A legszexibb sorozatdokik
Patrick Dempsey A Grace klinika sármos doktora.

Dia

 	Hugh Laurie  	Az 53 éves Hugh Laurie, azaz Dr. House csak a tévében tűnik mogorva, zsémbes embernek, a való életben nagyon is boldog. Feleségével, akivel már 13 éve házasok, három gyermeket nevelnek.  	Kapcsolódó cikk: 	Mindenki megdöbbent! Tinibálvánnyal jött össze a TV2 sztárja 	 

Hugh Laurie

Az 53 éves Hugh Laurie, azaz Dr. House csak a tévében tűnik mogorva, zsémbes embernek, a való életben nagyon is boldog. Feleségével, akivel már 13 éve házasok, három gyermeket nevelnek.

Kapcsolódó cikk:
Mindenki megdöbbent! Tinibálvánnyal jött össze a TV2 sztárja
 

Dia

 	Patrick Dempsey  	A Grace Klinika című sorozatban a Dr. Derek Shepherd-t alakító Patrick Dempsey-ért hiába rajonganak a nők, a magánéletben boldog családapának mondhatja magát. 1999-ben vette feleségül párját, akitől azóta már három gyermeke született.  	   	Sztárlexikon Patrick Dempsey-ről »

Patrick Dempsey

A Grace Klinika című sorozatban a Dr. Derek Shepherd-t alakító Patrick Dempsey-ért hiába rajonganak a nők, a magánéletben boldog családapának mondhatja magát. 1999-ben vette feleségül párját, akitől azóta már három gyermeke született.

 

Sztárlexikon Patrick Dempsey-ről »

Dia

	Justin Chambers	A Grace Klinika szívtiprója, Dr. Alex Karev, azaz Justin Chambers, aki a való életben korábban modellkedéssel is foglalkozott, feleségével közösen öt gyermeket: négy kislányt és egy kisfiút nevelnek.

Justin Chambers

A Grace Klinika szívtiprója, Dr. Alex Karev, azaz Justin Chambers, aki a való életben korábban modellkedéssel is foglalkozott, feleségével közösen öt gyermeket: négy kislányt és egy kisfiút nevelnek.

Dia

	Eric Dane	Dr. Marc Sloan, azaz Eric Dane a Grace Klinika sztárja 2004-ben vette feleségül színésznő barátnőjét, Rebecca Gayheartot, akitől két kislánya született.

Eric Dane

Dr. Marc Sloan, azaz Eric Dane a Grace Klinika sztárja 2004-ben vette feleségül színésznő barátnőjét, Rebecca Gayheartot, akitől két kislánya született.

Dia

	Jesse Spencer	Jó hír a rajongóknak, hogy a Dr. House című sorozat kisfiús arcú orvosa, Dr. Robert Chase, azaz Jesse Spencer még mindig nőtlen. Három évig sorozatbeli partnerével, Jennifer Morrisonnal alkottak egy párt, sőt, el is jegyezték egymást. Később azonban mégis szakítottak.

Jesse Spencer

Jó hír a rajongóknak, hogy a Dr. House című sorozat kisfiús arcú orvosa, Dr. Robert Chase, azaz Jesse Spencer még mindig nőtlen. Három évig sorozatbeli partnerével, Jennifer Morrisonnal alkottak egy párt, sőt, el is jegyezték egymást. Később azonban mégis szakítottak.

Dia

 	Omar Epps  	A Dr. House másik jóképű orvosát Dr. Eric Foremant alakító Omar Epps Kaliforniában él feleségével, Keisha Spivey-val és két közös gyermekükkel, K'mari Mae-vel és Amirral.

Omar Epps

A Dr. House másik jóképű orvosát Dr. Eric Foremant alakító Omar Epps Kaliforniában él feleségével, Keisha Spivey-val és két közös gyermekükkel, K'mari Mae-vel és Amirral.

Dia

 	George Clooney  	George Clooney-t a világ Dr. Doug Rossként ismerte meg a kilencvenes évek sikersorozatában, a Vészhelyzetben. A színész azóta már kinőtte ezt a szerepet, több népszerű filmben is játszott, sőt, a világ legszexisebb férfijának is megválaszották. Ő azonban még mindig nőtlen.  	   	Sztárlexikon George Clooney-ról »

George Clooney

George Clooney-t a világ Dr. Doug Rossként ismerte meg a kilencvenes évek sikersorozatában, a Vészhelyzetben. A színész azóta már kinőtte ezt a szerepet, több népszerű filmben is játszott, sőt, a világ legszexisebb férfijának is megválaszották. Ő azonban még mindig nőtlen.

 

Sztárlexikon George Clooney-ról »

Dia

	Goran Visnjic	A Vészhelyzet horvát származású dokija, a szomorú szemű Dr. Luka Kovac, azaz Goran Visnjic, bár a sorozatban elvesztette családját, a való életben feleségével és két közös gyermekükkel nagy boldogságban élnek.

Goran Visnjic

A Vészhelyzet horvát származású dokija, a szomorú szemű Dr. Luka Kovac, azaz Goran Visnjic, bár a sorozatban elvesztette családját, a való életben feleségével és két közös gyermekükkel nagy boldogságban élnek.

Dia

	Noah Wyle	Ki ne emlékezne a Vészhelyzet kissé esetlen, de annál szeretetreméltó figurájára, a kisfiús Dr. John Carterre? Ő Noah Wyle, aki néhány éve elvált, ám volt feleségével és két gyermekével mind a mai napig jó kapcsolatot ápol.

Noah Wyle

Ki ne emlékezne a Vészhelyzet kissé esetlen, de annál szeretetreméltó figurájára, a kisfiús Dr. John Carterre? Ő Noah Wyle, aki néhány éve elvált, ám volt feleségével és két gyermekével mind a mai napig jó kapcsolatot ápol.

Dia

 	Eriq La Salle  	A Vészhelyzet Peter Benton doktorának, azaz Eriq La Salle-nek az életéről nem lehet sokat tudni. Az utóbbi években filmrendezéssel tölti mindennapjait.

Eriq La Salle

A Vészhelyzet Peter Benton doktorának, azaz Eriq La Salle-nek az életéről nem lehet sokat tudni. Az utóbbi években filmrendezéssel tölti mindennapjait.

Ezt is szeretjük
Fotó: