Szexi színésznők 60 fölött
Több hollywoodi sztárhölgy bizonyítja nap mint nap, hogy hatvan felett is lehet valaki dögös.

Dia

 	Sophia Loren  	Az olasz színésznő nevét még napjainkban is a világ legnagyobb szexszimbólumai között emlegetik, pedig 2014-ben 80. születésnapját ünnepelheti. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Te gondolnád, hogy 79 éves? Még mindig bombázó Sophia Loren

Sophia Loren

Az olasz színésznő nevét még napjainkban is a világ legnagyobb szexszimbólumai között emlegetik, pedig 2014-ben 80. születésnapját ünnepelheti.

Kapcsolódó cikk:
Te gondolnád, hogy 79 éves? Még mindig bombázó Sophia Loren

Dia

 	Meryl Streep  	Az 1949-ben született színésznőt eddig 18 alkalommal jelölték Oscar-díjra, de csak háromszor nyerte el az aranyszobrocskát. A legtöbbször fittyet hány a korára: olykor még attól sem riad vissza, hogy csipkebetétes ruhát viseljen. 	 	Kapcsolódó cikk: 	"Sokkot kaptam. Nem fogom szépíteni!" - Meryl Streep őszintén vallott az élő adásban

Meryl Streep

Az 1949-ben született színésznőt eddig 18 alkalommal jelölték Oscar-díjra, de csak háromszor nyerte el az aranyszobrocskát. A legtöbbször fittyet hány a korára: olykor még attól sem riad vissza, hogy csipkebetétes ruhát viseljen.

Kapcsolódó cikk:
"Sokkot kaptam. Nem fogom szépíteni!" - Meryl Streep őszintén vallott az élő adásban

Dia

 	Linda Gray  	A Dallas Samanthája felett nem járt el az idő, legalábbis nem látványosan: az 1940-ben született színésznő napjainkban is kirobbanó formában van. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Linda Gray tényleg 71 múlt? A Dallas bombázója bátran letagadhatna 15 évet »

Linda Gray

A Dallas Samanthája felett nem járt el az idő, legalábbis nem látványosan: az 1940-ben született színésznő napjainkban is kirobbanó formában van.

Kapcsolódó cikk:
Linda Gray tényleg 71 múlt? A Dallas bombázója bátran letagadhatna 15 évet »

Dia

 	Olivia Newton-John  	A Grease sztárja az idő múlásával sem veszítette el báját és természetes ragyogását. Az 1948. szeptember 26-án született színésznőről senki sem mondaná meg, hogy már nemcsak 50, hanem 60 éves is elmúlt. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Friss képeken az egykori szexikon! Olivia Newton-Johnra alig lehet ráismerni már

Olivia Newton-John

A Grease sztárja az idő múlásával sem veszítette el báját és természetes ragyogását. Az 1948. szeptember 26-án született színésznőről senki sem mondaná meg, hogy már nemcsak 50, hanem 60 éves is elmúlt.

Kapcsolódó cikk:
Friss képeken az egykori szexikon! Olivia Newton-Johnra alig lehet ráismerni már

Dia

 	Sigourney Weaver  	Bár a rossz nyelvek szerint plasztikai sebészének ügyessége tartja fiatalon, az 1949-ben született színésznő megőrizte természetes ragyogását és üdeségét.

Sigourney Weaver

Bár a rossz nyelvek szerint plasztikai sebészének ügyessége tartja fiatalon, az 1949-ben született színésznő megőrizte természetes ragyogását és üdeségét.

Dia

 	Jane Fonda  	Az 1937-ben született színésznő lenyűgöző formában van, amit elmondása szerint az egészséges életmódnak és a rengeteg mozgásnak köszönhet. 	 	Kapcsolódó cikk: 	73 évesen is szexis! Jane Fonda kenterbe verte fiatal kolléganőjét a gálán »

Jane Fonda

Az 1937-ben született színésznő lenyűgöző formában van, amit elmondása szerint az egészséges életmódnak és a rengeteg mozgásnak köszönhet.

Kapcsolódó cikk:
73 évesen is szexis! Jane Fonda kenterbe verte fiatal kolléganőjét a gálán »

Dia

 	Sally Field  	A Forrest Gump című filmből, a Vészhelyzetből és a Testvérek című sorozatból is ismert színésznő fiatalos vonásait látva szinte hihetetlennek tűnik, hogy 1946-ban született.

Sally Field

A Forrest Gump című filmből, a Vészhelyzetből és a Testvérek című sorozatból is ismert színésznő fiatalos vonásait látva szinte hihetetlennek tűnik, hogy 1946-ban született.

Dia

 	Helen Mirren  	Az 1945-ben született világsztár sokak szerint szexibb, mint fiatal korában. Ezt a legjobban talán az támasztja alá, hogy 2011-ben egy szavazáson az övé lett Az év teste cím. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő! Helen Mirren 60 fölött dögösebb, mint fiatalon »

Helen Mirren

Az 1945-ben született világsztár sokak szerint szexibb, mint fiatal korában. Ezt a legjobban talán az támasztja alá, hogy 2011-ben egy szavazáson az övé lett Az év teste cím.

Kapcsolódó cikk:
Elképesztő! Helen Mirren 60 fölött dögösebb, mint fiatalon »

Dia

 	Jane Seymour  	Az egykori Bond-lány szépen öregszik, és a pletykákkal ellentétben a plasztikai beavatkozásokat sem akarja túlzásba vinni. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy szépsége mellett üdesége és bájos mosolya is a régi.  	Kapcsolódó cikk: 	Így néz ki Photoshop nélkül! Bikinis fotót posztolt magáról a 62 éves Bond-lány

Jane Seymour

Az egykori Bond-lány szépen öregszik, és a pletykákkal ellentétben a plasztikai beavatkozásokat sem akarja túlzásba vinni. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy szépsége mellett üdesége és bájos mosolya is a régi.

Kapcsolódó cikk:
Így néz ki Photoshop nélkül! Bikinis fotót posztolt magáról a 62 éves Bond-lány

Blog.hu ajánló
Fotó: