A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban
Vannak olyan színésznők, akikről az ember alig hinné, hogy már anyukák.

Dia

	Jessica Alba	Ki gondolná, hogy a Fantasztikus négyes kislányosan bájos sztárja már anyuka? Pedig így van: férjétől, Cash Warrentől 2008 júniusában született kislánya, Honor Marie, majd 2011 nyarán Haven Garner is világa jött.		Kapcsolódó cikk:	Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Jessica Alba

Ki gondolná, hogy a Fantasztikus négyes kislányosan bájos sztárja már anyuka? Pedig így van: férjétől, Cash Warrentől 2008 júniusában született kislánya, Honor Marie, majd 2011 nyarán Haven Garner is világa jött.

Kapcsolódó cikk:
Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Dia

	Halle Berry	Az egykori szépségkirálynőből lett színésznő 2005-ben ismerkedett meg a nálánál kilenc évvel ifjabb modellel, Gabriel Aubrey-val. Közös kislányuk, Nahla Ariela 2008 márciusában jött világra. Ugyan azóta már elváltak, a tündéri csemete örökre összeköti őket.	Kapcsolódó képgaléria:	A legcukibb sztárcsemeték »

Halle Berry

Az egykori szépségkirálynőből lett színésznő 2005-ben ismerkedett meg a nálánál kilenc évvel ifjabb modellel, Gabriel Aubrey-val. Közös kislányuk, Nahla Ariela 2008 márciusában jött világra. Ugyan azóta már elváltak, a tündéri csemete örökre összeköti őket.

Kapcsolódó képgaléria:
A legcukibb sztárcsemeték »

Dia

	Poppy Montgomery	A Nyomtalanul csinos Samanthája 35 éves korában, 2007 decemberében adott életet kisfiának, Jackson Philippnek. A gyerkőc kedvesétől, a szintén színész Adam Kaufmantól született.

Poppy Montgomery

A Nyomtalanul csinos Samanthája 35 éves korában, 2007 decemberében adott életet kisfiának, Jackson Philippnek. A gyerkőc kedvesétől, a szintén színész Adam Kaufmantól született.

Dia

	Amanda Peet	Bár a Bérgyilkos a szomszédomban lenyűgözi a rosszfiú Bruce Willis, a valóságban közel sem ilyen öntörvényű a szépséges színésznő. David Benioff forgatókönyvíróhoz 34 évesen ment hozzá, majd alig néhány hónap múlva, 2007 februárjában világra jött közös lányuk, Frances Pen. Második kislányuk, Molly June pedig 2009 áprilisában jött a világra.

Amanda Peet

Bár a Bérgyilkos a szomszédomban lenyűgözi a rosszfiú Bruce Willis, a valóságban közel sem ilyen öntörvényű a szépséges színésznő. David Benioff forgatókönyvíróhoz 34 évesen ment hozzá, majd alig néhány hónap múlva, 2007 februárjában világra jött közös lányuk, Frances Pen. Második kislányuk, Molly June pedig 2009 áprilisában jött a világra.

Dia

	Jennifer Lopez	A színész-énekesnő mindig is a nyilvánosság előtt élte kapcsolatait, és sokáig úgy tűnt, Marc Anthony zenész mellett sikerült megállapodnia. J.Lo 2008 februárjában, 39 évesen ikreknek adott életet, ám a gyerekek sem tudták megmenteni házasságukat, 2011 nyarán jelentették be, hogy válnak.		Kapcsolódó címke:	Jennifer Lopez »

Jennifer Lopez

A színész-énekesnő mindig is a nyilvánosság előtt élte kapcsolatait, és sokáig úgy tűnt, Marc Anthony zenész mellett sikerült megállapodnia. J.Lo 2008 februárjában, 39 évesen ikreknek adott életet, ám a gyerekek sem tudták megmenteni házasságukat, 2011 nyarán jelentették be, hogy válnak.

Kapcsolódó címke:
Jennifer Lopez »

Dia

	Rachel Weisz	Az 1971-ben, magyar apától született brit sztár elérte a két legfontosabbat, amire egy színésznő vágyhat. 2005-ben Az elszánt diplomatában nyújtott alakításáért Oscart kapott, rá egy évre pedig megszületett kisfia, Henry Chance élettársától, Darren Aronofsky rendezőtől. Kapcsolatuknak mégis vége lett, de a gyönyörű színésznő nem sokáig élte az egyedülálló anyukák életét, 2011-ben hozzáment Daniel Craighez.

Rachel Weisz

Az 1971-ben, magyar apától született brit sztár elérte a két legfontosabbat, amire egy színésznő vágyhat. 2005-ben Az elszánt diplomatában nyújtott alakításáért Oscart kapott, rá egy évre pedig megszületett kisfia, Henry Chance élettársától, Darren Aronofsky rendezőtől. Kapcsolatuknak mégis vége lett, de a gyönyörű színésznő nem sokáig élte az egyedülálló anyukák életét, 2011-ben hozzáment Daniel Craighez.

Dia

	Sharon Stone	Korunk egyik szexszimbóluma számos botrányos viszony és két félresikerült házasság után 40 éves korában Phil Bronstein oldalán találta meg a boldogságot. 1998-ban kezdődött kapcsolatuk azonban 2004-ben válással végződött, de örökre összeköti őket adoptált fiuk, Roan Joseph. Az Elemi ösztön sztárja azóta még két fiúcskát örökbefogadott: Laird Vonnét 2005-ben, Queen Kellyt pedig egy évre rá.

Sharon Stone

Korunk egyik szexszimbóluma számos botrányos viszony és két félresikerült házasság után 40 éves korában Phil Bronstein oldalán találta meg a boldogságot. 1998-ban kezdődött kapcsolatuk azonban 2004-ben válással végződött, de örökre összeköti őket adoptált fiuk, Roan Joseph. Az Elemi ösztön sztárja azóta még két fiúcskát örökbefogadott: Laird Vonnét 2005-ben, Queen Kellyt pedig egy évre rá.

Dia

 	Jennifer Garner  	Ami Jennifer Lopeznek nem sikerült Ben Affleckkel, az Jennifer Garnernek igen: a Daredevil forgatásán ugyanis úgy egymásba szerelmesedtek, hogy 2005 júniusában házasság lett a vége. Majd négy hónap múlva megszületett Violet Anne, majd Seraphina Rose 2009 januárjában bújt ki akkor 37 éves sztármamija pocakjából. A színésznő 2012 adott életet fiának, Samuel-nek. Most negyedik gyermekét várja.

Jennifer Garner

Ami Jennifer Lopeznek nem sikerült Ben Affleckkel, az Jennifer Garnernek igen: a Daredevil forgatásán ugyanis úgy egymásba szerelmesedtek, hogy 2005 júniusában házasság lett a vége. Majd négy hónap múlva megszületett Violet Anne, majd Seraphina Rose 2009 januárjában bújt ki akkor 37 éves sztármamija pocakjából. A színésznő 2012 adott életet fiának, Samuel-nek. Most negyedik gyermekét várja.

Dia

	Kate Hudson	Goldie Hawn lányának nem alakulnak bonyodalommentesen a pasiügyei: férjével, Chris Robinsonnal csak hét évig bírta a kapcsolatuk. Hiába született meg Ryder Russell 2004-ben, rá három évre végleg elváltak útjaik. 2010 tavaszán kezdett randizni a Muse együttes frontemberével, Matthew Bellamyval, majd 2011 júliusában világra jött közös kisfiuk, Bingham.

Kate Hudson

Goldie Hawn lányának nem alakulnak bonyodalommentesen a pasiügyei: férjével, Chris Robinsonnal csak hét évig bírta a kapcsolatuk. Hiába született meg Ryder Russell 2004-ben, rá három évre végleg elváltak útjaik. 2010 tavaszán kezdett randizni a Muse együttes frontemberével, Matthew Bellamyval, majd 2011 júliusában világra jött közös kisfiuk, Bingham.

Dia

	Demi Moore	Sokáig úgy tűnt, Bruce Willis-szel kötött - egyébként második - házassága örökké tart majd. Ám három közös lányuk - Rumer 1988-as, Scout LaRue 1991-es, Tallulah Belle pedig 1994-es - ellenére 2000-ben elváltak útjaik.	Kapcsolódó címke:	Demi Moore »

Demi Moore

Sokáig úgy tűnt, Bruce Willis-szel kötött - egyébként második - házassága örökké tart majd. Ám három közös lányuk - Rumer 1988-as, Scout LaRue 1991-es, Tallulah Belle pedig 1994-es - ellenére 2000-ben elváltak útjaik.

Kapcsolódó címke:
Demi Moore »

Dia

	Michelle Pfeiffer	Az 1958-as színésznő a kilencvenes években már annyira vágyott gyerekre, hogy belevágott az örökbefogadásba. Ám mire 1993-ban neki ítéltek egy újszülöttet, addigra megismerkedett David E. Kelley producerrel. Végül Claudia Rose keresztelőjét és esküvőjüket egy napon tartották, majd a sztárszépség hamarosan teherbe is esett. Fiuk, John Henry 1994-ben jött világra.

Michelle Pfeiffer

Az 1958-as színésznő a kilencvenes években már annyira vágyott gyerekre, hogy belevágott az örökbefogadásba. Ám mire 1993-ban neki ítéltek egy újszülöttet, addigra megismerkedett David E. Kelley producerrel. Végül Claudia Rose keresztelőjét és esküvőjüket egy napon tartották, majd a sztárszépség hamarosan teherbe is esett. Fiuk, John Henry 1994-ben jött világra.

Dia

	Monica Bellucci	A szépséges olasz sztár 1999-ben ment hozzá a karizmatikus Vincent Cassel színészhez. Öt évre rá született meg kislányuk, Deva, majd 2010-ben Léonie is a világra jött.

Monica Bellucci

A szépséges olasz sztár 1999-ben ment hozzá a karizmatikus Vincent Cassel színészhez. Öt évre rá született meg kislányuk, Deva, majd 2010-ben Léonie is a világra jött.

Dia

	Cate Blanchett	Az 1969-es ausztrál színésznő szép is, tehetséges is, nem véletlenül lett Oscar-díjas az Aviátorban nyújtott alakításáért. Ráadásul még boldog házasságban is él - férjével, Andrew Uptonnal együtt három fiúcskát nevelnek: Dashiell John 2001-ben, Roman Robert 2004-ben, Ignatius Martin pedig 2008-ban jött világra.

Cate Blanchett

Az 1969-es ausztrál színésznő szép is, tehetséges is, nem véletlenül lett Oscar-díjas az Aviátorban nyújtott alakításáért. Ráadásul még boldog házasságban is él - férjével, Andrew Uptonnal együtt három fiúcskát nevelnek: Dashiell John 2001-ben, Roman Robert 2004-ben, Ignatius Martin pedig 2008-ban jött világra.

Dia

	Angelina Jolie	Természetesen nem maradhat ki korunk egyik legismertebb sztármamija, főleg, mivel hat gyerkőcöt nevel párjával, Brad Pittel. Maddoxot, Paxot és Zaharát örökbe fogadták, közös gyermekeik pedig a 2006-os születésű Shiloh, valamint a 2008-ban világra jött ikrek: Knox Leon és Vivienne Marcheline.		Kapcsolódó címke:	Angelina Jolie »

Angelina Jolie

Természetesen nem maradhat ki korunk egyik legismertebb sztármamija, főleg, mivel hat gyerkőcöt nevel párjával, Brad Pittel. Maddoxot, Paxot és Zaharát örökbe fogadták, közös gyermekeik pedig a 2006-os születésű Shiloh, valamint a 2008-ban világra jött ikrek: Knox Leon és Vivienne Marcheline.

Kapcsolódó címke:
Angelina Jolie »

Dia

	Naomi Watts	A kör és a 21 gramm szőkesége korábban a tragikusan elhunyt Heath Ledgerrel is járt, ám végül Liev Schreiber színésznél kötött ki, akivel 2005 óta él együtt. Bár nem házasodtak össze, azért a gyermekáldással nem vártak: első fiuk, Alexander 2007-ben, míg a második, Samuel 2008 decemberében látta meg a napvilágot.

Naomi Watts

A kör és a 21 gramm szőkesége korábban a tragikusan elhunyt Heath Ledgerrel is járt, ám végül Liev Schreiber színésznél kötött ki, akivel 2005 óta él együtt. Bár nem házasodtak össze, azért a gyermekáldással nem vártak: első fiuk, Alexander 2007-ben, míg a második, Samuel 2008 decemberében látta meg a napvilágot.

Dia

 	Catherine Bell  	A JAG konzervatív hadnagya a valóságban tüzes iráni-amerikai szépség, ám a hűséges típusba tartozik. Alig 25 évesen, 1993-ban ment hozzá Adam Beason produkciós asszisztenshez, de mindmáig együtt vannak. Közös kislányuk, Gemma 2003-ban jött a világra, majd hét évvel később kisfiuk, Ronan is megszületett.

Catherine Bell

A JAG konzervatív hadnagya a valóságban tüzes iráni-amerikai szépség, ám a hűséges típusba tartozik. Alig 25 évesen, 1993-ban ment hozzá Adam Beason produkciós asszisztenshez, de mindmáig együtt vannak. Közös kislányuk, Gemma 2003-ban jött a világra, majd hét évvel később kisfiuk, Ronan is megszületett.

Dia

	Michelle Monaghan	A bájos színésznő 30-on felül is kislányosan bájos, törékeny alakját nézve nehéz elhinni, hogy már édesanya. Willow Katherine nevű kislánya 2008 novemberében jött a világra férjétől, Peter White fotóművésztől.

Michelle Monaghan

A bájos színésznő 30-on felül is kislányosan bájos, törékeny alakját nézve nehéz elhinni, hogy már édesanya. Willow Katherine nevű kislánya 2008 novemberében jött a világra férjétől, Peter White fotóművésztől.

Dia

 	Elizabeth Hurley  	A bombázó angol színésznő kétszer is férjhez ment: először Hugh Grant felesége volt, de miután a színész megcsalta egy prostituálttal, kiadta az útját. 2007-ben Arun Nayer indiai textilörökössel kelt egybe, de 2011 tavaszán beadta a válópert. Fia, Damian azonban nem tőlük, hanem egy egyéjszakás kalandból született 2002-ben. 	 

Elizabeth Hurley

A bombázó angol színésznő kétszer is férjhez ment: először Hugh Grant felesége volt, de miután a színész megcsalta egy prostituálttal, kiadta az útját. 2007-ben Arun Nayer indiai textilörökössel kelt egybe, de 2011 tavaszán beadta a válópert. Fia, Damian azonban nem tőlük, hanem egy egyéjszakás kalandból született 2002-ben.
 

Blog.hu ajánló
Fotó: