Nem semmi! Ifjú csődörrel mulat a szexmániás Sharon Stone
Amióta elvált férjétől, egyre fiatalabb fiúkákkal tölti az időt a hollywoodi színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Sharon Stone már ötven éves, ez a tény cseppet sem zavarja abban, hogy azzal kavarjon, akivel csak kedve tartja.

Ki lehet a szépfiú?

Az erotikus filmszerepivel hírnevet szerző színésznő 2004-ben vált el Phil Bronsteintől, és azóta számtalan esetben kapták már rajta nálánál jóval fiatalabb férfiakkal, akikkel bevallottan szexuális viszonyt ápolt.

- Mindig azt mondom nekik: Hé, az anyád lehetnék! Mire rendszerint azt a választ kapom.

De nem vagy az – áradozott szenvedélyéről a színésznő, aki azt a véleményét is megosztotta az újságírókkal, hogy a középkorú nők, mint ő, már kertelés nélkül kimondhatják: szexre vágynak.

Állatias szex és lovagiasság

Persze testi igényei kielégítése mellett azért elvárja attól a pasitól, aki igazán le akarja nyűgözni, hogy viselkedjen igazi férfiként és mutasson tiszteletet irányába.

Például legyen udvarias, álljon fel, ha a nő bemegy a szobába, és fizessen is az étteremben, ha arról van szó. Nos, valószínűleg mindezen kívánalmaknak eleget tud tenni az a titokzatos fiatalember, akivel a minap látták a sztárt.

A magas, jóképű és szemtelenül ifjú sármőr a karján vezette a dívát, amint elhagytak egy vendéglátóegységet, és ki tudja, hova vezetett az útjuk.

Mindenesetre, bár a minimalista sminkre szavazó Stone látszatra valóban az anyja lehetne kísérőjének, azért kimondottan jól festett rafinált szabású, fekete ruhájában, melynek egyetlen ékessége a mellkivágása és az abba lógó hosszú gyöngysora volt.

Szemmel láthatóan a színésznő formás keblei adtak is okot az elmélyült figyelemre, a szexis dekoltázs pedig valószínűleg a fiatalember tekintetét is fogva tartotta jóideig.

Ezt is szeretjük