Pucérra vetkőzött és a kárpitra vizelt a kokós Steve-O
A híresség sokszor bebizonyította, nincs ki a négy kereke, és nem igazán tudta eddig visszafogni magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve-O, az eredetileg Stephen Gloverként anyakönyvezett, kaszkadőrből lett műsorvezető bűnlajstromán változatosabbnál változatosabb tettek sorakoznak.


Egy alkalommal például a szomszédjával veszett össze egy kerítés miatt, és a vita annyira elfajult, hogy Steve-O-t végül a rendőrök gyűjtötték be. Vandalizmussal, közlekedési kihágással és illegális szer birtoklásával vádolták meg, majd hajnali ötkor szépen elvitték az őrszobára.

Botrányt botrányra halmoz

A letartóztatás óta kiderült: az MTV bizarr tréfamesterénél kokain volt, de 10 ezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték.

Az ügynek nem volt még vége: az állítólag idegileg meglehetősen kikészült sztárt 72 órás kötelező kórházi kezelésre küldték, és további két hétig bent kellett maradnia egy mentális problémákat kezelő intézetben, mivel felmerült, hogy esetleg ártana magának.

Steve-O-t a Music TV Jackass című műsora tette világhíressé, melyben társaival együtt a legdurvább szituációkba is belement. Az őrült műsor óriási siker lett, Steve-O pedig ünnepelt híresség, de kezelhetetlen természetének köszönhetően már többször meggyűlt a baja a törvénnyel.

2002-ben Louisiana államban tartóztatták le obszcenitásért és testi sértésért, miután előbb szögbelövővel herezacskóját a combjához szegezte, majd fejjel a színpadnak lódított egy nézőt. 150 ezer dollár óvadék ellenében szabadon engedték, egy év felfüggesztettet kapott.

Egy évvel később Svédországban kapták el drogcsempészésért – nem túl okos módon egy interjúban elmondta, hogyan hozott be marihuánát az országba –, nyilvános meztelenkedésért és vizelésért meg szinte már rutinszerűen kapják el. 2006-ban például egy Oscar buli vörös szőnyegét látta el a víznyomával.

Fél éve, 2008 júniusában bűnösnek vallotta magát kokainbirtoklásban. Állítólag elkerülheti a börtönt, ha részt vesz egy leszoktató programban.Remélhetőleg azért lassacskán megjön az esze a 35 éves sztárnak, akit a rajongói egy kicsit más közegben láthattak viszont a képernyőn: a nagy sikerű Dancing With the Stars táncos műsornak az egyik résztvevőjeként bukkant fel tavasszal az Egyesült Államokban. És csodák csodája, a ruháját mindvégig sikerült magán tartania.
Ezt is szeretjük