Édesanyja 23 éves ruhájában jelent meg a hercegnő - Meseszép volt benne

Hírességek, akik több évtizedes ruhákba bújtak.

viktoria-hercegno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a hírességek körében ritkán fordul elő, hogy ugyanazt a ruhát kétszer is viseljék, netán valaki más által már hordott kreációban jelenjenek meg a nyilvánosság előtt, olykor akadnak üdítő kivételek.

Viktória svéd hercegnő 2018-ban, év végén a stockholmi Nobel-díjátadón édesanyja, Sylvia királynő 23 évvel korábban - ugyanezen az eseményen - viselt estélyijében jelent meg.

Az ezüst és rózsaszín Nina Ricci-kreáció mindkettőjüknek remekül állt. De nemcsak a ruha, a tiara is édesanyjáé volt: ezt viselte 1976-ban, a XVI. Károly Gusztáv svéd királlyal kötött esküvőjét megelőző gálaesten. A következő képeken mutatunk még olyan hírességeket, akik legalább 15 évvel ezelőtti ruhába bújtak. Sokan a ruhák lerövidítésével vagy a nyakkivágás átszabásával gondolják kicsit újra a kreációkat. Ivanka Trump szerint pedig egy nő soha nem lehet túl idős ahhoz, hogy feltúrja az anyja ruhásszekrényét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük