A sztárvilág szexszimbólumai
Egykor a fél világ a lábaik előtt hevert: képeken az egykori szexszimbólumok megdöbbentő átváltozása.

Dia

 	Elizabeth Taylor 	Az ötvenes évek egyik legvonzóbb filmcsillaga két Oscar-díjat nyert pályafutása során. A különleges szépségű Elizabeth Taylor 2011. március 23-án örökre lehunyta szemét. 	Kapcsolódó címke: 	Elizabeth Taylor »

Elizabeth Taylor

Az ötvenes évek egyik legvonzóbb filmcsillaga két Oscar-díjat nyert pályafutása során. A különleges szépségű Elizabeth Taylor 2011. március 23-án örökre lehunyta szemét.
Kapcsolódó címke:
Elizabeth Taylor »

Dia

 	Brigitte Bardot 	Az 1956-os És Isten megteremté a nőt azonnal a nemzetközi szexszimbólumok sorába emelte a színésznőt, akinek megjelenését túláradó szexualitás jellemezte. 	Kapcsolódó címke: 	Brigitte Bardot »

Brigitte Bardot

Az 1956-os És Isten megteremté a nőt azonnal a nemzetközi szexszimbólumok sorába emelte a színésznőt, akinek megjelenését túláradó szexualitás jellemezte.
Kapcsolódó címke:
Brigitte Bardot »

Dia

 	Gina Lollobrigida 	Az isteni Lollóra természetes szépségének köszönhetően az ötvenes évek második felében már úgy tekintettek, mint a világ legszebb asszonyára. Több évtizedes filmes karrierje után sikeres fotóriporter lett belőle, még Fidel Castróval is sikerült egy exkluzív interjút készítenie.

Gina Lollobrigida

Az isteni Lollóra természetes szépségének köszönhetően az ötvenes évek második felében már úgy tekintettek, mint a világ legszebb asszonyára. Több évtizedes filmes karrierje után sikeres fotóriporter lett belőle, még Fidel Castróval is sikerült egy exkluzív interjút készítenie.

Dia

 	Sophia Loren 	Korának egyik legnagyobb olasz színésznőjére egy szépségversenyen figyeltek fel a producerek, a hatvanas években pedig már az egyik legismertebb nemzetközi szexszimbólumként tekintettek a dús idomú bombázóra. 	 

Sophia Loren

Korának egyik legnagyobb olasz színésznőjére egy szépségversenyen figyeltek fel a producerek, a hatvanas években pedig már az egyik legismertebb nemzetközi szexszimbólumként tekintettek a dús idomú bombázóra.
 

Dia

 	Claudia Cardinale 	Cardinaléra szintén egy szépségversenyen figyeltek fel először, amit meg is nyert, így jutott el a Velencei Filmfesztiválra, mely azonnali belépőt jelentett neki a filmiparba. Kibontakozóban lévő pályafutását férje, Franco Cristaldi egyengette sokáig, de később állítólag összeszűrte a levelet az egykori francia elnökkel, Jacques Chirackkal is. 	 

Claudia Cardinale

Cardinaléra szintén egy szépségversenyen figyeltek fel először, amit meg is nyert, így jutott el a Velencei Filmfesztiválra, mely azonnali belépőt jelentett neki a filmiparba. Kibontakozóban lévő pályafutását férje, Franco Cristaldi egyengette sokáig, de később állítólag összeszűrte a levelet az egykori francia elnökkel, Jacques Chirackkal is.
 

Dia

 	Ursula Andress 	Minden idők egyik legvonzóbb Bond-lánya a Dr. No-ban bikinis testével férfiak millióinak szívét dobogtatta meg, a hatvanas években pedig olyan szívtiprókkal került intim viszonyba, mint James Dean és Marlon Brando.

Ursula Andress

Minden idők egyik legvonzóbb Bond-lánya a Dr. No-ban bikinis testével férfiak millióinak szívét dobogtatta meg, a hatvanas években pedig olyan szívtiprókkal került intim viszonyba, mint James Dean és Marlon Brando.

Dia

 	Ann-Margret 	A Svédországban született bombázó eredetileg énekesnőként indult, ám mivel első lemeze nem lett népszerű, a színészet felé fordult. A siker pedig nem váratott magára sokáig, A Viva Las Vegas-ban például Elvis Presley-vel szerepelt együtt, akit el is csábított a forgatás során.

Ann-Margret

A Svédországban született bombázó eredetileg énekesnőként indult, ám mivel első lemeze nem lett népszerű, a színészet felé fordult. A siker pedig nem váratott magára sokáig, A Viva Las Vegas-ban például Elvis Presley-vel szerepelt együtt, akit el is csábított a forgatás során.

Dia

 	Catherine Deneuve 	A francia femme fatale-t sajátos imidzse tette minden idők egyik legkívánatosabb asszonyává. A gyönyörű színésznő hűvössége és kiismerhetetlensége a vásznon szinte mindig tapintható volt. 	Kapcsolódó címke: 	Catherine Deneuve »

Catherine Deneuve

A francia femme fatale-t sajátos imidzse tette minden idők egyik legkívánatosabb asszonyává. A gyönyörű színésznő hűvössége és kiismerhetetlensége a vásznon szinte mindig tapintható volt.
Kapcsolódó címke:
Catherine Deneuve »

Dia

 	Jacqueline Bisset 	Az angol bombázóra az 1977-es A mélység című kalandfilmben figyelt fel a világ, a vízalatti jelenetek forgatásán ugyanis mindössze egy pólót viselt - ez is közrejátszott abban, hogy a film hatalmas siker lett. Bisset-nek köszönhetően ezt követően hamar divatba jöttek a vizes pólós mellszépségversenyek.

Jacqueline Bisset

Az angol bombázóra az 1977-es A mélység című kalandfilmben figyelt fel a világ, a vízalatti jelenetek forgatásán ugyanis mindössze egy pólót viselt - ez is közrejátszott abban, hogy a film hatalmas siker lett. Bisset-nek köszönhetően ezt követően hamar divatba jöttek a vizes pólós mellszépségversenyek.

Dia

 	Jane Fonda 	A hatvanas évek ellenállhatatlanul vonzó szexbombája pályafutása elején leginkább szőke cicababa szerepekben tűnt fel, de később drámai oldalát is megvillantotta. 	Kapcsolódó cikk: 	Jane Fonda 74 évesen is átlátszóba bújt »

Jane Fonda

A hatvanas évek ellenállhatatlanul vonzó szexbombája pályafutása elején leginkább szőke cicababa szerepekben tűnt fel, de később drámai oldalát is megvillantotta.
Kapcsolódó cikk:
Jane Fonda 74 évesen is átlátszóba bújt »

Dia

 	Madonna 	A nyolcvanas évek szexi popdívája zenéjében és koncertjein mindig is nagy hangsúlyt fektetett az erotikus légkör megteremtésére, ami nemcsak szexszimbólummá, hanem divatteremtő ikonná is tette. 	Kapcsolódó címke: 	Madonna »

Madonna

A nyolcvanas évek szexi popdívája zenéjében és koncertjein mindig is nagy hangsúlyt fektetett az erotikus légkör megteremtésére, ami nemcsak szexszimbólummá, hanem divatteremtő ikonná is tette.
Kapcsolódó címke:
Madonna »

Dia

 	Kim Basinger 	A szőke szexistennő karrierje egy Bond-lány megformálásával indult a nyolcvanas évek elején, majd az évtized egyik legprovokatívabb filmjében, a 9 és fél hétben Mickey Rourke oldalán bűvölte el a nézőket. Az Oscar-díjat 1998-ban a Szigorúan bizalmas mellékszerepéért vehette át.

Kim Basinger

A szőke szexistennő karrierje egy Bond-lány megformálásával indult a nyolcvanas évek elején, majd az évtized egyik legprovokatívabb filmjében, a 9 és fél hétben Mickey Rourke oldalán bűvölte el a nézőket. Az Oscar-díjat 1998-ban a Szigorúan bizalmas mellékszerepéért vehette át.

