Az 5 legszexibb színészhátsó - csak csajoknak!

Nemcsak a pasik álmodozhatnak bombázókról. Íme, 5 sztár, kinek hátsója beindítja a nők fantáziáját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Óriási tévedésbe ringatja magát az a férfi, aki azt hiszi, a nőket elsősorban a belső értékek érdeklik, és a testi adottságok pusztán másodlagosak. A nők ugyanis szintén bele tudnak feledkezni egy-egy izmosabb kar vagy formás popó látványába, és bizony egyes huncut némbereknek igencsak pajzán gondolatai támadhatnak egy dögös pasi láttán.


A most következő öt színészt a vonzerő alapján válogattuk ki, a listát elnézve azonban kiderül, egyvalamiben valóban különbözik a női és a férfiúi ízlés.

Míg a kanos hímneműeknek sokszor elegendő két formás cickó a röpke boldogsághoz, addig a nők többnyire olyan sztárt találnak ellenállhatatlanul vonzónak, aki nem mellesleg tehetségét tekintve sem kerülne az inkább-hagyjuk kategóriába.

Mel Gibson, a klasszikus

Kivel is nyithatnánk a sort, mint a fenékvillantás nyolcvanas évekbeli sztárjával, Mel Gibsonnal. Mert ne gondolja azt egy pasas sem, hogy az a bizonyos szeretkezős jelenet a Halálos fegyver 2-ből, amiben a sztár Patsy Kensittel gabalyodott össze, csak a szöszi pucér popsija révén emlékezetes. Gibson bizony ugyanúgy megmutatta, mit rejt szoros farmernadrágja. És ez az a kép, amely majd’ húsz év távlatából sem halványult a hölgyek emlékezetében, ami nem is csoda. Abban az internetmentes világban, tiniként talán sokaknak ez volt a legelső pikáns találkozás a férfiúi nem eme becses fertályával.

Brad Pitt, a huncut

Brad Pitt már-már giccses szépfiúságáról – főleg, amióta együtt él a legszebb asszonyok közé sorolt Angelina Jolie-val – ódákat tudnak zengeni a rajongói táborok.


Tény, hogy van a pasiban valami ellenállhatatlan, kisfiús báj, ami mindannyiszor előbújik belőle, hiába alakítja akár magát a Kaszást. És hát persze, ki tud arra figyelni, hogy kivel és mit művel a vásznon, ha közben a kamera hátulról mutatja, és a nadrágjában ott domborodik az a bizonyos izmos kis hátsó, amibe az ember lányának nagy kedve lenne beleharapni. Mint legutóbbi filmjében, az Égető bizonyítékban, ahol igazán bugyiszaggató élménnyé varázsol egy közönséges kerítésmászást.

Milo Ventimiglia, a buja

Néhány éve valószínűleg az emberek nagy többsége nem tudta, ki is ez a hosszú nevű fiatalember. Aztán ugye jöttek a Hősök, és Peter Petrelli megformálója ugyanúgy repült Hollywood népszerűségi listáján felfelé, mint ahogy az általa alakított karakter a sorozatban szárnyalt az égen. A 31 éves színészt és remek testét azóta több alkotásban is megcsodálhatták a rajongók.


Elég csak a Boncasztal című pszichothrillert említeni, amiben nemcsak vér és hullák borzolják a kedélyeket, hanem Ventimiglia kemény popójának szélesvásznú látványa is.

Daniel Craig, a dögös

Nem volt könnyű feladata a negyvenéves brit színésznek, amikor úgy döntött, szőkesége ellenére elvállalja James Bond szerepét. Eleinte sokan kritizálták, miért is kellett ekkora változtatást eszközölni a karakterben. Aztán, ahogy meglátták Craiget a vásznon dögös, belevaló szuperügynökként, akkor még abba is belenyugodott a többség, hogy a legújabb moziban, a Quantum csendjében már nyoma sincs a Bond-kliséknek.


Se felrázva-nem-keverve, se névbemondás, se szuperkütyük. Csak és kizárólag Bond, no meg a féktelen akciók. Ám, akit ilyen tüzes tekintettel és tuti fenékkel áldott meg a sors, az előtt így is, úgy is leborul a világ szebbik fele.

Christian Bale, a kiismerhetetlen

Igazságtalan módon nagyon sokan akkor kezdték megjegyezni Christian Bale nevét, amikor a hatalmas felhajtással kísért Batman-filmben eljátszotta a denevérembert. Pedig a 34 éves színész rengeteg kitűnő alakítással gazdagította már a filmtörténelmet. Kezdve a Nap birodalma gyerekszerepétől az Amerikai pszicho yuppie-ján át a Gépészig, mely utóbbiban csontvázzá sorvasztottan alig volt felismerhető.


No, azért nem mindenhol ment a szerep teste rovására: a Metrolandben például, ahogy az a képeken látszik, igencsak bátran megszabadult mindennemű ruházatától.

Így a hölgyek kétségkívül nemcsak a sztorival, hanem a furafrizurás Bale intim testrészeinek látványával is gazdagodtak.

Ezt is szeretjük