúkorától eltérően már nem a hálószobák ördöge. A grupik százait lefektető Osbourne sikeresen szétdrogozta és agyonitta magát, és mikor már végre békés családi életet élhetne, a szex nem megy neki. Szomorú állapotáért egykori féktelen életmódját és a gyógyszereket okolja:

- Amikor összeházasodtunk, olyanok voltunk, mint az üzekedő nyulak, gyakorlatilag folyamatosan szeretkeztünk. Bárhol képesek voltunk egymásnak esni. De a drogok alaposan kikészítettek, most meg a gyógyszereim miatt nem megy a szex. Ha szedem az antidepresszánsaimat, még Viagrával sem megy. Ha nem szedem, akkor bármikor irány az ágy, viszont teljesen begolyózok. Nem jó ez így – kesergett a rocker.

Marija Sarapova

Azok a milliók, akik szívesen legeltetik a szemüket a gyönyörű orosz teniszcsillag bájain, alighanem nagy sokkot kaptak, mikor Sarapova exe, Nigel Levine nyilvánosan kritizálta a szőke szépség ágyban nyújtott teljesítményét.

A Maroon 5 énekese szerint többek között azért is dobta a lányt, mert pocsék volt az ágyban.

- Hatalmasat csalódtam. Mint mindenki, én is azt hittem, hogy vadul nyögdécsel majd – a pályán elég jól csinálja –, de ehhez képest olyan, mint egy döglött béka. Egy hangot nem ad ki, csak fekszik. Ha én belelendültem, akkor meg azt mondta, hogy zavarom a koncentrálásban. Annyira kiábrándító volt az élmény, hogy az leírhatatlan – nyilatkozta.

A nem épp kedves megjegyzést később Levine megpróbálta visszavonni, mondván, nem jól idézték. Mindenesetre a leírás alapján lehet, hogy az énekes sem valami fantasztikus szerető – lehet, hogy más esetleg ki tudott volna váltani hevesebb reakciókat is a gyönyörű Marijából.

Nicollette Sheridan

A Született feleségek dögös szőkeségét a People beválasztotta a világ ötven legszebb embere közé, de volt párja szerint az ágyban maga a totális csőd.

A keserűen nyilatkozó Niklas Soderblom szerint Sheridan fikarcnyit nem törődik azzal, hogy a partnerének is jó legyen a szex. Kétéves kapcsolatuk alatt alighanem első kézből szerezte a rossz tapasztalatokat:

- Nagyon szexi a képernyőn, de jóval kevésbé az egy kapcsolatban. Egyszerűen nem működik vele semmi. Nagyon csábos tud lenni, és mindent megkövetel az ágyban, de ha ő már kielégült, semmi nem érdekli. Én mindent megtettem, amit kért, ő meg semmit – nagyon kiábrándító volt.

Elvis Presley

Igen, hiába volt a dögös csípőriszálás, a Király is rettentő volt az ágyban, még jóval azelőtt, hogy óriásira puffadt volna. Byron Raphael, aki lányok tucatjait kerítette a rocklegendának, elmondta: a nők állandóan panaszkodtak a szánalmasan szeretkező Elvisre.

Ennek oka lehetett neveltetése: rajongott és nagyon szigorú anyja szerint a házasság előtti szex bűn, és Raphael ennek tulajdonítja, hogy a Király sosem tanult meg rendesen bánni a nőkkel.

- Marilyn Monroe-nál is bepróbálkozott, de ő nem kért Elvisből. A színésznő Natalie Wood viszont ágyba ment vele, de amikor végeztek, alighanem nagyon megbánta: nekem egyenesen arról panaszkodott, hogy Elvisnek fogalma nincs a szexről.

Mindenki azt hiszi, hogy vad rocker volt, de nagyon illedelmes, szerény és félénk maradt. Talán túl félénk is – mesélt a Király hálószobatitkairól Raphael a Playboy-nak.

Ezt is szeretjük