Arculcsapás a csinos műsorvezetőnőnek! Legjobb barátnőjével jött össze a férje

Sylvie van der Vaart legjobb barátnője lett férje új szerelme.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű holland műsorvezetőnek, Sylvie van der Vaartnanak nem csak azt kell feldolgoznia, hogy véget ért házassága, hanem azt is, hogy férje új szerelme az ő legjobb barátnője.

Már az a hír is bombaként robbant januárban, hogy Sylvie és Rafael van der Vaart három év együttélés és hét év házasság után a szakítás mellett döntött.

7 év házasság után lett vége

Sylvie van der Vaart karrierje 18 évesen fotómodellként kezdődött majd 2003-től a tévé képernyőjén tűnt fel Hollandiában.

2005-ben feleségül ment az évek óta Németországban játszó sztárfocistához, Rafael van der Vaarthoz, akinek 2006 májusában egy kisfiút szült.

A németeknél teljesedett ki igazán tévés karrierje: volt több tehetségkutató - többek között a Das Supertalent és a Deutschland sucht den Superstar zsűritagja, táncolt a német Szombat esti lázban és közkedvelt szereplője lett a talk showknak.

Álompárnak számítottak, így idén januárban alig hitték el a rajongók, amikor férjével bejelentették, házasságuk már egy ideje hullámvasút volt, ezért úgy döntöttek, a jövőben külön utakon folytatják. Persze ezt követően még tettek egy próbálkozást házasságuk megmentésére, ám az kudarcba fulladt.

Legjobb barátnője az új

Most pedig jött az újabb sokk: az a nő, aki a 34 éves műsorvezetőben tartotta a lelket, és akit a legjobb barátnőjének tekintett, férje új szerelme lett.

A török származású, Hamburgban felnőtt Sabia Boulahrouz és a 30 éves focista már nem is titkolják, hogy együtt vannak, legutóbb akkor kapták le őket, amikor a liftben turbékolva a nő lakásába tartottak.

A 31 éves nő egyébként korábban Rafael van der Vaart egyik csapattársának, Khalid Boulahrouz volt a felesége. Előző kapcsolatából már született egy gyereke, amikor 2006-ban oltár elé állt a focistával. 2008-ban első közös gyermekük nem sokkal a koraszülés után meghalt, és bár Sabia ezt követően két kislányt - Amaya 3, Daamik 2 éves - hozott világra, kapcsolatuk a tragédiát soha sem heverte ki. Már két éve külön éltek, amikor Sabia idén januárban azt nyilatkozta, házasságuk már végérvényesen a múlté. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sylvie van der Vaart állítólag nem haragszik sem Rafaelre, sem legjobb barátnőjére, ám a róla készült fotók alapján nem igazán tud vidám arcot vágni a történtekhez. 

- Ez az ő döntésük. A legjobbat kívánom nekik. Én most csak a fiamra, Damianra koncentrálok, számomra ő a legfontosabb - nyilatkozta a Bildnek.

- Nem gondolom, hogy Sylvie mérges lenne, ő most a saját életét éli - mondta szintén szűkszavúan Sabia Boulahrouz.

Jól értesültek szerint ennek a higgadtságnak az az oka, hogy a műsorvezető is új párra lelt egy párizsi milliomos személyében.

Ezt is szeretjük