Robert Pattinson párja 4 hónappal a szülés után bikinibe bújt: ilyen most Suki Waterhouse alakja

Suki Waterhouse bikinis fotót posztolt a szülése után.

Suki Waterhouse bikinibe bújt szülés után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Robert Pattinson szerelme négy hónappal a szülés után bikinire vetkőzött, a fotókat az Instagram-oldalára posztolta.

Suki Waterhouse bikinibe bújt szülés után

A 32 éves Suki Waterhouse az alábbi szöveggel posztolta a dögös tartalmat: "nincs elég idő a világon, hogy elfogyasszak annyi bogyós gyümölcsöt és könyvet, amennyit szeretnék".

A fotókat végignézve kiderült, hogy a modellből és színésznőből lett énekesnő együtt medencézett a barátnőivel, lazításképpen pedig gyümölcsöket falatoztak, de még az olvasásra is jutott idő. 

Cikkünk írásakor már több mint 274 ezer lájkot kapott a posztja, és többen megjegyezték, mennyire fantasztikusan néz ki szülés után, és örülnének, ha megosztaná velük a titkát. Itt megjegyeznénk, hogy nincs két egyforma női test, illetve mindenkinek más tempóban regenerálódik a hasa, így nem feltétlenül érdemes másokkal összehasonlítani magunkat. Pont ugyanerre hívta fel a figyelmet egy olyan kommentelő, aki leszúrta az embereket, hogy ne tegyenek megjegyzéseket Waterhouse testére.

A múlt héten mutatta meg először címlapon a kislányukat, a brit Vogue fotózásán vett részt a babával, aki idén márciusban jött a világra.

Íme Gerard Butler 25 évvel fiatalabb modell barátnője: Penny alakjánál rajzolni sem lehetne szebbet

Gerard Butlernek új barátnője van.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük