Sztárok balesetei
Balesetek ugyanúgy érik a sztárokat, mint a hétköznapi embereket.

Dia

	Montgomery Clift	A négyszeres Oscar-jelölt amerikai színész 1956. május 12-én gépkocsijával egy telefonpóznának csapódott. A jóképű színésznek súlyosan megsérült a feje és az arca, a plasztikai sebészeknek pedig csak nagy nehézségek árán sikerült valamelyest korrigálniuk a zúzódásokat.

Montgomery Clift

A négyszeres Oscar-jelölt amerikai színész 1956. május 12-én gépkocsijával egy telefonpóznának csapódott. A jóképű színésznek súlyosan megsérült a feje és az arca, a plasztikai sebészeknek pedig csak nagy nehézségek árán sikerült valamelyest korrigálniuk a zúzódásokat.

Dia

	Bob Dylan	A legendás amerikai énekes-dalszerző 1966. július 29-én szenvedett súlyos motorbalesetet, amelynek körülményei a mai napig tisztázatlanok. Dylan ezt követően nyolc évre szinte teljes egészében eltűnt a nyilvánosság elől.

Bob Dylan

A legendás amerikai énekes-dalszerző 1966. július 29-én szenvedett súlyos motorbalesetet, amelynek körülményei a mai napig tisztázatlanok. Dylan ezt követően nyolc évre szinte teljes egészében eltűnt a nyilvánosság elől.

Dia

	Niki Lauda	1976. augusztus 1-jén a nürnburgringi Német Nagydíjon rohant bele Niki Lauda versenyautójába Brett Lunger - az osztrák pilóta autója azonnal kigyulladt. Versenytársai másodpercekkel azelőtt szabadították ki a lángoló járműből, hogy az felrobbant volna.

Niki Lauda

1976. augusztus 1-jén a nürnburgringi Német Nagydíjon rohant bele Niki Lauda versenyautójába Brett Lunger - az osztrák pilóta autója azonnal kigyulladt. Versenytársai másodpercekkel azelőtt szabadították ki a lángoló járműből, hogy az felrobbant volna.

Dia

 	Mark Hamill 	Luke Skywalker megformálója 1977. január 11-én szenvedett autóbalesetet. Egy héttel a Csillagok háborúja forgatásának vége előtt eltörött az orra és a bal arccsontja, emiatt aztán bizonyos jelenetekben testdublőr helyettesítette.

Mark Hamill

Luke Skywalker megformálója 1977. január 11-én szenvedett autóbalesetet. Egy héttel a Csillagok háborúja forgatásának vége előtt eltörött az orra és a bal arccsontja, emiatt aztán bizonyos jelenetekben testdublőr helyettesítette.

Dia

	Teddy Pendergrass	A világhírű soul énekes gépkocsijának féke 1982. március 18-án romlott el, autója lesodródott az útról, és két fának is nekicsapódott. Pendergrass eltörte a gerincét, ezért élete hátralévő részét tolószékben kellett töltenie. 2010 januárjában hunyt el rákban.

Teddy Pendergrass

A világhírű soul énekes gépkocsijának féke 1982. március 18-án romlott el, autója lesodródott az útról, és két fának is nekicsapódott. Pendergrass eltörte a gerincét, ezért élete hátralévő részét tolószékben kellett töltenie. 2010 januárjában hunyt el rákban.

Dia

	Billy Idol	A világhírű énekest 1990 februárjában ütötték el, miközben motorozott, ez pedig majdnem az egyik lábába került. Ám a sebészeknek végül sikerült egy fémlemez segítségével helyrehozniuk a sérülést.

Billy Idol

A világhírű énekest 1990 februárjában ütötték el, miközben motorozott, ez pedig majdnem az egyik lábába került. Ám a sebészeknek végül sikerült egy fémlemez segítségével helyrehozniuk a sérülést.

Dia

 	Christopher Reeve 	A Superman sztárjának lova egy 1995. május 25-én rendezett versenyen vadult meg, és dobta le magáról a színészt. Reeve két csigolyája is eltört, és nyaktól lefelé teljesen megbénult. A színész élete hátralévő részét kerekesszékben töltötte.

Christopher Reeve

A Superman sztárjának lova egy 1995. május 25-én rendezett versenyen vadult meg, és dobta le magáról a színészt. Reeve két csigolyája is eltört, és nyaktól lefelé teljesen megbénult. A színész élete hátralévő részét kerekesszékben töltötte.

Dia

Stephen KingA világhírű írót 1999. június 19-én gázolta el egy férfi gépkocsijával. A bestseller-szerző súlyosan megsérült, három hétig kellett a kórházban feküdnie, és tíz nap alatt öt alkalommal műtötték meg a sebészek.

Stephen King

A világhírű írót 1999. június 19-én gázolta el egy férfi gépkocsijával. A bestseller-szerző súlyosan megsérült, három hétig kellett a kórházban feküdnie, és tíz nap alatt öt alkalommal műtötték meg a sebészek.

Dia

 	Morgan Freeman 	Az Oscar-díjas amerikai színész 2008. augusztus 3-án szenvedett súlyos autóbalesetet. Gépkocsija lesodródott az útról, és többször megpördült a levegőben, ezt követően a sztárt helikopterrel szállították kórházba.

Morgan Freeman

Az Oscar-díjas amerikai színész 2008. augusztus 3-án szenvedett súlyos autóbalesetet. Gépkocsija lesodródott az útról, és többször megpördült a levegőben, ezt követően a sztárt helikopterrel szállították kórházba.

Dia

Keith RichardsA Rolling Stones kultikus gitárosa 2006. április 27-én zuhant le egy fáról a Fidzsi-szigeteken. Súlyos sérülése miatt az együttesnek hat héttel el kellett csúsztatnia európai turnéját, ám ennek ellenére természetesen igyekeztek szinte az összes elmaradt fellépésüket később pótolni.

Keith Richards

A Rolling Stones kultikus gitárosa 2006. április 27-én zuhant le egy fáról a Fidzsi-szigeteken. Súlyos sérülése miatt az együttesnek hat héttel el kellett csúsztatnia európai turnéját, ám ennek ellenére természetesen igyekeztek szinte az összes elmaradt fellépésüket később pótolni.

Dia

 	Sylvester Stallone 	A fáradhatatlan akcióhős a The Expendables című filmjének forgatása során az egyik verekedős jelenet felvételekor törte el a nyakát. A sebészeknek ezért egy fémlemezt kellett beültetniük a nyakába.Kapcsolódó cikk: 	 Ezt látnod kell! Sylvester Stallone lányai tündéri kis hölgyekké cseperedtek »

Sylvester Stallone

A fáradhatatlan akcióhős a The Expendables című filmjének forgatása során az egyik verekedős jelenet felvételekor törte el a nyakát. A sebészeknek ezért egy fémlemezt kellett beültetniük a nyakába.Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Sylvester Stallone lányai tündéri kis hölgyekké cseperedtek »

Dia

MadonnaA pop királynője 2009 áprilisában Steven Klein fotóművész South Hamptoni birtokán esett le egy lóról, miután az állat megvadult egy lesifotóstól. Madonnát kórházba szállították, de kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Madonna

A pop királynője 2009 áprilisában Steven Klein fotóművész South Hamptoni birtokán esett le egy lóról, miután az állat megvadult egy lesifotóstól. Madonnát kórházba szállították, de kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Dia

 	Channing Tatum 	A jóképű amerikai színészt a The Eagle of the Ninth című film skóciai forgatása során forrázták le. A színész a nagy hideg miatt szerette volna melegen tartani magát, ám az egyik kellékes túl hamar öntötte búvárruhája alá a forró vizet.

Channing Tatum

A jóképű amerikai színészt a The Eagle of the Ninth című film skóciai forgatása során forrázták le. A színész a nagy hideg miatt szerette volna melegen tartani magát, ám az egyik kellékes túl hamar öntötte búvárruhája alá a forró vizet.

Dia

 	Nicollette Sheridan 	A Született feleségek sztárja 2009 karácsonyán szenvedett lovasbalesetet. A népszerű sorozatsztár sisak nélkül vágott neki az erdőnek, lova pedig ismeretlen okok miatt megbokrosodott. Sheridannek - néhány zúzódást leszámítva - végül nem lett komolyabb baja. Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Nicollette Sheridan »

Nicollette Sheridan

A Született feleségek sztárja 2009 karácsonyán szenvedett lovasbalesetet. A népszerű sorozatsztár sisak nélkül vágott neki az erdőnek, lova pedig ismeretlen okok miatt megbokrosodott. Sheridannek - néhány zúzódást leszámítva - végül nem lett komolyabb baja. Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Nicollette Sheridan »

Dia

 	Christina Aguilera 	A dögös énekesnő 2009 decemberében fehér Range Roverével utazott, amikor egy bal kanyart követően összeütközött egy másik Range Roverrel. A balesetben senki sem sérült meg, és a rendőröket sem hívták ki a helyszínre. 	Kapcsolódó címke: 	Christina Aguilera » 	 

Christina Aguilera

A dögös énekesnő 2009 decemberében fehér Range Roverével utazott, amikor egy bal kanyart követően összeütközött egy másik Range Roverrel. A balesetben senki sem sérült meg, és a rendőröket sem hívták ki a helyszínre.

Kapcsolódó címke:
Christina Aguilera »
 

Dia

 	Juliette Lewis 	A színésznő éppen filmje, a Conviction bemutatójáról tartott hazafelé 2010. október 6-án, amikor a kocsijába belerohant egy Honda, majd megállás nélkül továbbhajtott. Bár Lewis autója totálkáros lett, a sztár kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Juliette Lewis

A színésznő éppen filmje, a Conviction bemutatójáról tartott hazafelé 2010. október 6-án, amikor a kocsijába belerohant egy Honda, majd megállás nélkül továbbhajtott. Bár Lewis autója totálkáros lett, a sztár kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Dia

 	Reese Witherspoon 	A szőke színésznőt 2011 szeptemberében futás közben, a zebrán gázolta el egy idős nő - Witherspoon kisebb horzsolásokkal megúszta a balesetet. 	Kapcsolódó cikk: 	Gyanútlanul kocogott! A zebrán gázolták el az ismert színésznőt »

Reese Witherspoon

A szőke színésznőt 2011 szeptemberében futás közben, a zebrán gázolta el egy idős nő - Witherspoon kisebb horzsolásokkal megúszta a balesetet.

Kapcsolódó cikk:
Gyanútlanul kocogott! A zebrán gázolták el az ismert színésznőt »

Dia


            	Michael Schumacher
            	A Forma 1-es pilóta 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet. Olyan súlyos fejsérülései lettek, hogy mesterséges kómába helyezték. Orvosai három hét után azt nyilatkozták, nincs sok esélye a felépülésre.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Megerősítették: válságos állapotban van Michael Schumacher!

Michael Schumacher

A Forma 1-es pilóta 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet. Olyan súlyos fejsérülései lettek, hogy mesterséges kómába helyezték. Orvosai három hét után azt nyilatkozták, nincs sok esélye a felépülésre.
Kapcsolódó cikk:
Megerősítették: válságos állapotban van Michael Schumacher!

Ezt is szeretjük
Fotó: