Egy törölköző takarta! Az RTL Klub sztárja túl sokat mutatott magából
Fotókon az új Dallas jóképű színésze, Josh Henderson, és a többi hollywoodi rosszfiú!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy várakozás előzte meg az új Dallas megjelenését, és a siker természetesen nem maradt el. A forgatókönyvírók visszahozták a régi nagy neveket, és izgalmaktól sem mentes eseményekkel, no meg persze igazi szépfiúkkal kötik le a nézők, különösen a női rajongók figyelmét.

Josh Henderson az egyik fiatal szereplő, aki után nemcsak a lányok, de az érettebb nők is bomlanak. A szexi színészt korábban a Született feleségek rakoncátlan tinédzsereként ismerhettük meg, de a valódi hírnevet kétségtelenül a Dallas hozta meg számára. A sorozatban ő alakítja Jockey fiát, John Rosst.

A következő összeállításunkban összegyűjtöttük az általunk legszexisebbnek vélt rosszfiúkat a filmvászonról, többek között Matt Damonnal és Channing Tatummal. Lapozd végig, és döntsd el, hogy egyetértesz-e velünk!

Ruhátlanul pózoltak az új Dallas sztárjai

A három visszatérő legenda: Linday Gray, Larry Hagman és Patrick Duffy mellett a két fiatal, jóképű színész: Josh Henderson és Jesse Metcalfe is ledobta a ruháit azon a plakáton, amelyet a sorozat indulása előtt készítettek. Nézd meg te is, hogyan mutatnak egy szál törölközőben a sztárok!

Ezt is szeretjük