Dia

 	Demi Moore 	A bombázó különleges testi adottságait és túláradó erotikáját olyan filmekben csodálhatták meg a nézők, mint a Ghost, a Sztriptíz vagy a Zaklatás. Bruce Willis után a nála sokkal fiatalabb Ashton Kutcher-el járt, ám 2011-ben elváltak útjaik. 	Kapcsolódó címke: 	Demi Moore »

Demi Moore

A bombázó különleges testi adottságait és túláradó erotikáját olyan filmekben csodálhatták meg a nézők, mint a Ghost, a Sztriptíz vagy a Zaklatás. Bruce Willis után a nála sokkal fiatalabb Ashton Kutcher-el járt, ám 2011-ben elváltak útjaik.
Kapcsolódó címke:
Demi Moore »

Dia

 	Cindy Crawford 	A kilencvenes évek legdögösebb modelljének védjegyévé vált a szája felső sarkában látható anyajegy, amit azonban a korai fotóiról kiretusáltak. Crawford bikinis testét számos magazin címlapján csodálhatta meg a világ. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Cindy Crawford »

Cindy Crawford

A kilencvenes évek legdögösebb modelljének védjegyévé vált a szája felső sarkában látható anyajegy, amit azonban a korai fotóiról kiretusáltak. Crawford bikinis testét számos magazin címlapján csodálhatta meg a világ.
Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Cindy Crawford »

Dia

 	Sharon Stone 	Ha Sharon Stone mindössze az Elemi ösztönben szerepelt volna pályafutása során, akkor is a kilencvenes évek egyik legszexisebb színésznőjeként emlékeznének rá. 	 	Kapcsolódó címke: 	Sharon Stone »

Sharon Stone

Ha Sharon Stone mindössze az Elemi ösztönben szerepelt volna pályafutása során, akkor is a kilencvenes évek egyik legszexisebb színésznőjeként emlékeznének rá.

Kapcsolódó címke:
Sharon Stone »

Dia

 	Angelina Jolie 	Napjaink egyik legnépszerűbb bombázója, aki zűrös múltja ellenére elképesztően sikeres karriert futott be. A 21. század szexistennője példás sztáranyuka és jogi aktivista is egyben. 	Kapcsolódó cikk: 	Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre »

Angelina Jolie

Napjaink egyik legnépszerűbb bombázója, aki zűrös múltja ellenére elképesztően sikeres karriert futott be. A 21. század szexistennője példás sztáranyuka és jogi aktivista is egyben.
Kapcsolódó cikk:
Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre »

Dia

 	Eva Green 	A bájos színésznő a 2003-as Álmodozókkal tört be a filmvilágba, a drámában anyaszült meztelen is láthattuk. Három évvel később már James Bond-lányként hódított a vásznon.

Eva Green

A bájos színésznő a 2003-as Álmodozókkal tört be a filmvilágba, a drámában anyaszült meztelen is láthattuk. Három évvel később már James Bond-lányként hódított a vásznon.

Dia

 	Shirley MacLaine 	Az 1934-es születésű amerikai színésznő az ötvenes években kezdte pályáját, de még napjainkban is aktív. Több tucat film és elsimerés fűződik a nevéhez, többek között a Legénylakás és az Irma, te édes, melyekért Golden Globe-díjat kapott.

Shirley MacLaine

Az 1934-es születésű amerikai színésznő az ötvenes években kezdte pályáját, de még napjainkban is aktív. Több tucat film és elsimerés fűződik a nevéhez, többek között a Legénylakás és az Irma, te édes, melyekért Golden Globe-díjat kapott.

Dia

 	Gábor Zsazsa 	A zsidó származású, Golden Globe-díjas színésznő 1917. február 6-án született Budapesten, de később Amerikába emigrált. Hollywoodban hamar hírnevet szerzett magának a színészi teljesítményével, szépségével, valamint botrányaival. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Gábor Zsazsa »

Gábor Zsazsa

A zsidó származású, Golden Globe-díjas színésznő 1917. február 6-án született Budapesten, de később Amerikába emigrált. Hollywoodban hamar hírnevet szerzett magának a színészi teljesítményével, szépségével, valamint botrányaival.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Gábor Zsazsa »

Blog.hu ajánló
Fotó: