Britney Spears domborodó babapocakkal állt a kamerák elé
7 fotó sztármamikról
A legnépszerűbb sztárok pózoltak csemetéikkel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor úgy tűnt, Britney Spears élete egyenesben van. Sikert sikerre halmozott a lemezeivel, megtalálta a boldogságot Kevin Federline oldalán, 2005. szeptember 14-én megszületett első gyermekük, Sean Preston, akit egy év múlva, 2006. szeptember 12-én követett testvére, Jayden James.

A boldog időszakot számtalan fotó is megörökítette, köztük ez a különleges felvétel, amelyen az énekesnő alig felismerhető: sötét hajjal, nagy babapocakkal tartja a karjában a kis Sean Prestont. 

A hollywoodi sztármamikról és gyerekeikről előszeretettel készítenek a lesifotósok felvételeket, de a hírességek maguk is szívesen állnak a kamerák elé utódjukkal, főleg, ha egy tehetséges fotós van a túloldalon. Nézd meg összeállításunkban az általunk legérdekesebbnek vélt képeket, melyeken egytől egyik sztármamik pózolnak csemetéjükkel!

Katie Holmes mint igazi nő

Hollywood legdögösebb sztáranyukái nyilván jobb helyzetben vannak, mint egy átlagos családanya, de azért ők is megküzdöttek a szülés utáni túlsúllyal. A szerencsésebbek azonban előnyükre fordították formás nőiességüket, sőt, két vagy három gyerkőc után csinosabbak és szexisebbek, mint valaha.

Most összegyűjtöttünk néhány bombázó sztármamit, a te dolgod csak az, hogy eldöntsd, melyikük dögösebb: a sugárzó Katie Holmes, az újra egyre jobb formában lévő Britney Spears, a bájos Gwyneth Paltrow vagy a szexis latin díva, Jennifer Lopez?

Ezt is szeretjük