Igénytelen külsővel döbbentette meg a rajongóit Cameron Diaz - Így nézett ki A John Malkovich menetben
A sztár csúnyán volt a legjobb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood tele van szebbnél szebb színésznőkkel, éppen ezért üdítő látvány, ha egyikük-másikuk veszi a bátorságot, és mer csúnya lenni egy szerep kedvéért. Ráadásul a dolog iróniája, hogy csúfként sokszor emlékezetesebb alakítást nyújtanak, hiszen így végre nem a külsejükre, hanem a játékukra figyelnek a nézők.

Cameron Diazt - aki éppen ma, augusztus 30-án ünnepli a 42. születésnapját - is többnyire bombázóként láthattuk a mozivásznon, kezdve az 1994-es Maszkkal, ahol az egykori modell először mutatta meg, mire képes, ha nem csak pózolnia kell. Később is gyakran osztották rá a szexi szőke szerepét - Álljon meg a nászmenet!, Keresd a nőt!, Charlie angyalai vagy a 2014-es Szexvideó -, ám azért akadnak kivételek. Mint az 1999-ben bemutatott A John Malkovich menet, melyben alig lehet ráismerni a színésznőre az igénytelen külsejű, borzas hajú Lottie Schwartzban.

Játékáért jelölték BAFTA és Golden Globe-díjra is, ám végül egyiket sem vihette haza - mindenesetre a komikus színészi tehetségét talán ebben a szerepben csillogtatta meg leginkább.

Ám nem ő az egyetlen szép színésznő, aki csúnyává alakult, nézd meg képes összeállításunkat!

Még több látványos átalakulás

Nézd meg, Charlize Theron vagy Emma Thompson hogyan csúnyult meg a mozivásznon!

Ezt is szeretjük