Ilyen kínos dolgot még nem láttunk a reggeli adásban! A műsorvezető teljesen kiesett a szerepéből
Kínosan viselkedett a műsorvezető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Roppant kínos helyzetbe került David Beckham a reggeli adásban, ugyanis a műsorvezető, Susanna Reid úgy viselkedett, mint egy éretlen tinédzser.

A sztárfocista éppen az új jótékonysági kezdeményezéséről beszélt, Susanna Reid pedig csüngött minden szaván, majd mint egy fruska, azon kezdett nevetgélni, hogy egy olyan szexi férfival beszél, mint David Beckham.

Mindenen nevetgélt

Beckham beszélt arról is, hogy olykor kínosan viselkedik a gyermekeivel. A 16 éves Brooklyn már nem szereti, ha ölelgeti vagy csókolgatja az apja, ám a focista nem hajlandó lemondani a puszilgatásról.

- Mostanában azt sem engedi, hogy az iskolánál tegyem ki, mindig az előző sarkon száll ki. Persze ez idegesít, mert csak miatta kelek fel korán reggel, hogy elvigyem a suliba. Ezért amikor az iskola elé érek, letekerem az ablakot, és kikiáltok neki, hogy mennyire szeretem - mesélte nevetve.

Susanna Reid az egész beszélgetés alatt minden apró kis poénon nevetgélt, még a műsor rajongói is cikinek érezték a viselkedését.

Susanna Reid általában nem riporteri kvalitásaira hívja fel a figyelmet, hanem villantásai vagy kínos elszólásai miatt kerül az újságok címlapjára. Több interjúalanyával is kikezdett már a kamerák előtt, legutóbb az Arctic Monkeys frontemberével, Alex Turnerrel, aki 15 évvel fiatalabb nála.

Ezt is szeretjük