A 4 legszánalmasabb celebmaca

Vannak, akik ostobaságuk ellenére azért küzdenek, hogy mindig róluk szóljanak a hírek. Íme, 4 sztár, aki csak a botrányokhoz ért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberek alapvetően két csoportba tartoznak: akik kerülni szeretnének minden feltűnést, és legszívesebben beleolvadnának a betonba. A másik csoport tagjai pedig éppen azért küzdenek, hogy valahogy fennmaradjon a nevük az utókornak.

Szerencsés esetben a feltűnési vággyal tehetség is párosul, így híres zenész, színész vagy művész válhat valakiből. De mit tegyen az, akinek nem jutott talentum, mégis szeretné, ha ünnepelnék?

Nos, nekik kiváló kitörési lehetőség a bulvársajtó. Elég csak jókor lenni jó helyen, aztán egy kis cicivillantás vagy botrányos viselkedés, és máris címlapon feszíthet az exhibicionista hölgy vagy éppen úr.

Aztán ha elég botrányt halmoz fel, akkor komoly esélye van rá, hogy celebbé nyilvánítják – ami bár nem jelent az égvilágon semmit, de legalább a világ minden táján tudnak róla. És tulajdonképpen csak ez az, ami számít.

A következő négy híresség nem igazán nyújtott kiemelkedőt egész eddigi életében, de abban megegyeznek, hogy semmitmondó, ám botrányos életükről máris önéletrajzi regényt jelentettek meg.

Paris Hilton

A Hilton-birodalom - állítólag- kitagadott örökösnője már a gimiben bizonyította, őt nem lehet holmi korlátok közé szorítani.

Ki is csapták az iskolából sorozatos botrányai miatt, és csak később sikerült leérettségiznie. A 27 éves leányzó élete során sok mindent kipróbált már, amivel pénzt kereshetett, és nem mellékesen kielégíthette nagyfokú feltűnési viszketegségét. Eleinte modellkedéssel kereste a kenyerét, ám emellett annyi pletykára adott okot részeg randalírozásával, biszex kapcsolataival és butuska megjegyzéseivel, hogy 2001-ben kikiáltották New York legbefolyásosabb IT-lányának.

Tudtad?
Az angolszász nyelvben előszeretettel használt IT-girl - ejtsd: Áj-ti - kifejezés egy 1927-es némafilmnek köszönhetően terjedt el. Az It - vagyis körülbelül az a valami - című moziban a szexepil helyett használják a rövidke szót a főhősnőre, aki bár ugyanolyan szende és csábító, mint vetélytársnője, mégis megvan benne az a bizonyos valami, amitől ellenállhatatlannak találják a férfiak.
Manapság általában azokat az ifjú és csinos celebhölgyeket emlegetik It-girl-ként, akik attól híresek, hogy semmi érdemlegeset nem tesznek: leginkább shoppingolással, bulizással és magamutogatással töltik idejüket.

A színészkedéssel és az énekléssel is kacérkodó szőkeség megalapította a Heiress Recordot, négy éve pedig piacra dobta minden bizonnyal magvas gondolatoktól hemzsegő önéletrajzi kötetét. Bár a könyvet gyerekesnek és amatőrnek bélyegezte a kritika, mégis bestseller lett belőle – bizonyára ugyanazok vásárolták meg, akik a nevével fémjelzett ruhákat és cipőket is képesek beszerezni.

Hilton kisasszonyt mozgalmas élete folyamán számtalan pasival összeboronálták – 2003-ban a privát szexvideója is felkerült a netre -, de igazából csak miniatűr ölebeivel bír tartós viszonyt kialakítani.

Kim Kardashian

A 28 éves örmény szépség hasonló karrierre tekint vissza, mint szöszi celebkolleginája – bár ő, minő bánat, még nem foglalta szavakba élete történéseit.

A 28 éves hölgyemény inkább testi adottságaival próbál hatni, és nem is sikertelenül. Hiszen már az is elég, ha szűk ruhába bújtatja formás és felettébb nagy hátsó fertályát, máris olvadozik a férfinép. Hát még, ha hasonlóan tekintélyes méretű kebleit is közszemlére teszi!

Azért valljuk be, O.J. Simpson egykori védőügyvédjének a lánya nem igazán jeleskedik akkor, amikor észbéli képességekre lenne szükség, bár szerencsére nem is erőlködik azon, hogy mindenáron IQ-bajnokságot nyerjen. Neki bőven elég, ha azt bizonygathatja, minden testrésze valódi. Ennek érdekében még attól sem riad vissza, hogy videofelvételen megmutassa a farmerein bevarrt címkét, miszerint 27-es méretre van csak szüksége, hiába az óriási popó. Ami pedig a kebleit illeti, épp a minap tett fel magáról a blogjára egy tinikori fotót, melyen láthatólag ugyanakkora keblekkel ékeskedett, mint mostanság.
Hiába, ilyen gondokkal csak szép lehet az élet, nem?

Jordan

No, azért a briteket sem kell félteni csillagocska-ügyben: itt van például az egykori modell, Jordan, alias Katie Price, aki bár még csak harminc éves, leginkább egy kiélt ötvenesre hasonlít.

Bizonyára úgy vélte, a Playboy-megjelenés mindenre feljogosítja, ezért aztán gyorsan megpróbálkozott az énekléssel is férje, Peter Andre oldalán, ám az emberek – és a galambok – szó szerint tettek az egészre. 2001-ben még a brit választásokon is elindult, ingyenes mellműtétet és a parkolási jegyek eltörlését ígérve – végül 713 szavazatot sikerült gyűjtenie. Egy vetélés után 2002-ben adott életet fiának. Róla később bebizonyosodott, hogy az anyaméhben nem fejlődött ki rendesen a látószerve, így vakon született, feltehetően anyja léha életmódjának következményeképp.

Nemrég pedig a lovaspólóverseny évszázados hagyományaira fittyet hányva vadiúj, pink kollekciót tervezett a divatmániás lovagló hölgytársainak és azok lovainak is.
A sztár életébe mindenki bepillantást nyerhet, aki képes végigkövetni a saját valóságshow-ját, és ha ez mind nem elég, akkor három önéletrajzi regényét is elolvashatják a kiéhezett rajongók.

Jodie Marsh

Ki is lehetne Jordan vetélytársa, mint egy hasonlóan reflektorfüggő, élveteg kebelcsoda? A szintén brit, szintén harminc éves, és szintén legalább ötvennek kinéző Marsh olyannyira hasonlít Jordanre, mintha csak a testvére lenne – és természetesen hasonló karriert is futott be.

A szinte kötelező pucérkodás és botrányokozás mellett rengeteg valóságshow nézettségi mutatóit emelte a hölgyemény jelenléte, hiszen mindenki vagy azt figyelte, mikor dobja le a melltartóját, vagy azt, hogy mikor mond valami épületes okosságot. Mert azért nem egyszer kiderült, hogy a plasztikázott bombázó valahol nagyon hátul állhatott, amikor az észt osztották. Hol saját magáról nyilatkozik ellentmondásosan, hol másokat hord le a nyilvánosság előtt ilyen-olyan okok miatt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a Celebrity Big Brotherben még azért kritizálta egyik lakótársát, mert szerinte csak a pénzért ment férjhez, később ő is ugyanezt akarta tenni. 2007-ben ugyanis az interneten próbált férjet találni magának – mint később kiderült, fizettek neki azért, hogy ilyetén módon bocsássa áruba magát. Természetesen Jodie Marsh sem lehet önéletrajzi kötet nélkül, 2005 óta megvásárolható a könyve, legalábbis a brit boltokban.

Ezt is szeretjük