Világsztárok gyerekkori fotói
Egyes sztárok szinte semmit nem változtak kiskoruk óta, míg másokra alig lehet ráismerni.

Dia

 	Leonardo DiCaprio 	A szöszi kis Leo az évek során sármos pasivá érett, aki olyan filmekben varázsolja el a nőket, mint A tégla és A szabadság útjai. 	 	Kapcsolódó címke: 	Leonardo DiCaprio »

Leonardo DiCaprio

A szöszi kis Leo az évek során sármos pasivá érett, aki olyan filmekben varázsolja el a nőket, mint A tégla és A szabadság útjai.

Kapcsolódó címke:
Leonardo DiCaprio »

Dia

 	Adam Sandler 	A kölyökképű színész legbelül 40 fölött is ugyanolyan huncut kiskrapek, mint volt egykoron. 	Kapcsolódó cikk: 	Adam Sandler nem hagyja, hogy csúfolják a kislányát »

Adam Sandler

A kölyökképű színész legbelül 40 fölött is ugyanolyan huncut kiskrapek, mint volt egykoron.

Kapcsolódó cikk:
Adam Sandler nem hagyja, hogy csúfolják a kislányát »

Dia

 	Jennifer Garner 	Jókislányból felelős anyukává avanzsált a kis Jenny, aki sikeres karrierje mellett Ben Affleck boldog felesége. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Terhesen sem szégyenlős! Extra rövid ruhában fotózták a bájos színésznőt »

Jennifer Garner

Jókislányból felelős anyukává avanzsált a kis Jenny, aki sikeres karrierje mellett Ben Affleck boldog felesége.

Kapcsolódó cikk:
Terhesen sem szégyenlős! Extra rövid ruhában fotózták a bájos színésznőt »

Dia

 	Ashton Kutcher 	Demi Moore sármos exe nem sokat változott gyerekkora óta, nem csoda, hogy szakítása óta egyre több nő legyeskedik körülötte. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenkit meglepett! Demi Moore hasonmásával flörtöl Ashton Kutcher »

Ashton Kutcher

Demi Moore sármos exe nem sokat változott gyerekkora óta, nem csoda, hogy szakítása óta egyre több nő legyeskedik körülötte.

Kapcsolódó cikk:
Mindenkit meglepett! Demi Moore hasonmásával flörtöl Ashton Kutcher »

Dia

 	Eminem 	Bájos kölyökből bajos rapperré változott a szőke Marshall Bruce Matters III, akinek élete alapján készült a 8 mérföld című film. 	 	Kapcsolódó címke: 	Eminem »

Eminem

Bájos kölyökből bajos rapperré változott a szőke Marshall Bruce Matters III, akinek élete alapján készült a 8 mérföld című film.

Kapcsolódó címke:
Eminem »

Dia

 	Sharon Stone 	A szőke szépség igazán dögös nővé alakult, aki az Elemi ösztön híres lábszéttárós jelenetét már többször is bemutatta a valóságban. 	 	Kapcsolódó címke: 	Sharon Stone »

Sharon Stone

A szőke szépség igazán dögös nővé alakult, aki az Elemi ösztön híres lábszéttárós jelenetét már többször is bemutatta a valóságban.

Kapcsolódó címke:
Sharon Stone »

Dia

 	Brad Pitt 	Cuki fiúcskából napjaink egyik legsármosabb pasijává érett a színész, aki nem véletlenül tudta a bombázó Angelina Jolie-t is levenni a lábáról. 	 	Kapcsolódó címke: 	Brad Pitt »

Brad Pitt

Cuki fiúcskából napjaink egyik legsármosabb pasijává érett a színész, aki nem véletlenül tudta a bombázó Angelina Jolie-t is levenni a lábáról.

Kapcsolódó címke:
Brad Pitt »

Dia

 	Christian Bale 	A nap birodalma tehetséges kölykét számtalan szerepben láthatta már a közönség, Bale igazi dögös pasivá érett az évek során. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Christian Bale

A nap birodalma tehetséges kölykét számtalan szerepben láthatta már a közönség, Bale igazi dögös pasivá érett az évek során.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Dia

 	Amy Winehouse 	Ki gondolta volna, hogy ebből a bájos, duci kislányból egyszer egy csontsovány, drogfüggő énekesnő válik. Amy Winehouse 2011. július 23-án hunyt el. 	 	Kapcsolódó címke: 	Amy Winehouse »

Amy Winehouse

Ki gondolta volna, hogy ebből a bájos, duci kislányból egyszer egy csontsovány, drogfüggő énekesnő válik. Amy Winehouse 2011. július 23-án hunyt el.

Kapcsolódó címke:
Amy Winehouse »

Dia

 	Jude Law 	A brit nőcsábász egykor szőke fürtjei alaposan megritkultak, de varázslatos zöld szeme még mindig megigézi a gyengébbik nem képviselőit. 	 	Kapcsolódó címke: 	Jude Law »

Jude Law

A brit nőcsábász egykor szőke fürtjei alaposan megritkultak, de varázslatos zöld szeme még mindig megigézi a gyengébbik nem képviselőit.

Kapcsolódó címke:
Jude Law »

Dia

 	Michael Jackson 	A jókedélyű, fekete kisfiú az idők során szétplasztikázott fehér felnőtté torzult. Michael Jackson 2009. június 25-én hunyt el. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Michael Jackson »

Michael Jackson

A jókedélyű, fekete kisfiú az idők során szétplasztikázott fehér felnőtté torzult. Michael Jackson 2009. június 25-én hunyt el.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Michael Jackson »

Dia

 	Angelina Jolie 	John Voight bájos kislánya dögös vampból napjaink egyik legünnepeltebb sztármamijává nőtte ki magát, aki szívén viseli nemcsak gyerekei, de az egész világ sorsát is. 	 	Kapcsolódó címke: 	Angelina Jolie »

Angelina Jolie

John Voight bájos kislánya dögös vampból napjaink egyik legünnepeltebb sztármamijává nőtte ki magát, aki szívén viseli nemcsak gyerekei, de az egész világ sorsát is.

Kapcsolódó címke:
Angelina Jolie »

Dia

 	George Clooney 	A Vészhelyzet dokija bebizonyította, nemcsak színészként, de rendezőként is megállja a helyét Hollywoodban. 	 	Kapcsolódó címke: 	George Clooney »

George Clooney

A Vészhelyzet dokija bebizonyította, nemcsak színészként, de rendezőként is megállja a helyét Hollywoodban.

Kapcsolódó címke:
George Clooney »

Dia

 	Justin Timberlake 	A kicsi cowboy egy fiúbanda, az 'N Sync tagjaként robbant be a poppiacra, manapság inkább színészi babérokra tör. 	 	Kapcsolódó címke: 	Justin Timberlake »

Justin Timberlake

A kicsi cowboy egy fiúbanda, az 'N Sync tagjaként robbant be a poppiacra, manapság inkább színészi babérokra tör.

Kapcsolódó címke:
Justin Timberlake »

Dia

 	Kate Hudson 	Az elálló fülű leányka csinos nővé fejlődött, köszönhetően még mindig bombázó édesanyjának, Goldie Hawnnak. 	 	Kapcsolódó címke: 	Kate Hudson »

Kate Hudson

Az elálló fülű leányka csinos nővé fejlődött, köszönhetően még mindig bombázó édesanyjának, Goldie Hawnnak.

Kapcsolódó címke:
Kate Hudson »

Ezt is szeretjük
Fotó: