J. Lo és Shakira bőre sem úgy néz ki a valóságban, mint az Instán: sztárok, akik átvernek a netre posztolt képeikkel

Mutatjuk, milyen a sztárok bőre a valóságban.

Sztárok bőre a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos híresség a közösségi oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, a legnagyobb nevek, mint például Jennifer Lopez, Shakira vagy éppen Victoria Beckham szinte mindennap posztol, ám ahogy sokan mások, ők sem vetik meg a retusálóprogramokat és a filtereket.

Sztárok bőre a valóságban

Mint mindenki, a hírességek is igyekeznek a legszebb arcukat mutatni az Instagramon vagy más közösségi platformokon, azonban ha minden fotójukról eltüntetik a bőrük textúráját, ezzel nemcsak rajongóikat, hanem önmagukat is becsapják.

Bár a tudatos felhasználók tudják, hogy ezek a fotók nem feltétlenül a valóságot mutatják be, ennek ellenére egyesek azt gondolják, hogy az összes sztárnak porcelán bababőre van, ebből adódóan önmarcangolásba kezdenek, hogy ők annyi idősen miért nem tudnak pont ugyanúgy kinézni.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen mértékben retusálják ki a sztárok a bőrük textúráját az Instagram kedvéért.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 73 éves Bonnie Tyler túlzásba vitte a plasztikát: a 80-as évek énekesnőjére alig ismerni rá

Bonnie Tyler arca teljesen megváltozott a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük