Minden idők legszexisebb színészei
Rudolph Valentinótól Orlando Bloomig - összeválogattuk azokat a jóképű világsztárokat, akik meghódították a nők szívét.

Dia

 	Rudolph Valentino (1895-1926) 	A filmtörténet első szexszimbólumának tartott színészről rengeteg legenda kering. Bár nemcsak a vásznon, de a magánéletben is a latin szeretőt játszotta, az sem kizárt, hogy a saját neméhez vonzódott. Az 1921-es Sejk izzó szemű amorózóját 31 évesen érte a halál, amit feltehetően kábítószer miatti gyomorfekély okozott.

Rudolph Valentino (1895-1926)

A filmtörténet első szexszimbólumának tartott színészről rengeteg legenda kering. Bár nemcsak a vásznon, de a magánéletben is a latin szeretőt játszotta, az sem kizárt, hogy a saját neméhez vonzódott. Az 1921-es Sejk izzó szemű amorózóját 31 évesen érte a halál, amit feltehetően kábítószer miatti gyomorfekély okozott.

Dia

 	Cary Grant (1904-1986) 	A jóképű fiatalember tizenévesen hátat fordított az iskolának, és komédiásnak szegődött. 1920-ban már a Broadway-n bontogatta szárnyait, majd Hollywoodot is meghódította olyan filmekkel, mint a Párducbébi vagy az Észak-északnyugat. Bond megalkotója, Ian Fleming állítása szerint róla mintázta az angol kémet. Fel is kérték, hogy játssza el a 007-est az 1962-es Dr. No-ban, de öregségére hivatkozva elutasította.

Cary Grant (1904-1986)

A jóképű fiatalember tizenévesen hátat fordított az iskolának, és komédiásnak szegődött. 1920-ban már a Broadway-n bontogatta szárnyait, majd Hollywoodot is meghódította olyan filmekkel, mint a Párducbébi vagy az Észak-északnyugat. Bond megalkotója, Ian Fleming állítása szerint róla mintázta az angol kémet. Fel is kérték, hogy játssza el a 007-est az 1962-es Dr. No-ban, de öregségére hivatkozva elutasította.

Dia

 	Marlon Brando (1924-2004) 	Bár hatalmasra hízva és magányosan halt meg, sosem lehet feledni azt a piszkosul vonzó, átható tekintetű macsót, mint amilyen Az 1951-es Vágy villamosában is volt. A zseniális, két Oscarral díjazott színész a hatvanas évek bevételi kudarcai után a Coppola-féle Keresztapában született újjá. Don Corleonéja ikonikussá vált.

Marlon Brando (1924-2004)

Bár hatalmasra hízva és magányosan halt meg, sosem lehet feledni azt a piszkosul vonzó, átható tekintetű macsót, mint amilyen Az 1951-es Vágy villamosában is volt. A zseniális, két Oscarral díjazott színész a hatvanas évek bevételi kudarcai után a Coppola-féle Keresztapában született újjá. Don Corleonéja ikonikussá vált.

Dia

 	Tony Curtis (1925-2010) 	Az egyik legismertebb magyar származású színész hatszor nősült életében. Az 1959-es Van, aki forrón szeretivel írta be magát a filmtörténetbe, de a magyar nézők a Minden lében két kanál sármőrjeként is imádták Roger Moore mellett. Az ezredforduló óta leginkább festői karrierjére koncentrál, és életrajzi kötetét is kiadta.

Tony Curtis (1925-2010)

Az egyik legismertebb magyar származású színész hatszor nősült életében. Az 1959-es Van, aki forrón szeretivel írta be magát a filmtörténetbe, de a magyar nézők a Minden lében két kanál sármőrjeként is imádták Roger Moore mellett. Az ezredforduló óta leginkább festői karrierjére koncentrál, és életrajzi kötetét is kiadta.

Dia

 	Paul Newman (1925-2008) 	James Dean halálával kapta meg első szerepei egyikét az 1956-os Valaki odafentben. A vakítóan kék szemű szívtipró egycsapásra mindenkit érdekelni kezdett, és további dél évszázadon át bizonyította tehetségét a vásznon. Nyolcszor jelölték Oscarra, amit az 1986-os Pénz színéért kapott meg végül. Legendás házassága Joanne Woodwarddal 1958-tól haláláig tartott.

Paul Newman (1925-2008)

James Dean halálával kapta meg első szerepei egyikét az 1956-os Valaki odafentben. A vakítóan kék szemű szívtipró egycsapásra mindenkit érdekelni kezdett, és további dél évszázadon át bizonyította tehetségét a vásznon. Nyolcszor jelölték Oscarra, amit az 1986-os Pénz színéért kapott meg végül. Legendás házassága Joanne Woodwarddal 1958-tól haláláig tartott.

Dia

 	Sean Connery 	Bár számos remek alakítással gazdagította a filmtörténelmet, az idősen is vonzó színész sokaknak az egyetlen igazi James Bond marad. Hat alkalommal öltötte magára a sármos kém elegáns szmokingját, majd egyéb filmekben is brillírozott. Az 1987-es Aki legyőzte Al Caponét Oscart is hozott neki. Az 1930-ban született színész az ezredforduló óta már csak elvétve forgat.

Sean Connery

Bár számos remek alakítással gazdagította a filmtörténelmet, az idősen is vonzó színész sokaknak az egyetlen igazi James Bond marad. Hat alkalommal öltötte magára a sármos kém elegáns szmokingját, majd egyéb filmekben is brillírozott. Az 1987-es Aki legyőzte Al Caponét Oscart is hozott neki. Az 1930-ban született színész az ezredforduló óta már csak elvétve forgat.

Dia

 	James Dean (1931-1955) 	Az ötvenes évek bálványa fájdalmasan fiatalon, egy autóbalesetben vesztette életét. Bár csak három jelentős filmet forgatott, az Édentől keletre, a Haragban a világgal és Az óriás is elég volt ahhoz, hogy halhatatlanná váljon. A két posztumusz Oscarra jelölt sztár sírjához azóta is rengetegen elzarándokolnak évről évre.

James Dean (1931-1955)

Az ötvenes évek bálványa fájdalmasan fiatalon, egy autóbalesetben vesztette életét. Bár csak három jelentős filmet forgatott, az Édentől keletre, a Haragban a világgal és Az óriás is elég volt ahhoz, hogy halhatatlanná váljon. A két posztumusz Oscarra jelölt sztár sírjához azóta is rengetegen elzarándokolnak évről évre.

Dia

 	Alain Delon 	A francia filmművészet égetően szexi színésze 1960-ban, a Ragyogó napfénnyel került a sztárok közé. Sikerek és zűrök övezik életét. Vad viszonyt folytatott Romy Schneiderrel, 1968-ban pedig holtan találták testőrét a háza melletti kukában. Ez utóbbi eseményből nagy botrány kerekedett, de ez sem hátráltatta karrierjét. Az 1935-ben született színész legenda a hatvanas évek óta rendező és producer is.

Alain Delon

A francia filmművészet égetően szexi színésze 1960-ban, a Ragyogó napfénnyel került a sztárok közé. Sikerek és zűrök övezik életét. Vad viszonyt folytatott Romy Schneiderrel, 1968-ban pedig holtan találták testőrét a háza melletti kukában. Ez utóbbi eseményből nagy botrány kerekedett, de ez sem hátráltatta karrierjét. Az 1935-ben született színész legenda a hatvanas évek óta rendező és producer is.

Dia

 	Robert Redford 	Az 1936-ban született szőke szívtipró a későbbi barát, Paul Newman felejthetetlen partnere volt a Butch Cassidy és a Sundance kölyökben. Számos sikerfilm sztárja, 1980-ban pedig az Átlagemberekkel rendezőként is debütált. Ugyanebben az évben megalapította a Sundance Intézetet, mely a független filmeseket hivatott segíteni. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Robert Redford »

Robert Redford

Az 1936-ban született szőke szívtipró a későbbi barát, Paul Newman felejthetetlen partnere volt a Butch Cassidy és a Sundance kölyökben. Számos sikerfilm sztárja, 1980-ban pedig az Átlagemberekkel rendezőként is debütált. Ugyanebben az évben megalapította a Sundance Intézetet, mely a független filmeseket hivatott segíteni.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Robert Redford »

Dia

 	Harrison Ford 	A markáns vonásokkal rendelkező színész két korszakalkotó karaktert is megformált: a Csillagok háborúja-trilógia Han Solója után neki köszönhetjük a filckalapos, fanyar humorú Indiana Jones-t is. Az 1942-ben született színész az ezredforduló óta már kevesebbet forgat, de Indy kedvéért még wyomingi birtokát is elhagyta.

Harrison Ford

A markáns vonásokkal rendelkező színész két korszakalkotó karaktert is megformált: a Csillagok háborúja-trilógia Han Solója után neki köszönhetjük a filckalapos, fanyar humorú Indiana Jones-t is. Az 1942-ben született színész az ezredforduló óta már kevesebbet forgat, de Indy kedvéért még wyomingi birtokát is elhagyta.

Dia

 	Richard Gere 	Az 1980-as Amerikai dzsigoló kitartott callboyaként még minden férfias vonzerejét bevetette, hogy meghódítsa a partnereit - és a nézőket is. Tíz évvel később a Micsoda nő!-vel aratott sikereket, de drámában - Higgy neki, hisz zsaru - is erős. Az 1949-ben született sármos színész manapság forgatáson kívüli ideje nagy részét buddhista gyakorlatokkal tölti.

Richard Gere

Az 1980-as Amerikai dzsigoló kitartott callboyaként még minden férfias vonzerejét bevetette, hogy meghódítsa a partnereit - és a nézőket is. Tíz évvel később a Micsoda nő!-vel aratott sikereket, de drámában - Higgy neki, hisz zsaru - is erős. Az 1949-ben született sármos színész manapság forgatáson kívüli ideje nagy részét buddhista gyakorlatokkal tölti.

Dia

 	Denzel Washington 	A Pelikán-ügyirat együttérző igazság bajnoka gyűlölnivaló, korrupt zsaruként is szédületes a 2001-es Kiképzésben - amiért Oscart is kapott. Az 1954-es születésű beskatulyázhatatlan sármőr 1983 óta él feleségével és négy gyermekével. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Denzel Washington »

Denzel Washington

A Pelikán-ügyirat együttérző igazság bajnoka gyűlölnivaló, korrupt zsaruként is szédületes a 2001-es Kiképzésben - amiért Oscart is kapott. Az 1954-es születésű beskatulyázhatatlan sármőr 1983 óta él feleségével és négy gyermekével.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Denzel Washington »

Dia

 	John Travolta 	A színész 1977-es Szombat esti lázban még csak táncolt, az egy évvel későbbi Grease-ben már énekelt is. Unalmas szerepek után az 1994-es Ponyvaregény bérgyilkosaként tért vissza zseniálisan, de nem kevés kilóval szaporodva. Azóta többnyire az őrület határán lévő rosszfiúkat jelenít meg a vásznon. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: John Travolta »

John Travolta

A színész 1977-es Szombat esti lázban még csak táncolt, az egy évvel későbbi Grease-ben már énekelt is. Unalmas szerepek után az 1994-es Ponyvaregény bérgyilkosaként tért vissza zseniálisan, de nem kevés kilóval szaporodva. Azóta többnyire az őrület határán lévő rosszfiúkat jelenít meg a vásznon.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: John Travolta »

Dia

 	Bruce Willis 	Az érző lelkű, ám rettenthetetlen John McClane a nyolcvanas-kilencvenes években még koszos trikóban is a nők első számú kedvencévé vált. Bár jobbára azóta is hasonló karaktereket alakít, a rajongók máig kedvelik. A Demi Moore-ral kötött házassága után a háromlányos apára ismét rátalált a szerelem Emma Heming személyében, aki 2009 óta a neje.

Bruce Willis

Az érző lelkű, ám rettenthetetlen John McClane a nyolcvanas-kilencvenes években még koszos trikóban is a nők első számú kedvencévé vált. Bár jobbára azóta is hasonló karaktereket alakít, a rajongók máig kedvelik. A Demi Moore-ral kötött házassága után a háromlányos apára ismét rátalált a szerelem Emma Heming személyében, aki 2009 óta a neje.

Dia

 	Antonio Banderas 	Az 1960-ban született spanyol szívtiprót Pedro Almodóvar karolta fel. Közös filmjeik, mint a Matador, röpítették a világhírnév és Amerika felé. Hollywoodban remek szerepek követték egymást a Philadelphiától az Evitán keresztül egészen a Zorró álarcáig. Az utóbbi időben pedig a Shrek-mesék Csizmás kandúrjának hangjaként brillíroz. Felesége 1996 óta Melanie Griffith, akivel a Hárman párban forgatásán gabalyodott össze.

Antonio Banderas

Az 1960-ban született spanyol szívtiprót Pedro Almodóvar karolta fel. Közös filmjeik, mint a Matador, röpítették a világhírnév és Amerika felé. Hollywoodban remek szerepek követték egymást a Philadelphiától az Evitán keresztül egészen a Zorró álarcáig. Az utóbbi időben pedig a Shrek-mesék Csizmás kandúrjának hangjaként brillíroz. Felesége 1996 óta Melanie Griffith, akivel a Hárman párban forgatásán gabalyodott össze.

Dia

 	George Clooney 	A Vészhelyzet sármos Ross dokija az idők során a nők első számú kedvencévé nőtte ki magát. A kilencvenes évek sikerfilmjei, mint az Alkonyattól pirkadatig és a Mint a kámfor után az Ocean's-mozikkal lett népszerű. Az 1961-ban született színész rendezőként is elismert. 	 	Kapcsolódó címke: 	George Clooney »

George Clooney

A Vészhelyzet sármos Ross dokija az idők során a nők első számú kedvencévé nőtte ki magát. A kilencvenes évek sikerfilmjei, mint az Alkonyattól pirkadatig és a Mint a kámfor után az Ocean's-mozikkal lett népszerű. Az 1961-ban született színész rendezőként is elismert.

Kapcsolódó címke:
George Clooney »

Dia

 	Tom Cruise 	A fogpaszta-mosolyú színész a Top Gun és a Coctail filmek után lett millió hölgynéző kedvence. Ma már Hollywood egyik legjobban fizetett jófiú-szupersztárja, akinek a neve garancia a nagy bevételre. Mégis, néha igyekszik eltérni az elvárásoktól: a 2004-es Collateralban például szőrös szívű bérgyilkost játszott. Nicole Kidman után 2006-ban Katie Holmes-t vette el, kislányuk, Suri a média állandó szereplője.

Tom Cruise

A fogpaszta-mosolyú színész a Top Gun és a Coctail filmek után lett millió hölgynéző kedvence. Ma már Hollywood egyik legjobban fizetett jófiú-szupersztárja, akinek a neve garancia a nagy bevételre. Mégis, néha igyekszik eltérni az elvárásoktól: a 2004-es Collateralban például szőrös szívű bérgyilkost játszott. Nicole Kidman után 2006-ban Katie Holmes-t vette el, kislányuk, Suri a média állandó szereplője.

Dia

 	Johnny Depp 	Hollywood egyik legsokoldalúbb színészét sosem érdekelte, melyik filmmel mennyit fog kaszálni. Számos mozi különc karakterét eljátszotta. Az Ollókezű Edward és a Betépve után ilyen hasonló vállalta el a Karib tenger kalózai főszerepét is, ám Jack Sparrow kapitányának lazasága végül a szexis világsztárok közé emelte.

Johnny Depp

Hollywood egyik legsokoldalúbb színészét sosem érdekelte, melyik filmmel mennyit fog kaszálni. Számos mozi különc karakterét eljátszotta. Az Ollókezű Edward és a Betépve után ilyen hasonló vállalta el a Karib tenger kalózai főszerepét is, ám Jack Sparrow kapitányának lazasága végül a szexis világsztárok közé emelte.

Dia

 	Brad Pitt 	Jóképű tolvajként már a Thelma és Louis-ban belopta magát a hölgynézők szívébe. Azóta bármit csinál, rajongók millió lesik a vásznon: lehet az kegyetlen pszichothriller, mint a Hetedik vagy történelmi dráma, mint a Trója. Amikor pedig nem filmez, akkor is tudunk róla mindent: az Angelina Jolie-val folytatott kapcsolatáról. 	Kapcsolódó címke: 	Brad Pitt »

Brad Pitt

Jóképű tolvajként már a Thelma és Louis-ban belopta magát a hölgynézők szívébe. Azóta bármit csinál, rajongók millió lesik a vásznon: lehet az kegyetlen pszichothriller, mint a Hetedik vagy történelmi dráma, mint a Trója. Amikor pedig nem filmez, akkor is tudunk róla mindent: az Angelina Jolie-val folytatott kapcsolatáról.
Kapcsolódó címke:
Brad Pitt »

Dia

 	Clive Owen 	Az 1962-es születésű brit sármőrre az ezredforduló után figyelt fel a gyengébbik nem. Legszexibb szerepei közé tartozik a Határok nélkül szenvedélyes orvosa és a 2004-es Közelebb Larryje, amiért Oscarra is jelölték. Bár nem kérkedik vele, 1995 óta házas, feleségével két gyermeket nevelnek.

Clive Owen

Az 1962-es születésű brit sármőrre az ezredforduló után figyelt fel a gyengébbik nem. Legszexibb szerepei közé tartozik a Határok nélkül szenvedélyes orvosa és a 2004-es Közelebb Larryje, amiért Oscarra is jelölték. Bár nem kérkedik vele, 1995 óta házas, feleségével két gyermeket nevelnek.

Dia

 	Hugh Jackman 	A vonzó színész, aki a 2000-es X-Men: Kívülállók Farkasaként lett ismert, Ausztráliából hódította meg Hollywoodot. Az utóbbi években bebizonyította, hogy ott a helye a legszexibb sztárok között. A Tökéletes trükkben zseniális partnere Christian Bale-nek, az Ausztráliában pedig a romantika nagymestere Nicole Kidman mellett. Az 1968-ban született, szimpatikus sármőr 13 évvel idősebb feleségével él immáron 1996 óta.

Hugh Jackman

A vonzó színész, aki a 2000-es X-Men: Kívülállók Farkasaként lett ismert, Ausztráliából hódította meg Hollywoodot. Az utóbbi években bebizonyította, hogy ott a helye a legszexibb sztárok között. A Tökéletes trükkben zseniális partnere Christian Bale-nek, az Ausztráliában pedig a romantika nagymestere Nicole Kidman mellett. Az 1968-ban született, szimpatikus sármőr 13 évvel idősebb feleségével él immáron 1996 óta.

Dia

 	Jude Law 	A 2001-es A.I. - Mesterséges értelem Gigolo Joe-ja az életben is bizonyította, hogy imádja a nőket. Megcsalta feleségét, Sadie Frostot, későbbi egyéjszakás kalandjából pedig 2009 szeptemberében született egy fia. A színészt több alkalommal is jelölték Oscarra: A tehetséges Mr. Ripley után a Hideghegyért is. 	 

Jude Law

A 2001-es A.I. - Mesterséges értelem Gigolo Joe-ja az életben is bizonyította, hogy imádja a nőket. Megcsalta feleségét, Sadie Frostot, későbbi egyéjszakás kalandjából pedig 2009 szeptemberében született egy fia. A színészt több alkalommal is jelölték Oscarra: A tehetséges Mr. Ripley után a Hideghegyért is.
 

Dia

 	Jason Statham 	A brit sztár kétségtelenül a nyers férfierő megtestesítője. Bár nem kimondottan jóképű és nem is színészzseni, mégis lebilincselően hozza a szívdöglesztő macsó figurát. A Szállító vagy a Crank legismertebb filmjei közé tartoznak.

Jason Statham

A brit sztár kétségtelenül a nyers férfierő megtestesítője. Bár nem kimondottan jóképű és nem is színészzseni, mégis lebilincselően hozza a szívdöglesztő macsó figurát. A Szállító vagy a Crank legismertebb filmjei közé tartoznak.

Dia

 	Leonardo DiCaprio 	Az 1974-es születésű DiCaprio pufók arcú tinibálványból a kor egyik legtehetségesebb - és nem utolsó sorban jóképű - drámai hősévé küzdötte fel magát. Már senki nem csak a Titanicos Leót látja benne. Bebizonyította, hogy érzékeny karakterszínész, amilyennek a 2008-as Szabadság útjaiban láthattuk, ismét Kate Winslet oldalán.

Leonardo DiCaprio

Az 1974-es születésű DiCaprio pufók arcú tinibálványból a kor egyik legtehetségesebb - és nem utolsó sorban jóképű - drámai hősévé küzdötte fel magát. Már senki nem csak a Titanicos Leót látja benne. Bebizonyította, hogy érzékeny karakterszínész, amilyennek a 2008-as Szabadság útjaiban láthattuk, ismét Kate Winslet oldalán.

Dia

 	Orlando Bloom 	A lányos arcú fiúkat kedvelő hölgyek bizonyára elalélnak, valahányszor a 1977-es születésű brit színész felbukkan a vásznon. A Gyűrűk ura Legolas-aként híressé vált szívtipró a Karib tenger kalózaiban folytatta hollywoodi karrierjének építését.

Orlando Bloom

A lányos arcú fiúkat kedvelő hölgyek bizonyára elalélnak, valahányszor a 1977-es születésű brit színész felbukkan a vásznon. A Gyűrűk ura Legolas-aként híressé vált szívtipró a Karib tenger kalózaiban folytatta hollywoodi karrierjének építését.

Dia

 	James Franco 	Az 1978-ban született dögös sztárért nők ezrei rajonganak, 2009-ben pedig egy férfi, méghozzá Sean Penn szívét is meghódította - persze, csak a filmvásznon, a Milk című életrajzi drámában. 	Kapcsolódó cikk: 	Öt évig bírták a távkapcsolatot! Váratlanul szakított az ismert sztárpár »

James Franco

Az 1978-ban született dögös sztárért nők ezrei rajonganak, 2009-ben pedig egy férfi, méghozzá Sean Penn szívét is meghódította - persze, csak a filmvásznon, a Milk című életrajzi drámában.

Kapcsolódó cikk:
Öt évig bírták a távkapcsolatot! Váratlanul szakított az ismert sztárpár »

Dia

 	Colin Farrell 	Az 1976-ban született, jóképű ír színész nevét 2000-ben ismerte meg az egész világ, amikor szerepet kapott A tigrisek földjén című háborús filmben. Azóta Hollywood egyik legfelkapottabb sztárja lett, aki művész- és tömegfilmekben egyaránt szívesen szerepel.

Colin Farrell

Az 1976-ban született, jóképű ír színész nevét 2000-ben ismerte meg az egész világ, amikor szerepet kapott A tigrisek földjén című háborús filmben. Azóta Hollywood egyik legfelkapottabb sztárja lett, aki művész- és tömegfilmekben egyaránt szívesen szerepel.

Dia

 	Jean-Paul Belmondo 	A franciák legendás színésze az ezredforduló óta nem nagyon állt a felvevőgépek elé, de még mindig ő az egyik legismertebb sztár a hazájában. Az eredetileg bokszolónak készülő Belmondo filmes karrierje az ötvenes évek végén, a Kettős küldetésben című mozival indult. Olyan klasszikus alkotásokat köszönhetünk neki, mint a Kifulladásig, a Cartouche, a Borsalino - ebben Alain Delonnal játszott.

Jean-Paul Belmondo

A franciák legendás színésze az ezredforduló óta nem nagyon állt a felvevőgépek elé, de még mindig ő az egyik legismertebb sztár a hazájában. Az eredetileg bokszolónak készülő Belmondo filmes karrierje az ötvenes évek végén, a Kettős küldetésben című mozival indult. Olyan klasszikus alkotásokat köszönhetünk neki, mint a Kifulladásig, a Cartouche, a Borsalino - ebben Alain Delonnal játszott.

Dia

 	Gerard Butler 	Az 1969-es születésű skót szívtipró a kilencvenes évek végén tűnt fel a vásznon, és már láthattuk Angelina Jolie oldalán a 2003-as Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője című filmben, igazi világsztárt mégis a 300 című történelmi mozi csinált belőle.

Gerard Butler

Az 1969-es születésű skót szívtipró a kilencvenes évek végén tűnt fel a vásznon, és már láthattuk Angelina Jolie oldalán a 2003-as Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője című filmben, igazi világsztárt mégis a 300 című történelmi mozi csinált belőle.

Dia

 	Bradley Cooper 	A kölyökképű, de módfelett szexi Bradley Cooper eleinte olyan sorozatokban villantotta ellenállhatatlan mosolyát, mint az Alias és a Kés/alatt. Majd jött a 2009-es Másnaposok, melynek köszönhetően egycsapásra a mozisztárok között találta magát. Azóta játszott már A szupercsapatban, a Csúcshatásban, majd a Másnaposok folytatásában. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Bradley Cooper »

Bradley Cooper

A kölyökképű, de módfelett szexi Bradley Cooper eleinte olyan sorozatokban villantotta ellenállhatatlan mosolyát, mint az Alias és a Kés/alatt. Majd jött a 2009-es Másnaposok, melynek köszönhetően egycsapásra a mozisztárok között találta magát. Azóta játszott már A szupercsapatban, a Csúcshatásban, majd a Másnaposok folytatásában.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Bradley Cooper »

Dia

 	Rob Lowe 	Az 1962-es születűsű, szemtelenül jóképű amerikai színészt a kilencvenes évek tinibálványaként tartják számon, hiszen meglehetősen fiatalon, már 23 évesen megalapozta hírnevét a Szent Elmo tüze című filmmel. Később olyan népszerű tévésorozatokkal növelte rajongótáborát, mint Az elnök emberei vagy a Testvérek.

Rob Lowe

Az 1962-es születűsű, szemtelenül jóképű amerikai színészt a kilencvenes évek tinibálványaként tartják számon, hiszen meglehetősen fiatalon, már 23 évesen megalapozta hírnevét a Szent Elmo tüze című filmmel. Később olyan népszerű tévésorozatokkal növelte rajongótáborát, mint Az elnök emberei vagy a Testvérek.

Dia

 	Joseph Godon-Levitt 	Az Eredet kisfiúsan sármos sztárja hatévesen állt először kamera előtt, huszonéves korára sorozatokkal és független filmek sorával alapozta meg hírnevét. Tehetségét számtalan elismeréssel jutalmazták már, az 500 nap nyár című filmben nyújtott alakítását még Golden Globe díjra is jelölték.

Joseph Godon-Levitt

Az Eredet kisfiúsan sármos sztárja hatévesen állt először kamera előtt, huszonéves korára sorozatokkal és független filmek sorával alapozta meg hírnevét. Tehetségét számtalan elismeréssel jutalmazták már, az 500 nap nyár című filmben nyújtott alakítását még Golden Globe díjra is jelölték.

Dia

 	Henry Cavill 	Az 1983-as születésű brit szépfiú olyan kosztümös, történelmi filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Monte Cristo grófja, a Trisztán és Izolda vagy az HBO sikersorozata, a Tudorok. Tény, hogy az észbontóan jóképű színészen minden jelmez remekül mutat, talán épp ezért osztották rá a 2012-es Superman mozi főszerepét.

Henry Cavill

Az 1983-as születésű brit szépfiú olyan kosztümös, történelmi filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Monte Cristo grófja, a Trisztán és Izolda vagy az HBO sikersorozata, a Tudorok. Tény, hogy az észbontóan jóképű színészen minden jelmez remekül mutat, talán épp ezért osztották rá a 2012-es Superman mozi főszerepét.

Dia

 	Chris Hemsworth 	Az ausztrál szépfiú karrierje még most van alakulóban, hiszen korábban csak szappanoperákban és tévésorozatokban szerepelt. A Star Trek kultikus sci-fiben játszott karaktere hozta meg számára a kiugrást, azóta több kösztümös filmben is szerepet kapott. Legutóbb a skandináv, harcos istenség Thor jelmezés öltötte magára, olyan nagy sikerrel, hogy izmos alakja a The Avengersben is feltűnik majd.

Chris Hemsworth

Az ausztrál szépfiú karrierje még most van alakulóban, hiszen korábban csak szappanoperákban és tévésorozatokban szerepelt. A Star Trek kultikus sci-fiben játszott karaktere hozta meg számára a kiugrást, azóta több kösztümös filmben is szerepet kapott. Legutóbb a skandináv, harcos istenség Thor jelmezés öltötte magára, olyan nagy sikerrel, hogy izmos alakja a The Avengersben is feltűnik majd.

Dia

 	Viggo Mortensen 	Az igézű tekintetű Viggo Mortensen rendkívül sokszínű színész, tehetségét közel három évtizede bizonyítja a kamerák világában. Munkásságát a szakma is elismeri, 2008-ban a Golden Globe-ra és az Oscar-díjra is jelölték a Eastern Promises - Gyilkos ígéretek című krimiben nyújtott alakításáért.

Viggo Mortensen

Az igézű tekintetű Viggo Mortensen rendkívül sokszínű színész, tehetségét közel három évtizede bizonyítja a kamerák világában. Munkásságát a szakma is elismeri, 2008-ban a Golden Globe-ra és az Oscar-díjra is jelölték a Eastern Promises - Gyilkos ígéretek című krimiben nyújtott alakításáért.

Dia

 	Hugh Grant 	A sármos angol színész 1960-ban született Londonban. A kilencvenes évek romantikus filmjeinek koronázatlan királya mára igencsak megöregedett. Ráncai elmélyültek, haja őszesbe fordult, és hát a szeme alatti táskák sem lettek kisebbek. De azért még mindig szeretjük.

Hugh Grant

A sármos angol színész 1960-ban született Londonban. A kilencvenes évek romantikus filmjeinek koronázatlan királya mára igencsak megöregedett. Ráncai elmélyültek, haja őszesbe fordult, és hát a szeme alatti táskák sem lettek kisebbek. De azért még mindig szeretjük.

Dia

 	Til Schweiger 	A német színészek talán legszexisebbje 1963 decemberében született, és először 1991-ben láthatták a nézők. Azóta nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban is ismertté vált, köszönhetően olyan moziknak, mint a Becstelen Brigantyk és a Szilveszter éjjel. Színészi tevékenysége mellett rendezőként is bemutatkozott már, egyebek közt a Fülenincs nyúl és a Mezítlábas szerelem rendezése fűződik a nevéhez.

Til Schweiger

A német színészek talán legszexisebbje 1963 decemberében született, és először 1991-ben láthatták a nézők. Azóta nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban is ismertté vált, köszönhetően olyan moziknak, mint a Becstelen Brigantyk és a Szilveszter éjjel. Színészi tevékenysége mellett rendezőként is bemutatkozott már, egyebek közt a Fülenincs nyúl és a Mezítlábas szerelem rendezése fűződik a nevéhez.

Dia

 	Ben Richards 	A brit színészt sokan a Futballistafeleségek, a Holby Városi Kórház, illetve a The Bill című sorozatokból ismerik. 2012 januárjában jelentette be, hogy rákbetegségben szenved. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak 39 éves! Rákot diagnosztizáltak a jóképű sorozatszínésznél »

Ben Richards

A brit színészt sokan a Futballistafeleségek, a Holby Városi Kórház, illetve a The Bill című sorozatokból ismerik. 2012 januárjában jelentette be, hogy rákbetegségben szenved.

Kapcsolódó cikk:
Csak 39 éves! Rákot diagnosztizáltak a jóképű sorozatszínésznél »

Dia


            	Dominic Cooper
            	Az 1978-as születésű brit színész a Mamma mia! című filmmel lett világhírű, azóta kapkodnak érte a rendezők. A forgatások alatt összejött kolléganőjével, Amanda Seyfrieddel, de két év után szakítottak a távolság miatt.

Dominic Cooper

Az 1978-as születésű brit színész a Mamma mia! című filmmel lett világhírű, azóta kapkodnak érte a rendezők. A forgatások alatt összejött kolléganőjével, Amanda Seyfrieddel, de két év után szakítottak a távolság miatt.

Blog.hu ajánló
Fotó: