"Egy részem belül meghalt" Terence Hill a fia elvesztéséről vallott

Részletek!

Képeken a sztárapák, akiknek el kellett búcsúzniuk fiúgyermeküktől.

Terence Hill máig nem képes feldolgozni fia, Ross Hill halálát. A fiú éppen édesapjához tartott, amikor autóbalesetet szenvedett, és még a helyszínen életét vesztette.

- Egy részem belül meghalt. Imádtam Rosst, és egyszerre nem volt többé. Nem ölelhettem meg, nem mondhattam el neki, milyen büszke vagyok rá. 17 éves volt csak, még átkozottul fiatal. Nem lett volna szabad meghalnia - nyilatkozta a spagettiwestern filmek sztárja fia balesete után.

Sajnos nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, akinek korán el kellett búcsúznia szeretett fiától. Nézd meg, kik vesztették még el fiúgyermeküket!

Sztáranyák, akik elveszítették a gyermeküket

Egy gyermek születése a sztáranyukák számára is hatalmas csoda, többségük még a karrierjét is képes feláldozni csemetéikért. A sors azonban időnként közbeszól, és megtörténik a legrosszabb, ami csak egy édesanyát érhet: meghal a gyermeke. Nézd meg, kik azok az ismert nők, akik elveszítették egy vagy akár több gyermeküket!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük