Már csak árnyéka önmagának a rákos Patrick Swayze
Egy ideig úgy tűnt, a Dirty Dancing sztárjának sikerült legyőznie a halálos kórt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos a legutóbbi fotók tanúsága szerint azonban túl korai volt az öröm: Patrick Swayze szemmel láthatóan nincs jó állapotban.


A képeken, melyeket vásárlás közben készítettek a sztárról, egyértelműen látszik, mennyire beteg - a ruha csak úgy lötyög lesoványodott testén, arca pedig beesett és szürke, és ezt holmi napszemüveggel sem lehet eltakarni.

Élet a halál árnyékában

Bár az 55 éves színész a jelek szerint igyekszik olyan normálisan élni életét, ahogy csak lehet.

A híresztelések szerint már az elkerülhetetlen végre készül – a félreértések elkerülése végett egész vagyonát feleségére, az 51 éves Lisa Niemire íratja rá, akivel több, mint harminc éve házasok.

- Patrick azt mondta Lisának: "Mindig szeretni foglak, és fogalmam sincs, milyen lett volna az életem nélküled."

Nagyon megindító volt ezt hallani, és ez egyértelműen afféle végső búcsúnak hangzott – mesélte egy közelálló.

A korábban hasnyálmirigyrákkal diagnosztizált hírességen többféle kezelést is kipróbáltak.

Sőt, gyomra egy részét is el kellett távolítani, most mégis úgy tűnik, a rákos sejteket nem sikerült kiirtani a szervezetéből.

- Bár Patrick megígérte a családjának, hogy a végsőkig küzdeni fog, el akar intézni mindent, többek között a végrendeletét is, arra az esetre, ha az egészsége rohamos romlásnak indulna, és nem jutna már ideje gondoskodni a fontos dolgokról – árulta el egy barátja a sajtónak.

Egyvalami bizton állítható: ha csak a rajongók szeretetén múlna a túlélése, a sztárnak nem kellene aggódnia még vagy száz évig holmi betegségek miatt.

Ezt is szeretjük