Átverték a rajongókat a Szex és New York alkotói
Képgalériával
A New Yorkban játszódó szókimondó sorozat eredetileg négy harmincas szingli életét hivatott bemutatni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

No, igen ám, de a kezdetek óta eltelt tíz évben a szereplők mit sem öregedtek – legalábbis a sorozat szerint.

Az 1998-ban indult széria a Nagy Almában élő négy barátnő életébe adott betekintést a nézőknek, akik hat szezonon keresztül küzdöttek a férfiakkal, párkapcsolati problémákkal, munkahelyi zűrökkel, és feszegették az önmaguk szabta határokat.

A nagy leleplezés

A hazánkban júniusban debütáló Szex és New York mozi a sorozat lezárása után négy évvel játszódik, arra keresvén a választ, vajon hol tartanak a karakterek, mit sikerült álmaikból valóra váltani.

Sőt, hogy fokozzák az izgalmakat, nemrégiben az is kiszivárgott, hogy valamelyik állandó tag elhalálozik a mozivásznon.

Bár a főszereplők látszólag egy napot sem öregedtek a mozi és a promóciós fotók tanúsága szerint, a londoni premieren megjelent színésznőkön – a márkás ruhaköltemények ellenére - bizony egyértelműen látszottak a kor tagadhatatlan jelei, mindazon szarkalábak és ráncok, melyeket a sorozat készítői oly gondos munkával időről időre eltüntettek a filmkockákról.

És volt is mit kiretusálni: a sztárok ugyanis inkább számítanak középkorú hölgyeknek, mintsem a harmincas éveikben járó csajoknak. A legfiatalabb szereplő, Cynthia Nixon, aki a munkamániás ügyvéd Mirandát játszotta, immáron 42 éves


Őt szorosan követik a maguk 43 évével Sarah Jessica Parker, az újságíró Carrie Bradshaw megtestesítője, és Kristin Davis, aki a konzervatív Charlotte bőrébe bújt.

A legkorosabb színésznő, Kim Cattrall, a szexuálisan túlfűtött Samantha alakítója, ő bizony már az 51. életévét tapodja.

Ezt is szeretjük