Tom Cruise elől nincs menekvés
Tom Cruise olyan nagy beleéléssel tud győzködni, hogy előbb-utóbb minden ismerősét ráveszi, lépjenek be Hubbard egyházába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will nemcsak gyarapítja a tagok számát, hanem komoly promóciós munkát végez az egyház számára.

Ingyenes személyiségteszteket osztogat a barátainak, vagy éppen az utcán vele szemben jövőknek, melyeket ki lehet tölteni, és az egyház bármelyik kirendeltségén kiértékelik azokat.

Will a Tommal közösen készített filmjük forgatásán a stábtagokat is meglepte a teszttel, hogy mutassa újdonsült barátja előtt, mennyire aktív tagjává vált a közös egyházuknak.

Will felesége, Jada már régóta tagja a gyülekezetnek, de ő maga soha nem próbálta megtéríteni férjét, ellentétben legújabb barátjával.

Smith korábban minden újkeletű vallást élesen elutasított, és teljesen elzárkózott előlük, mivel a véleménye az volt, hogy semmi újat nem nyújtanak a Bibliához képest.

Tom azonban igen hamar meggyőzte arról, hogy ez nem így van, és beszippantotta a vallási őrületébe a korábban két lábbal a földön álló Willt.

Valóban szent?

A színész-rapper legutóbb úgy nyilatkozott barátjáról, mint egy földre szállt szentről. A sztár szerint kollegája egyetlen célja az életben, hogy jobbá tegye az életet és megjavítsa a világot. Elmondása szerint Will is szeretne hasonló jókat cselekedni, és úgy érezte, hogy ezt csak a szcientológiai egyház keretében tudja megtenni.

Tom Cruise-t nem véletlenül tartják egyháza egyik legbefolyásosabb tagjának: gyors és jó munkát végez, hiszen feleségét is sikerült megtérítenie, és most Will Smith is a trófealistán szerepel. A következő küldetés?

Alighanem David Beckham megtérítése, ami bizony nem tűnik könnyű feladatnak. Beckham annak ellenére, hogy minden őrültségben benne van barátjával, úgy tűnik, a kedvéért mégsem változtat vallást.

Ezt is szeretjük