A sorozatsztárt kizavarták a készítők a forgatásról: ezzel kergette az őrületbe a színész a kollégáit

A Stranger Things Jonathanje, Charlie Heaton folyton elröhögte magát az egyik jelenetben.

charlie-heaton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Heaton, a Stranger Things sztárja valószínűleg sosem felejti el azt a forgatási napot, amelyen végül még a rendező is kiküldte a szobából csak azért, hogy ne akadályozza a stáb munkáját.

A kínos, egyben vicces esetről a színész kollégája, Finn Wolfhard rántotta le a leplet a GQ magazin Actually Me sorozatában

Charlie Heaton egyik jelenete ezért hiúsult meg a Stranger Thingsben

A Mike Wheelert alakító színész rajongói kérdésekre válaszolt, valaki azt kérdezte, milyen érdekességek vannak a sorozatról, ennek kapcsán megemlítette azt a sztorit, ami nem vele, hanem kollégájával, a Jonathan Byerst játszó Charlie Heatonnal történt.

Charie Heaton Joe Keery kollégája szövegén nevette el magát többször is.
Charie Heaton Joe Keery kollégája szövegén nevette el magát többször is.
Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

A második évad nyolcadik epizódjában a sorozat összes főszereplője együtt volt a Byers család házában, ahol a Gaten Matarazzo által alakított Dustin pont azt próbálta elmagyarázni a többieknek, az Elmenyúzó le akarja győzni az emberiséget, hogy az váljon a bolygón a legerősebb fajjá. Erre a Steve Harrington bőrébe bújó Joe Keerynek ez volt a szövege:

- Mint a németek!

Ezután mindenki fura fejjel nézett rá, majd Dustin korrigálta Steve-et, hogy a nácikra gondolt. Nos, ez volt az a rész, amit Charlie Heaton nem bírt ki nevetés nélkül. Próbálták többször felvenni a jelenetet, de a színész egyszerűen nem bírt magával. A sorozat készítőinél, Matt és Ross Duffernél betelt a pohár, illetve a Hopper seriffet alakító David Harbournak is elege volt már a kollégájából, ugyanis egyben kellett volna a teljes jelenetet felvenniük a színészeknek, lehetőleg bakizás nélkül.

profimedia-0353400557
Fotó: Profimedia

- Annyira mérgesek voltak rá, hogy már azt mondták neki: "Tudjátok mit, Charlie nem lesz benne a jelenetben." Mi erre: "Mi van?" Erre így folytatták: "Igen, Charlie, ki kell menned innen, túlságosan röhögsz!"

Végül az utómunkálatok során vágták bele Heatont a jelenetbe, de Finn Wolfhard szerint elég látványosan észre lehet ezt venni, persze a filmezéshez kevésbé értő emberek valószínűleg ezt nem szúrták ki.

Millie Bobby Brown ilyen dögös

A Stranger Things Tizijéből szexi, felnőtt nő lett.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük