A legcukibb sztárcsemeték
Nézd meg a sztárvilág legédesebb lurkóit!

Dia

 	Violet Anne Affleck 	Jennifer Garner kislánya 2005 decemberében született. A mosolygós csöppség mamája kicsinyített mása - kistestvére négy évvel később jött a világra, 2012 tavaszára pedig újabb taggal bővül a család. 	Kapcsolódó cikk: 	Jennifer Garner kislánya szebb, mint a mamája »

Violet Anne Affleck

Jennifer Garner kislánya 2005 decemberében született. A mosolygós csöppség mamája kicsinyített mása - kistestvére négy évvel később jött a világra, 2012 tavaszára pedig újabb taggal bővül a család.

Kapcsolódó cikk:
Jennifer Garner kislánya szebb, mint a mamája »

Dia

 	Sean Preston Federline 	Britney Spears huncut mosolyú kisfia, Sean Preston Federline 2005 szeptemberében bújt ki a mama pocakjából, kisöccse egy évvel később jött a világra.

Sean Preston Federline

Britney Spears huncut mosolyú kisfia, Sean Preston Federline 2005 szeptemberében bújt ki a mama pocakjából, kisöccse egy évvel később jött a világra.

Dia

 	Honor Marie Warren 	Az 1981-es születésű Jessica Alba tündéri kislánya, Honor Marie Warren 2008 júniusában látta meg a napvilágot. A csöppség nagyon hasonlít gyönyörű mamájára, aki 2011 nyarán adott életet második kislányának, Haven Garnernek. 	Kapcsolódó cikk: 	Még csak 7 hetes! Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Honor Marie Warren

Az 1981-es születésű Jessica Alba tündéri kislánya, Honor Marie Warren 2008 júniusában látta meg a napvilágot. A csöppség nagyon hasonlít gyönyörű mamájára, aki 2011 nyarán adott életet második kislányának, Haven Garnernek.

Kapcsolódó cikk:
Még csak 7 hetes! Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Dia

 	Naleigh Kelley 	A mini eszkimóra emlékeztető tündérkét Katherine Heigl fogadta örökbe - a pici 2008 szeptemberében született. A színésznő és férje még egy gyereket szeretnének adoptálni.

Naleigh Kelley

A mini eszkimóra emlékeztető tündérkét Katherine Heigl fogadta örökbe - a pici 2008 szeptemberében született. A színésznő és férje még egy gyereket szeretnének adoptálni.

Dia

 	Brooklyn Joseph Beckham 	Victoria Beckham legidősebb kisfia 1999-ben jött a világra. A Brooklyn nevet állítólag azért kapta, mert New York ezen városrészén fogant. A sztárpár három fia után egy kislánnyal bővült a család 2011-ben. 	Kapcsolódó cikk: 	Te is elolvadsz tőle! Friss, közeli fotókon Victoria Beckham cuki kislánya »

Brooklyn Joseph Beckham

Victoria Beckham legidősebb kisfia 1999-ben jött a világra. A Brooklyn nevet állítólag azért kapta, mert New York ezen városrészén fogant. A sztárpár három fia után egy kislánnyal bővült a család 2011-ben.

Kapcsolódó cikk:
Te is elolvadsz tőle! Friss, közeli fotókon Victoria Beckham cuki kislánya »

Dia

 	Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz 	Jennifer Lopez sokáig csak a karrierjére koncertrált, ám 2008 februárjában duplán lett édesanya - ekkor jöttek világra ikrei. A kislány és a fiúcska is hasonlít a híres mamára. Ám a két csöppség sem tudta összetartani házasságát Marc Anthony-val, 2011 nyarán bejelentették, hogy válnak.

Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz

Jennifer Lopez sokáig csak a karrierjére koncertrált, ám 2008 februárjában duplán lett édesanya - ekkor jöttek világra ikrei. A kislány és a fiúcska is hasonlít a híres mamára. Ám a két csöppség sem tudta összetartani házasságát Marc Anthony-val, 2011 nyarán bejelentették, hogy válnak.

Dia

 	Kingston James McGregor Rossdale 	Gwen Stefani kisfia 2006 májusában született. Megjelenése legalább olyan extrém, mint édesanyjáé, aki nem csak a saját, de kisfia körmét is gyakran kilakkozza. A szöszke srác kistestvére, Zuma 2008-ban látta meg a napvilágot.

Kingston James McGregor Rossdale

Gwen Stefani kisfia 2006 májusában született. Megjelenése legalább olyan extrém, mint édesanyjáé, aki nem csak a saját, de kisfia körmét is gyakran kilakkozza. A szöszke srác kistestvére, Zuma 2008-ban látta meg a napvilágot.

Dia

 	Nahla Ariela Aubry 	Halle Berry kislánya örökölte anyukája tündöklő szépségét, göndör fürtjeivel akár egy angyalka. A csöppség 2008 márciusában jött a világra, apukája a szexi modell, Gabriel Aubry - aki ugyan már nincs együtt a színésznővel, Nahlával továbbra is sok időt tölt. 	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg 45 éves? Halle Berry bikinis fürdőzéssel ünnepelte születésnapját »

Nahla Ariela Aubry

Halle Berry kislánya örökölte anyukája tündöklő szépségét, göndör fürtjeivel akár egy angyalka. A csöppség 2008 márciusában jött a világra, apukája a szexi modell, Gabriel Aubry - aki ugyan már nincs együtt a színésznővel, Nahlával továbbra is sok időt tölt.

Kapcsolódó cikk:
Tényleg 45 éves? Halle Berry bikinis fürdőzéssel ünnepelte születésnapját »

Dia

 	Shiloh Nouvel Pitt 	Brangelináék első vér szerinti gyerkőce, Shiloh 2006 májusában látta meg a napvilágot. A cuki kislány édesanyja vonásait és apukája hajszínét örökölte.

Shiloh Nouvel Pitt

Brangelináék első vér szerinti gyerkőce, Shiloh 2006 májusában látta meg a napvilágot. A cuki kislány édesanyja vonásait és apukája hajszínét örökölte.

Dia

 	Coco Riley Arquette 	Courteney Cox és férje, David Arquette kislánya, Coco sokévi próbálkozás után, 2004 júniusában született. Ám a csemete mégsem tudta összetartani szülei házasságát.

Coco Riley Arquette

Courteney Cox és férje, David Arquette kislánya, Coco sokévi próbálkozás után, 2004 júniusában született. Ám a csemete mégsem tudta összetartani szülei házasságát.

Dia

 	Suri Cruise 	Tom Cruise-ék kislánya talán Hollywood legismertebb sztárcsemetéje. 2006 áprilisában született, de szülei már magassarkúban járatják. Ám - ahogyan a pillanatfotó is mutatja -, divat ide vagy oda, Suri is csak egy kisgyerek, aki, ha úgy tartja kedve, örömmel matat a szájában. 	Kapcsolódó cikk: 	5 éves lánya csinosabb! Katie Holmes szakadt ruhája a fotósokat is meglepte »

Suri Cruise

Tom Cruise-ék kislánya talán Hollywood legismertebb sztárcsemetéje. 2006 áprilisában született, de szülei már magassarkúban járatják. Ám - ahogyan a pillanatfotó is mutatja -, divat ide vagy oda, Suri is csak egy kisgyerek, aki, ha úgy tartja kedve, örömmel matat a szájában.

Kapcsolódó cikk:
5 éves lánya csinosabb! Katie Holmes szakadt ruhája a fotósokat is meglepte »

Dia

 	Helena Klum és Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel 	Heidi Klum szöszke kislánya 2004 májusában, cuki kisfia 2005 szeptemberében jött a világra - a gyönyörű modellnek még egy lánya és egy fia született. 	Kapcsolódó címke: 	Heidi Klum »

Helena Klum és Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel

Heidi Klum szöszke kislánya 2004 májusában, cuki kisfia 2005 szeptemberében jött a világra - a gyönyörű modellnek még egy lánya és egy fia született.

Kapcsolódó címke:
Heidi Klum »

Dia

 	Louis Bardo Bullock 	Az Oscar-díjas Sandra Bullock 2010 januárjában fogadta örökbe az ennivaló New Orleans-i árvát, akinek hatalmas barna szemeitől bárki elolvadna. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, ezt a cuki babát fogadta örökbe Sandra Bullock »

Louis Bardo Bullock

Az Oscar-díjas Sandra Bullock 2010 januárjában fogadta örökbe az ennivaló New Orleans-i árvát, akinek hatalmas barna szemeitől bárki elolvadna.

Kapcsolódó cikk:
Íme, ezt a cuki babát fogadta örökbe Sandra Bullock »

Dia

 	Matilda Rose Ledger 	Michelle Williams és Heath Ledger kislánya 2005 októberében született - arcán tragikusan fiatalon elhunyt édesapja vonásai is tükröződnek.

Matilda Rose Ledger

Michelle Williams és Heath Ledger kislánya 2005 októberében született - arcán tragikusan fiatalon elhunyt édesapja vonásai is tükröződnek.

Dia

 	Max Liron Bratman 	Christina Aguilera cuki kisfia 2008 januárjában jött a világra - már pelenkásként igazi vagány srác.

Max Liron Bratman

Christina Aguilera cuki kisfia 2008 januárjában jött a világra - már pelenkásként igazi vagány srác.

Ezt is szeretjük
Fotó: