68 évesen is olyan szép, mint a lánya! Susan Sarandon egyszerűen nem tud megöregedni
Képeken a sztárok és lányaik, akik nagyon hasonlítanak rájuk.

Dia

	Susan Sarandon és Eva Amurri	Susan Sarandon hosszú ideig úgy gondolta, hogy nem születhet gyermeke. Ezért is volt váratlan, de annál nagyobb öröm, mikor közel a 40. születésnapjához kiderült, hogy babát vár. A mára felnőtt Eva Amurri Martino követte a híres mamát a reflektorfénybe. Színésznőként közösen álltak kamera előtt a Mother Day című filmben.	 

Susan Sarandon és Eva Amurri

Susan Sarandon hosszú ideig úgy gondolta, hogy nem születhet gyermeke. Ezért is volt váratlan, de annál nagyobb öröm, mikor közel a 40. születésnapjához kiderült, hogy babát vár. A mára felnőtt Eva Amurri Martino követte a híres mamát a reflektorfénybe. Színésznőként közösen álltak kamera előtt a Mother Day című filmben.
 

Dia

	Madonna és Lourdes	A Carlos Leon fitneszedző és Madonna liezonjából született Lourdes a vonásain túl a díva stílusát is örökölte: csillagszemek, frivol harisnyák, extramini. Néha terhére van ugyan a paparazzók hada és a csillogás, mégis, választott hivatása, a divattervezés kapcsán ez a jövőben is elkíséri.	 

Madonna és Lourdes

A Carlos Leon fitneszedző és Madonna liezonjából született Lourdes a vonásain túl a díva stílusát is örökölte: csillagszemek, frivol harisnyák, extramini. Néha terhére van ugyan a paparazzók hada és a csillogás, mégis, választott hivatása, a divattervezés kapcsán ez a jövőben is elkíséri.
 

Dia

	Angelina és Shiloh	A Jolie-Pitt álompár sok gyereke közül az első vér szerinti lány, Shiloh arca és anyukája gyerekkori fotója döbbenetes hasonlóságot mutat. Még nem lehet tudni, hogy Shiloh milyen pályát választ, de öntörvényűségében már most mutatkoznak a színésznő génjei; a kislány többnyire fiús szerkóban érzi jól magát.	 

Angelina és Shiloh

A Jolie-Pitt álompár sok gyereke közül az első vér szerinti lány, Shiloh arca és anyukája gyerekkori fotója döbbenetes hasonlóságot mutat. Még nem lehet tudni, hogy Shiloh milyen pályát választ, de öntörvényűségében már most mutatkoznak a színésznő génjei; a kislány többnyire fiús szerkóban érzi jól magát.
 

Dia

	Meryl Streep és Mamie Gummer	Egy szerencsés forgatókönyvnek köszönhetően Meryl Streep közös filmet forgat a lányával, amelyben az Oscar-díjas színésznő egy öregedő rocksztárt alakít. Szerepe szerint nem túl jó a viszonya a családjával, főleg a színpadnak él. A valóságban ez a sorrend éppen az ellenkezője, Meryl híresen családcentrikus. Ha lánya a szépségen túl a tehetséget is örökölte, újabb csillag lehet feltűnőben.	 

Meryl Streep és Mamie Gummer

Egy szerencsés forgatókönyvnek köszönhetően Meryl Streep közös filmet forgat a lányával, amelyben az Oscar-díjas színésznő egy öregedő rocksztárt alakít. Szerepe szerint nem túl jó a viszonya a családjával, főleg a színpadnak él. A valóságban ez a sorrend éppen az ellenkezője, Meryl híresen családcentrikus. Ha lánya a szépségen túl a tehetséget is örökölte, újabb csillag lehet feltűnőben.
 

Blog.hu ajánló
Fotó: