Pofon vágta a műsorvezetőnőt férje! Ez tett pontot házasságuk végére?
Rafael van der Vaart szilveszterkor kevert le egyet nejének, Sylvie-nek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentette a rajongókat az a hét elején napvilágot látott hír, miszerint válik Rafael és Sylvie van der Vaart.

A 34 éves holland műsorvezetőnő és a 29 éves holland sztárfocista, aki az idei szezonban a Hamburg csapatát erősíti, három év együttélés és hét év házasság után döntött a szakítás mellett.

Szilveszteri pofon

Még ennél is jobban sokkolta a rajongókat a Bild állítása: a német bulvárlap azt írta, a sztárfocista a szilveszteri buliban pofon vágta az egyik legszebb focistafeleségként számon tartott nejét.

Hamburgi lakásukban eleinte harmonikusan ünnepelték barátaik társaságában az év utolsó napját, majd a jelenlévők egyikének állítása szerint a házaspár veszekedni kezdett, aminek során Rafael van der Vaart lekevert egy akkora pofont feleségének, hogy az a padlón kötött ki.

A sportoló természetesen azonnal megbánta tettét, Sylvie van der Vaart pedig meg is bocsátott neki, hangsúlyozva, hogy ilyesmi még soha sem fordult elő.

Néhány nappal később a Bild egy másik szemtanú állítását hozta le. Eszerint a tízfős baráti társasággal ünnepelt házaspár az este folyamán megállás nélkül marakodott, majd a focista idegesen visszavonult a hálószobába, és elaludt. 

Hatéves a kisfiuk

A pofon ezt követően csattant el: amikor neje fel akarta ébreszteni, a férfi felriadt, és véletlenül lekevert egyet a feleségének, aki az erős ütéstől a földön landolt.

A szobába belépő vendégek szerint mind a feleség, mind a férj ijedt arcot vágott az eset után, erre a reakcióra egyikük sem számított. 

Akárhogy is történt, az egykori álompár azt állítja, nem ez az eset vetett véget házasságuknak, az már egy ideje válságban volt.

- Sajnos idővel elhidegültünk egymástól. Ez egy hosszú folyamat volt, amit nem sikerült megállítanunk. Mindig tisztelettel fogunk gondolni a másikra. Sajnáljuk, hogy idáig jutottunk  - nyilatkozta Sylvie van der Vaart.

A házaspár mindenekelőtt hatéves kisfiuk, Damian érdekében tartja fontosnak, hogy továbbra is jó kapcsolatot ápoljanak egymással.

Ezt is szeretjük