Meztelen fotók Sylvester Stallone régi szexfilmjéből

1970-ben az akkor még ismeretlen színész anyaszült meztelenül bukkant fel egy szexfilmben. Íme, a meglepő képek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi kuriózumnak számító képek szivárogtak ki az internetre, amiket Sylvester Stallone fiatalkori pornófilmjéből vágtak ki.


Bármilyen megdöbbentő, de igaz: a 63 éves amerikai színész egy kőkemény szexfilmmel kezdte pályafutását, ami korántsem ismeretlen jelenség Hollywoodban.

Többek között a legendás Peter O’Toole-t és Helen Mirrent is láthattuk erősen pornográf alkotásokban.

Stallone egy, a Playboynak adott interjúban vallotta be, hogy az 1970-es Party at Kitty and Stud’s című szexfilmben vállalt kétnapos munkájáért kétszáz dollárt kapott.

Az akkor még teljességgel ismeretlen színész szemrebbenés nélkül dobta le ruháit, mint ahogy azt a képek is bizonyítják. Stallone akkor még nem sejthette, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legismertebb sztárja lesz, különben biztosan nem vállalta volna el a szerepet.

A filmet új címmel, majd vágatlanul is kiadták

Az 1976-os Rocky kirobbanó sikerét a pornófilm producerei természetesen kihasználták, és újra piaca dobták az alkotást.

Ám ezúttal már Italian Stallion - vagyis Olasz csődör - címmel, ami egyértelműen utalt a Rocky-ra. 2007-ben aztán megjelent a vágatlan változat is, amibe a korábbi tervekkel ellentétben végül nem illesztették vissza Stallone hard szex jeleneteit.

Az időközben megöregedett színész az elmúlt évek során nagy sikerrel támasztotta fel két legnépszerűbb figuráját, Rocky-t és John Rambót.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Stallone jelenleg a The Expendables című régivágású akciófilmet forgatja olyan színészek részvételével, mint Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts és Mickey Rourke.

Ezt is szeretjük